0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogün hayırlı olsun kardeşim ne diyelim... Bileğine kuvvet artık (polisaj makinalı olana kadar) )
Hadi gözün aydın abi. Merak ettim set içeriğini.
Yarisma bitti ve kazandik arkadaşlarım abilerim.emegi gecen herkeze cok tesekkurederim gercekten.ozelliklede okan arkadasimoza suan aklima gelmiyen gelen hic farketmez cok tesekkurler.hediyelerim bugun kargoya verilcek solenene göre az degil ama fazlasiyla yeterli bi set gönderdiler
Zaten biz kazanacaktık. [emoji14] Boşuna yaptılar yarışmayı. [emoji4]
teşekkürler yüksel valla ne yalan söliyim arasıra katılıp yapsak böle şeyler bence güzel yani fazlada merakda bırakmadan paylaşıyım ozaman
Ooo abi set harika hayirli olsun
Bu gece belki bende tekrar katilabilirim yarismaya gircek olan arac sayisan bakarak katilirsam desteginizi bekliyorum
Şampuandan memnun kalacağına eminim abi.Lastik parlatıcı falan bana ıvır zıvır geliyor. Konsol parlatıcısıyla da aynı parlaklık ve toz tutmama yakalanıyor.Neyse, sonuçta bedava. Gramajları nasıl olacak acaba ? Wash Wax'ın hiç öyle kutusunu görmedim.
teşekkürler okan emegin çok sağol senin aracıda sokalım bak aklında olsun ve bu konudan devamedelim bu işi yapmaya.yükselin arabayıda sokarız.pastam bitmişti iyi oldu bu bezi hiç kullanmamıştım pahalı diye şimdi bedavadan sahip olduk.lastik parlatıcı sanırım digeri o da iyi oldu hiç kullanmamıştım.valla ben begendim seti fiyat olarak düşünülürse bu ürünler güzel para yani
Abi katilcak araba sayisina göre giricem bende bugün sonmuş bu hafta icin 12 den önce aticam resmi ne kadar az araba okadar çok şans iştahim kabardi benimde ürünleri görünce
aynı resimlemi katılacaksın peki yarışmaya.
teşekkürler okan emegin çok sağol senin aracıda sokalım bak aklında olsun ve bu konudan devamedelim bu işi yapmaya.yükselin arabayıda sokarız.wash waxı küçük bekliyorum açıkcası.ama nxt ve pasta tam boyutunda gelcek. ve büyük ihtimalle lastik parlatıcıda öle.birtek şampuan küçük boyutta gelebilir.ama şu bez çok iyi oldu gerçekten.
Ben "hangi fotoğrafla katılayım ?" diyene kadar yarışma biter abi. Şampuanın o ambalajını görmemiştim, garip geldi. İnşallah büyük gönderirler abi. @Okan Kaçar (26205), OKAN, senin tanıdığının oto kuaför dükkanı vardı. Orada MEGUIAR'S ürünleri vardır. Ürünleri ödünç alarak daha farklı pozlar yakalabilirsin.