0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ooov les gibi kokcak araba kanlar oraya buraya akicak
Kamu personellerine tam gun yaptilar Valla bizim hocalar oyle tip degil 1 tanesi haric. Tam zopalik
sen nediyosun deli gibi sonrasinda gider veriri sonaxa yikasinlar ugraşamam 6 aydir arabanin içi temizlenmedi
Geçen sene biri bizim arabayla keçiyi tasimayi teklif etti canli bu arada , kaale almadim
kendim tasirim araba taşittirmam arabaya her binene ayaklariniza sahip cikin diyorum. Koltuklarin arkasi iz oluyor diyorum
Yav .... geçiyor biz hayvani kesiyoz ustumuze sinen koku arabaya binince 1 hafta gitmiyor arabadan adam canli hayvani tasi diyor , arabaya binenlere su paspasi ayaklariyla iteleyip kaydirmamayi ogretemedim
aynisi dusunuyorum lanet ayak isiticisinin oraya kadar sokuyorlar okuya okuya duzeltiyorum paspasi o koku işi berbat treeslerden alip takiyorum
Amerikan bayraklisini bulsam alacam digerlerini almiyorum etleri koyunca araba yayli gibi oluyo
aynen oyle yeni arac kokusu olan var onu alacagim bir de
Benzinlikten mi aliyon sen nerden aliyon shelle baktim yok totelde yok her gidisimde bakiyorum bulamiyorum
internetten aliyodum ben topluca bedava kargoda oluyodu bir ara bahausda gordum ama
Su kokudan bende isterim zaten 28 binde arac sifir sayilir
Benimkinin ici cok agir kokuyo her binen söylüyo catir catir sigara iciyoz ama
Bizimkisi kokusuz ya hiç koku yok
Al tak bir cam agaci pufur pufur koksun :lol