0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birazdan 65 yapcam alicaz bu yarismayi
72 olduk daha hayata yetisemez sen adres bilgilerini yolla bence abi yollasinlar odulunu
yani kazandim gozuyle bakiyorum aslinda ama neolur neolmaz belki bi mucize yapar bianda falan yukarda bi odul paylastim bak bi istersen iştahımı acti yani
Abi bunlar ne veriyor acaba cok merak ettim , fordun pek ihtiyaci yok gibi o odullere bence araba zaten tertemiz
cizik boya koruma wax ve yikama cazip yani meguiars kendi yerinde ama bende cok merakediyorum gene bole biseymi yoksa malzememi gondericekler bakalim. Ama sole guzel bi ic temizlik detayli temizlige havada giderim o araba gercekten temiz evet.onlar 3aylik cilasini falan genelde bole aradan cikariyolardi ama begeni sayisina bi bak orgutlese calisiyolar resmen
Adamlar çete olmuşlar her ay bir araci yapsalar yeter zaten ben urun gondertiklerini tahmin ediyorum nxt falan yoluyolar herhalde
lutfen nxt gondermesinler artik yaaa zaten 1,5tane var bence cizik giderme ve boya koruma uygulamasi ile motor koruma vetemizleme verecekler gene bide cila ve yikama.pufff harikaolur yani
Önceki kazanana ne vermislerdi abi ?
Hic yoktan iyidir abi az kaldi mutlu sona
Uyduruktan birşey vermezler diye tahmin ediyorum. Eğer öyle olursa yazıklar olsun meguiar's gibi firmaya.
Fark 33 sayi oldu
sabahtan beri enufak ilerleme olmamış hiçbirinde. bende çok kasmıyorum artık zaten ama şöle bir dürtmüyor degil farka git diye içimdeki ses
gövde gösterisine geçelim bence abi bi tane merso var en güzeli de ona fark atmak olur bence
O merco 100den fazla begeni aldiydi
ozaman ben gece gene çalışmaya geçeyim faceden.sizde elinizden geldikçe el atın madem öle tam yapalım bari elimizden geldikçe Mesaj Birleştirildi: Eylül 25, 2014, 00:06:50100 mü.azmış yaa 200hedefimiz şaka bi yana şukadar yapmışız onumu yakalıyamıcaz devam ozaman