Gönderen Konu: Toyota'dan İlk Yerli SUV C-HR  (Okunma sayısı 155991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'dan İlk Yerli SUV C-HR
« Yanıtla #560 : Kasım 22, 2016, 11:35:47 »
Bir otomobilin aile otomobili olup olmadığını, bagajına bebek arabasının sığabilmesi belirlemez tabiiki..

Yeni evlilere uygun değil denilebilir. Doğru, CHR ve Yarisin bagajı bebek arabası yada daha hacimli şeyleri alamaz.

Fakat, bebek arabasına ihtiyacı kalmayıp çocuğu olanların rahatlıkla kullanabileceği alana ve yük taşıma kapasitesine sahipler.

Diğer taraftan, arka taraf diz ve baş mesafeleri hem Yariste hemde CHR'de yeterli, yani sıkışıklık yok.

Hacim olarak, CHR'yi yüksek Yaris olarak algılamak gerekiyor.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #560 : Kasım 22, 2016, 11:35:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #561 : Kasım 22, 2016, 12:28:28 »
Sanırım toyota bu söylediğinizin farkında değil. Çünkü onlar c-crossower hatta biraz daha abartıp c-suv sınıfına sokuyorlar CHR yi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #562 : Kasım 22, 2016, 13:19:43 »
Canlı olarak gördüm.104 000 TL etiket kasa olarak auris'in yükseği,içi olarak yarisin şekillisi.
Arka koltukları bırakın ön koltuklar bile dar.Ekranı koymuşlar koymasına da ekran ile dikiz ayna arasında birşey kalmamış sağ taraf görüşüne hakim değilsin.Arka taraf birkaç km den sonra boğar yolculuğu zor olur.Bagaj hb araç kadar,turbo kuvvetine gidiyor aman aman performansı yok.
Kim almaz sorusuna gelirsek ;
- Boyu 1,80 üzeri olan sürücü almaz
- Çocuklu aile hiç almaz.
- Performans bekleyen almaz.
Başındaki hanım ablalara bakarsak yarislerini verip artık bunlara binecekler.Ya da 20-25 yaş arası gençler başkasına hitap edeceğini sanmıyorum.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #563 : Kasım 22, 2016, 13:31:00 »
Bu yılın başında Rav4 satmıştım, üyeliğim eski ama C-HR aldığım için aktif olmam gerekiyordu. Belki faydamız olur. Arabayı Cuma günü alacağım inşallah..
Genç adamım vesselam, Giülietta sattım bunu aldım, yaşım buradan anlaşılabilir(52)!
Arabayı test etmeden yorum yapmak doğru bir şey değil. Üstelik farklı sınıflarla aynı kefede kıyaslamak hepten yanlış. Ayrıca C-HR'yi lütfen Juke'lamayın.  :D
Hali hazır kullanıcılardan duyduğum ve benim de pişman olacağım tek nokta, aracın gerçekten çok ilgi çekmiş olmasıdır. Çok samimiyim, beni rahatsız eder böyle şeyler.. Hayırlısıyla bi alalım paylaşımlar da bulunuruz.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 13:53:55
Canlı olarak gördüm.104 000 TL etiket kasa olarak auris'in yükseği,içi olarak yarisin şekillisi.
Arka koltukları bırakın ön koltuklar bile dar.Ekranı koymuşlar koymasına da ekran ile dikiz ayna arasında birşey kalmamış sağ taraf görüşüne hakim değilsin.Arka taraf birkaç km den sonra boğar yolculuğu zor olur.Bagaj hb araç kadar,turbo kuvvetine gidiyor aman aman performansı yok.
Başındaki hanım ablalara bakarsak yarislerini verip artık bunlara binecekler.Ya da 20-25 yaş arası gençler başkasına hitap edeceğini sanmıyorum.

Yanlış arabaya bakmışsınız hissi var bende. Sebebini yazayım.
-Lansmana gelen 1,92 boyunda bir arkadaş arabaya bindi başının üstünde en az 10 santim boşluk vardı. Uzun boylular için sorun yok diye bunu konuştuk.
-Biri 3 diğeri 2 çocuklu aileyle birlikte2 hafta sonra araçları teslim almak üzere kapora verdik!
-Performans arabası zaten değil ama Sport modu var, ben test sürüşünde o modda da kullandım Allah için iyi gidiyor.
-Bırakın ön, arka koltuklar bile kesinlikle dar değil, test sürüşlerini izleyince de anlaşılıyor. (Boyunuz kaç?)
-8 inç'lik ekranı mühendisler tam yerine yerleştirmiş, tekrar gözden geçirin.
-Sağ taraf görüşüne o kadar hakimsin ki, adamlar üşenmemiş sağ cama bile kelebek camı koymuş. Ben çok beğendim.
Acımasızca eleştirenlerin daha iyi arabaları olabilir ya da daha iyisini almayı düşünüyorlardır. Ama yeni alacaklara ve almış olanlara haksızlık etmemek lazım. Beğenmezsin, zerre kadar hoşlanmazsın eleştirirsin ama bence kötülemek yanlış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #564 : Kasım 22, 2016, 14:33:42 »
Kaan aslında bu bile vw in bilinçaltına işleyen reklamlarının başarısı değil midir? Yorumsuz gerçekten...

Benim yorumum ise toyota ile ve bu ülkede ne yapsa satar. Argo ile söylemek isterdim bu cümleyi. :)

Ülkemizin durumu şundan ibaret abi

-Passat bu şehirde diğer arabaları aşağılamak için var. Örn. ''O arabaya vereceğim paraya passat alırım.'' ''Üstüne 3 daha koy passat al.''

Motorda aynı şekilde. Hyundai T-GDİ yaptı "Hundayinin tisiayı" Diyorlar. Şimdilerde Toyotanın tisiayı olacak zamanla böyle gidecek.
Birde yanlış telafuz ediyorlar. Normalde Tiesay diye okunması gerekirken Tisiay diyorlar. Çıldırıyorum :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '16
  • 29 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #565 : Kasım 22, 2016, 14:52:27 »
Bu yılın başında Rav4 satmıştım, üyeliğim eski ama C-HR aldığım için aktif olmam gerekiyordu. Belki faydamız olur. Arabayı Cuma günü alacağım inşallah..
Genç adamım vesselam, Giülietta sattım bunu aldım, yaşım buradan anlaşılabilir(52)!
Arabayı test etmeden yorum yapmak doğru bir şey değil. Üstelik farklı sınıflarla aynı kefede kıyaslamak hepten yanlış. Ayrıca C-HR'yi lütfen Juke'lamayın.  :D
Hali hazır kullanıcılardan duyduğum ve benim de pişman olacağım tek nokta, aracın gerçekten çok ilgi çekmiş olmasıdır. Çok samimiyim, beni rahatsız eder böyle şeyler.. Hayırlısıyla bi alalım paylaşımlar da bulunuruz.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 13:53:55
Yanlış arabaya bakmışsınız hissi var bende. Sebebini yazayım.
-Lansmana gelen 1,92 boyunda bir arkadaş arabaya bindi başının üstünde en az 10 santim boşluk vardı. Uzun boylular için sorun yok diye bunu konuştuk.
-Biri 3 diğeri 2 çocuklu aileyle birlikte2 hafta sonra araçları teslim almak üzere kapora verdik!
-Performans arabası zaten değil ama Sport modu var, ben test sürüşünde o modda da kullandım Allah için iyi gidiyor.
-Bırakın ön, arka koltuklar bile kesinlikle dar değil, test sürüşlerini izleyince de anlaşılıyor. (Boyunuz kaç?)
-8 inç'lik ekranı mühendisler tam yerine yerleştirmiş, tekrar gözden geçirin.
-Sağ taraf görüşüne o kadar hakimsin ki, adamlar üşenmemiş sağ cama bile kelebek camı koymuş. Ben çok beğendim.
Acımasızca eleştirenlerin daha iyi arabaları olabilir ya da daha iyisini almayı düşünüyorlardır. Ama yeni alacaklara ve almış olanlara haksızlık etmemek lazım. Beğenmezsin, zerre kadar hoşlanmazsın eleştirirsin ama bence kötülemek yanlış.
Benim savunduğum ne varsa aynen belirtmişsiniz. Bu forumda CHR pek sinmedi genel olarak üyelerin içine.....  Ben de geçen cuma teslim aldım CHR ı .    Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #566 : Kasım 22, 2016, 15:01:32 »
Benim savunduğum ne varsa aynen belirtmişsiniz. Bu forumda CHR pek sinmedi genel olarak üyelerin içine.....  Ben de geçen cuma teslim aldım CHR ı .    Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..

Muhammet Bey,

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #567 : Kasım 22, 2016, 15:07:20 »
Bir otomobilin aile otomobili olup olmadığını, bagajına bebek arabasının sığabilmesi belirlemez tabiiki..

Yeni evlilere uygun değil denilebilir. Doğru, CHR ve Yarisin bagajı bebek arabası yada daha hacimli şeyleri alamaz.

Fakat, bebek arabasına ihtiyacı kalmayıp çocuğu olanların rahatlıkla kullanabileceği alana ve yük taşıma kapasitesine sahipler.

Diğer taraftan, arka taraf diz ve baş mesafeleri hem Yariste hemde CHR'de yeterli, yani sıkışıklık yok.

Hacim olarak, CHR'yi yüksek Yaris olarak algılamak gerekiyor.

Bebek arabasıyla ilgisi yok bence Tekin bey. Konu Valiz konusu. Veya benim gibi kayak, kitebord,snowkite yapanlar için malzemeleri alacak bir bagaj şart. 2 kişi olduğuzda sorun olmuyor , ama bu araca ben 3 kişi binip Ankara-Erciyes  Ankara-Kartalkaya yapamam. 3 kişi oluyoruz genellikle de.
Eşimle tatile giderken, yine benim için sorun olmuyor. Ama arka koltukları yatırmayı sevmiyorum, uzun yolda. Yol sesi artıyor, koltuklar yatıkken. CHR nin bagajına da benim hanımın valizleri ancak sığar. Benim valizi de arka koltuğu koymak zorunda kalırım.
Şuan benim için CHR nin cazip gelmeme nedeni bunlar. Şuan Auris 1 benim ihtiyacımı karşılıyor. Yeni bir araç alırken de biraz daha genişlik arıyor insan.
Tabi Julietta lı arkadaş bence CHR ye büyük bir keyifle , uzun süre binecektir.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • Model Yılı: '15
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #568 : Kasım 22, 2016, 15:15:36 »
Muhammet Bey hayırlı uğurlu olsun. Çok keyifle kullanacağınızdan eminim. Ben her şeyi geçtim de kapalı garajı olanların mutlaka tercih etmesi gerekir sanırım.  :rofl: Bir de arabanın bayanı erkeği mi olur anlamadım. Ben juke kullanan çok genç ve erkek de görüyorum. Muhtemelen yaris hibritten sonraki aracım C-HR olacak. Ben çok beğendim. Bu arada Muhammet Bey avatardaki resimde de maşallah kısrak gibi duruyor aracınız. Güle güle kullanın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #569 : Kasım 22, 2016, 15:26:10 »
Muhammet Bey,

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.
Teşekkürler. Hybrid almak isterdi gönül ama hem fazla km yapmamamdan kaynaklı hem de malesef hala ülkemizde hybrid e bakış açısının olgunlaşmamasından kaynaklı, satışa sunulmasındaki gecikmeler derken 1.2 turbo cvt aldım. Gayet memnunum şu anda.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 15:27:48
BENİM TEST ETTİĞİM ARAÇTA SÜRÜCÜ BİLGİ EKRANINDA G MONİTÖRÜ DENEN BİR ŞEKİL ÇIKMIŞTI. ARACIN AĞIRLIK MERKEZİ DAĞILIMINI GÖSTEREN. SİZİN ARACINIZ 4*2 Mİ ACABA VE BU GRAFİK SİZİN ARAÇTA VAR MIDIR? İNTERNETTEN ARAÇ KULLANMA KLAVUZUNA BAKTIĞIMDA G NOKTASI BİLGİLENDİRMESİNİN 4*4 ARAÇLARDA BULUNDUĞU YAZILI. BENİM TEST ARACIM 4*4 TÜ  O ZAMAN. KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR?
Benim araçta da var ama işlev yok... görüntüyü görüyorum 4.2 inçlik ekranda var.  (Benim araç 4x2 )

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 15:31:33
Muhammet Bey hayırlı uğurlu olsun. Çok keyifle kullanacağınızdan eminim. Ben her şeyi geçtim de kapalı garajı olanların mutlaka tercih etmesi gerekir sanırım.  :rofl: Bir de arabanın bayanı erkeği mi olur anlamadım. Ben juke kullanan çok genç ve erkek de görüyorum. Muhtemelen yaris hibritten sonraki aracım C-HR olacak. Ben çok beğendim. Bu arada Muhammet Bey avatardaki resimde de maşallah kısrak gibi duruyor aracınız. Güle güle kullanın...
Teşekkürler... Genelde beğenmeyenlerin öngörülerini hep çürüttük hala bunu bayan alır erkek almaz, evli alır bekar almaz, çocuğu olmayan alır olan almaz, yaşlı almaz genç alır, yerden yüksek yaris gibi eleştiriler var... Olması gereken asıl eleştiri Toyota Safety Sense donanım bileşenlerinin ülkemize fazla görülmesi ve bu güzelim araçta şimdilik sunulmaması... Bu konuyu konuşan kimse yok neredeyse...
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #570 : Kasım 22, 2016, 15:32:18 »
Teşekkürler. Hybrid almak isterdi gönül ama hem fazla km yapmamamdan kaynaklı hem de malesef hala ülkemizde hybrid e bakış açısının olgunlaşmamasından kaynaklı, satışa sunulmasındaki gecikmeler derken 1.2 turbo cvt aldım. Gayet memnunum şu anda.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 15:27:48
Benim araçta da var ama işlev yok... görüntüyü görüyorum 4.2 inçlik ekranda var.  (Benim araç 4x2 )
TEŞEKKÜRLER. BENDE SİPARİŞ VERDİM KASIM SONU TESLİM ALIYORUM BEN ARACI TEST ETTİĞİMDE ARAÇ İNANILMAZ SESSİZ GELMİŞTİ SİZİN KULLANIM DENEYİMİNİZ NASIL ACABA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #571 : Kasım 22, 2016, 15:51:48 »

bu tabiri önceki yorumlarda ben de kullandım sanırım. Özür diliyorum :).
Ben bayanların öncelikli tercihi diyebilirim. Auris 1 kullanan da çok bayan var. Ama Juke, Mokka vs. gibi araçları bayanlarda daha sık görüyorum.
Ailesinde 2 araç olanlar için bayanların tercih edeceği araç bu olurdu bence.  Her otomobilin , bir hedef kitlesi vardır. Bu hedef kitle, bayan-erkek olarak değil de aslında, kültür-gelir seviyesi , yaşam tarzına göre belirlenir. Ben de bu aracın hedef kitlesini analiz etmeye çalıştım sadece. Yani tespit ettiğim özellikler, yani hedef kitlesini kapsamayan alanlar çürümüş değil. Otomobili tasarlayanlar bizi tercih etmemiş konu bu :).

Otomobil alırken , çok kriter devreye giriyor. Şimdi bir de eşimin kriterleri devreye girince. Pek çok kritere göre otomobili değerlendirmek zorunda kalıyoruz. C-HR sahiplerini kırmamak adına ben yorumu şöyle düzeltiyorum. C-HR bizi tercih etmedi !
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #572 : Kasım 22, 2016, 15:59:34 »
TEŞEKKÜRLER. BENDE SİPARİŞ VERDİM KASIM SONU TESLİM ALIYORUM BEN ARACI TEST ETTİĞİMDE ARAÇ İNANILMAZ SESSİZ GELMİŞTİ SİZİN KULLANIM DENEYİMİNİZ NASIL ACABA
Büyük harfle yazmayın bence kızıyorlar burda :)   Ben aracı kilyos da da test ettiğimde benim tespit ettiğim ve  genel olarak test edenlerin kanısı üst devirlerde biraz gürültülü çalışmasıydı. Bunu toyota baş mühendisi Hiyoroki Koba da zaten söylemişti. Yüksek devirde motor sesi içeriye geliyor.
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #573 : Kasım 22, 2016, 16:05:24 »

Yeni corolla da bir çok kimsenin içine sinmemişti. :) Hatta forumda en çok tartışılan konulardan birisidir belki ve sonuçta corolla'nın ülkemizdeki satış rakamları ortada. Bunlara takılmamak gerekir, zevkler ve renkler meselesi. Gayet başarılı bir otomobil, alanlara hayırlı olmasını dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #574 : Kasım 22, 2016, 16:06:45 »
Büyük harfle yazmayın bence kızıyorlar burda :)   Ben aracı kilyos da da test ettiğimde benim tespit ettiğim ve  genel olarak test edenlerin kanısı üst devirlerde biraz gürültülü çalışmasıydı. Bunu toyota baş mühendisi Hiyoroki Koba da zaten söylemişti. Yüksek devirde motor sesi içeriye geliyor.
Anladım. motor sesi sorun değilde benim merak ettiğim yol ve lastik sesi yönünden aracın yalıtımının durumu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #575 : Kasım 22, 2016, 16:16:38 »
bu tabiri önceki yorumlarda ben de kullandım sanırım. Özür diliyorum :).
Ben bayanların öncelikli tercihi diyebilirim. Auris 1 kullanan da çok bayan var. Ama Juke, Mokka vs. gibi araçları bayanlarda daha sık görüyorum.
Ailesinde 2 araç olanlar için bayanların tercih edeceği araç bu olurdu bence.  Her otomobilin , bir hedef kitlesi vardır. Bu hedef kitle, bayan-erkek olarak değil de aslında, kültür-gelir seviyesi , yaşam tarzına göre belirlenir. Ben de bu aracın hedef kitlesini analiz etmeye çalıştım sadece. Yani tespit ettiğim özellikler, yani hedef kitlesini kapsamayan alanlar çürümüş değil. Otomobili tasarlayanlar bizi tercih etmemiş konu bu :).

Otomobil alırken , çok kriter devreye giriyor. Şimdi bir de eşimin kriterleri devreye girince. Pek çok kritere göre otomobili değerlendirmek zorunda kalıyoruz. C-HR sahiplerini kırmamak adına ben yorumu şöyle düzeltiyorum. C-HR bizi tercih etmedi !

Çağlar bey özür dilerken de bir taraftan lafı giydiriyorsunuz.  Ben de Auris'in hedef kitlesini analiz etmeye kalksam, arabaya her binişinizde yazdıklarımı hatırlarsınız, soğursunuz arabadan.
Ben bir erkeğim, orta yaş üstüyüm, bunu tercih ettim. Renk, zevk, bakış açısı, sevmek, güvenmek, marka, tasarım! Hepsi görecelidir..
Daha iyisini sizin olsun!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #576 : Kasım 22, 2016, 16:28:53 »
Anladım. motor sesi sorun değilde benim merak ettiğim yol ve lastik sesi yönünden aracın yalıtımının durumu.
Rüzgar sesi 110 km hızdan sonra gelmeye başlıyor.  Benim araçta 17 inç lastikler var michelin primacy3  yol ve lastik sesi yok. 18 inç jantı olan araçlarda farklı lastik var... dynamik ve dymond donanımda kullananlarda lastik ve yol sesi gibi bir şikayet duymadım. Eleştiri yapsınlar boşverin hayırlı uğurlu olsun .. emin olun güzel tercih yaptınız..
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #577 : Kasım 22, 2016, 16:37:00 »
Rüzgar sesi 110 km hızdan sonra gelmeye başlıyor.  Benim araçta 17 inç lastikler var michelin primacy3  yol ve lastik sesi yok. 18 inç jantı olan araçlarda farklı lastik var... dynamik ve dymond donanımda kullananlarda lastik ve yol sesi gibi bir şikayet duymadım. Eleştiri yapsınlar boşverin hayırlı uğurlu olsun .. emin olun güzel tercih yaptınız..
teşekkürler. size de hayırlı olsun bu arada, araçta 3 ayrı sürüş modu var değil mi ve bunlar aktif yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #578 : Kasım 22, 2016, 16:38:44 »
teşekkürler. size de hayırlı olsun bu arada, araçta 3 ayrı sürüş modu var değil mi ve bunlar aktif yani.
Teşekkürler.... eco-normal ve spor modu var. Aktif bu sürüş modları. Bütün araçlarda standart olarak var.
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • Model Yılı: '15
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #579 : Kasım 22, 2016, 18:25:58 »
Çağlar Bey özür dileyecek kadar bir durum yok ortada. Etrafımda da böyle sınıflandırmalar görünce şaşırıyorum biraz. Siz de yanlış anlamayın kimseye kızdığım falan yok ama genel olarak böyle bir sınıflandırma pek hoş olmuyor bence.(bayan arabası gibi......) Herkese iyi sürüşler dilerim. Her ne kadar gönlüm C-HR'den yana olsa da bu fiyatlarla ve vergilerle işimiz biraz zor.