0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben iş için geliyorum birkaç işim var orda halledip dönecem tekrar diye planlanıyor şuan günü birlik gibi olcak sanırım.ama vakit kalırsa alo derim sana genede haberleşiriz
Konuyu hic takip edemedim. Yarismayi kim kazandi
Tamam abi benimde zaten belli değil burada olamayabilirim sen tatil durumu vardi oyüzden dedim ben
biz kazandık ilke destegin için teşekkürederim ayrıca eline koluna saglık1-Ogün Cetinkaya 86 oy2-Passatçı 44 OyMesaj Birleştirildi: Eylül 29, 2014, 16:54:10havalardan dolayı ve bazı aksaklıklardan dolayı benim tatil kalcak gibi şimdilik.ayın 2sinde kısmet olursa(veya 1inde)istanbulda olcam.işlerimi halledip(eger biterse)geri dönücem hemen.
Bizim araci ne zaman unlu yapiyoruz
bu hafta katılmanın bir anlamı yok güzel birkaç araba var zaten geçen haftaların 1.si falan gene katılmış bu hafta.ama diger haftaların birinde aracının güzel çekilmiş bir fotosu olcak meguiars ürünlerinden biriyle güzel tertemiz olsun araba gerisini hallederiz yani begeniye kalır
Bende meguirası birak birtane arac icin pasta cila vs hicbirsey yok
arasıra aracı sevindir derim ben şöle bi elinden geçir cilayla falan.
Artik zaman problemimiz var abi
İDO'ya bindir arabayı, ben karşılarım İLKE.
zaman hepimizin problemi.keşke daha uzun olsa birgün 24saatten 3aydan 3 aya zaten.çok sevinir bak demedi deme
Bakarsan bağ bakmasan dağ olur derler
okanın dedigi gibi.arasıra vakit yaratıp yılda birkez enazından 3-4saat ayırıp yaparsan iyi olur ilke.boyayı korumak için.zaten boyası ince bir araba e12 ve istanbul yagışlı bir yer.tavsiyeederim yani
Zevkli ve keyifli bir iş aracını daha cok sevmeye ozen gostermeye başlıyorsun. Ahmey abi en iyi sekilde gostercektir.cokda erteleme derim cunku sanırım iyi bir bakima ihtiyaci var malzeme olarakda ole cok cok pahali seylerle baslamana gerek yok ahmet abi yonlendiricektir zaten
Ahmet abi nasiol filan uygulayacaktı ama abi gitmedik daha Çok pahalı değilde kaliteli ürünlere başlarım abi. Kötü mal alacak kadar zengin değilim
Hayirli olsun abi