0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resim gayet güzel.diger araçlar ne durumda acaba.onada bakalımda bi gece 12ye kadar dimi
Hayırlı olsun, bizim arabaya da bir el atarsınız herhalde.
Okan, foto güzel ancak ikinci bir E12'nin çok fazla ilgi görmemesi ihtmali var. İnşallah yanılırım bu arada.
Abi haklisin disardan begeni gelen sayisi 15 gecmiyor ben arkadaslara ve burdan gelen begeni sayisiyla kazanmayi hedefliyorum
hemen katılcaz diye birşey yok yüksel yarışma her hafta düzenleniyor ayarlarız illaki bi hafta ürünlerle ilgili bir foto olsun kaliteli çekim olsun hafifde oynarsın fotoyla tamam
aynı düşüncedeyim.bi de şöle düşünmek lazım bu iş çogunlukla strateji işi.ben bu hafta e12 ile katıldım.şimdi sen e12 ile katılacaksın.sırayla geliyor bunlar muhabbeti illaki olcaktır.bence benim tavsiyem o fotoyla hafif bir şekilde oynamak.arkasından 1hafta sonra katılmak.şimdide katılsan kimse birşey diyemez katılcaksan gene tam destek hep destek burdayız. efsaneci nasıl peki
teşekkürederim saolsun elimizden geldikçe işte birşeyler yapmaya çalışıyoruz.biraz önce ankara ekibide bir pasta cila buluşması yapalım dediler herzaman beklerim nedemek keyif aldıgım bir iş yaparız tabikide birşeyler yolunuz düşsün yeter
Filitre koyarim resme tabiki bakalim aklim çok karişti valla
Ahan da böyle mi ?
Bu haftayi pas geçiyorum ozaman abi bayramfa girelim gittigimiz yerde begeni toplariz
hatları öne çıkarak rengi açacak çalışmalar lazım.koyulaştırma benim foto varya yarışmaya girdigim onun gibi parlatacaksın koyulaştırmıcaksın
Elimin ayarı yok ki. Google+ da onu bildiğinden otomatik olarak efekt vermiş.Aklımda bir kaç mekan var. Hele ESKİŞEHİR'de bir manzara geldi ki aklıma, oy oy. Şehir manzarası eşliğinde daha farklı bir görüntü ortaya çıkar.OKAN katılsın, arkasından duruma göre bakarız.
gerçekten teşekkürederim herkeze okana ayrıca teşekkürediyorum saolsun hiç durmadan bir fiil çalıştı benimle birlikte mektup işini ihmalettim halledecem bi istanbula gidip gelicem bayramdan sonra halledicem okan.
Ne demek abi yapabildigim kadar yaptim , sorun yok abi sen ne zaman musait olursan bayramda istanbulda olsam görüsebilirdik aslinda ama bizim program belli değil
Konuyu hic takip edemedim. Yarismayi kim kazandi
Ogün abi