0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canlı olarak gördüm.104 000 TL etiket kasa olarak auris'in yükseği,içi olarak yarisin şekillisi.Arka koltukları bırakın ön koltuklar bile dar.Ekranı koymuşlar koymasına da ekran ile dikiz ayna arasında birşey kalmamış sağ taraf görüşüne hakim değilsin.Arka taraf birkaç km den sonra boğar yolculuğu zor olur.Bagaj hb araç kadar,turbo kuvvetine gidiyor aman aman performansı yok.Kim almaz sorusuna gelirsek ;- Boyu 1,80 üzeri olan sürücü almaz- Çocuklu aile hiç almaz.- Performans bekleyen almaz.Başındaki hanım ablalara bakarsak yarislerini verip artık bunlara binecekler.Ya da 20-25 yaş arası gençler başkasına hitap edeceğini sanmıyorum.
Kaan aslında bu bile vw in bilinçaltına işleyen reklamlarının başarısı değil midir? Yorumsuz gerçekten...Benim yorumum ise toyota ile ve bu ülkede ne yapsa satar. Argo ile söylemek isterdim bu cümleyi.
Bu yılın başında Rav4 satmıştım, üyeliğim eski ama C-HR aldığım için aktif olmam gerekiyordu. Belki faydamız olur. Arabayı Cuma günü alacağım inşallah.. Genç adamım vesselam, Giülietta sattım bunu aldım, yaşım buradan anlaşılabilir(52)! Arabayı test etmeden yorum yapmak doğru bir şey değil. Üstelik farklı sınıflarla aynı kefede kıyaslamak hepten yanlış. Ayrıca C-HR'yi lütfen Juke'lamayın. Hali hazır kullanıcılardan duyduğum ve benim de pişman olacağım tek nokta, aracın gerçekten çok ilgi çekmiş olmasıdır. Çok samimiyim, beni rahatsız eder böyle şeyler.. Hayırlısıyla bi alalım paylaşımlar da bulunuruz. Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 13:53:55Yanlış arabaya bakmışsınız hissi var bende. Sebebini yazayım.-Lansmana gelen 1,92 boyunda bir arkadaş arabaya bindi başının üstünde en az 10 santim boşluk vardı. Uzun boylular için sorun yok diye bunu konuştuk.-Biri 3 diğeri 2 çocuklu aileyle birlikte2 hafta sonra araçları teslim almak üzere kapora verdik!-Performans arabası zaten değil ama Sport modu var, ben test sürüşünde o modda da kullandım Allah için iyi gidiyor.-Bırakın ön, arka koltuklar bile kesinlikle dar değil, test sürüşlerini izleyince de anlaşılıyor. (Boyunuz kaç?)-8 inç'lik ekranı mühendisler tam yerine yerleştirmiş, tekrar gözden geçirin. -Sağ taraf görüşüne o kadar hakimsin ki, adamlar üşenmemiş sağ cama bile kelebek camı koymuş. Ben çok beğendim.Acımasızca eleştirenlerin daha iyi arabaları olabilir ya da daha iyisini almayı düşünüyorlardır. Ama yeni alacaklara ve almış olanlara haksızlık etmemek lazım. Beğenmezsin, zerre kadar hoşlanmazsın eleştirirsin ama bence kötülemek yanlış.
Benim savunduğum ne varsa aynen belirtmişsiniz. Bu forumda CHR pek sinmedi genel olarak üyelerin içine..... Ben de geçen cuma teslim aldım CHR ı . Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince..
Bir otomobilin aile otomobili olup olmadığını, bagajına bebek arabasının sığabilmesi belirlemez tabiiki..Yeni evlilere uygun değil denilebilir. Doğru, CHR ve Yarisin bagajı bebek arabası yada daha hacimli şeyleri alamaz.Fakat, bebek arabasına ihtiyacı kalmayıp çocuğu olanların rahatlıkla kullanabileceği alana ve yük taşıma kapasitesine sahipler.Diğer taraftan, arka taraf diz ve baş mesafeleri hem Yariste hemde CHR'de yeterli, yani sıkışıklık yok.Hacim olarak, CHR'yi yüksek Yaris olarak algılamak gerekiyor.
Muhammet Bey,Hayırlı uğurlu olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.
BENİM TEST ETTİĞİM ARAÇTA SÜRÜCÜ BİLGİ EKRANINDA G MONİTÖRÜ DENEN BİR ŞEKİL ÇIKMIŞTI. ARACIN AĞIRLIK MERKEZİ DAĞILIMINI GÖSTEREN. SİZİN ARACINIZ 4*2 Mİ ACABA VE BU GRAFİK SİZİN ARAÇTA VAR MIDIR? İNTERNETTEN ARAÇ KULLANMA KLAVUZUNA BAKTIĞIMDA G NOKTASI BİLGİLENDİRMESİNİN 4*4 ARAÇLARDA BULUNDUĞU YAZILI. BENİM TEST ARACIM 4*4 TÜ O ZAMAN. KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MIDIR?
Muhammet Bey hayırlı uğurlu olsun. Çok keyifle kullanacağınızdan eminim. Ben her şeyi geçtim de kapalı garajı olanların mutlaka tercih etmesi gerekir sanırım. Bir de arabanın bayanı erkeği mi olur anlamadım. Ben juke kullanan çok genç ve erkek de görüyorum. Muhtemelen yaris hibritten sonraki aracım C-HR olacak. Ben çok beğendim. Bu arada Muhammet Bey avatardaki resimde de maşallah kısrak gibi duruyor aracınız. Güle güle kullanın...
Teşekkürler. Hybrid almak isterdi gönül ama hem fazla km yapmamamdan kaynaklı hem de malesef hala ülkemizde hybrid e bakış açısının olgunlaşmamasından kaynaklı, satışa sunulmasındaki gecikmeler derken 1.2 turbo cvt aldım. Gayet memnunum şu anda.Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2016, 15:27:48 Benim araçta da var ama işlev yok... görüntüyü görüyorum 4.2 inçlik ekranda var. (Benim araç 4x2 )
TEŞEKKÜRLER. BENDE SİPARİŞ VERDİM KASIM SONU TESLİM ALIYORUM BEN ARACI TEST ETTİĞİMDE ARAÇ İNANILMAZ SESSİZ GELMİŞTİ SİZİN KULLANIM DENEYİMİNİZ NASIL ACABA
Büyük harfle yazmayın bence kızıyorlar burda Ben aracı kilyos da da test ettiğimde benim tespit ettiğim ve genel olarak test edenlerin kanısı üst devirlerde biraz gürültülü çalışmasıydı. Bunu toyota baş mühendisi Hiyoroki Koba da zaten söylemişti. Yüksek devirde motor sesi içeriye geliyor.
bu tabiri önceki yorumlarda ben de kullandım sanırım. Özür diliyorum .Ben bayanların öncelikli tercihi diyebilirim. Auris 1 kullanan da çok bayan var. Ama Juke, Mokka vs. gibi araçları bayanlarda daha sık görüyorum.Ailesinde 2 araç olanlar için bayanların tercih edeceği araç bu olurdu bence. Her otomobilin , bir hedef kitlesi vardır. Bu hedef kitle, bayan-erkek olarak değil de aslında, kültür-gelir seviyesi , yaşam tarzına göre belirlenir. Ben de bu aracın hedef kitlesini analiz etmeye çalıştım sadece. Yani tespit ettiğim özellikler, yani hedef kitlesini kapsamayan alanlar çürümüş değil. Otomobili tasarlayanlar bizi tercih etmemiş konu bu . Otomobil alırken , çok kriter devreye giriyor. Şimdi bir de eşimin kriterleri devreye girince. Pek çok kritere göre otomobili değerlendirmek zorunda kalıyoruz. C-HR sahiplerini kırmamak adına ben yorumu şöyle düzeltiyorum. C-HR bizi tercih etmedi !
Anladım. motor sesi sorun değilde benim merak ettiğim yol ve lastik sesi yönünden aracın yalıtımının durumu.
Rüzgar sesi 110 km hızdan sonra gelmeye başlıyor. Benim araçta 17 inç lastikler var michelin primacy3 yol ve lastik sesi yok. 18 inç jantı olan araçlarda farklı lastik var... dynamik ve dymond donanımda kullananlarda lastik ve yol sesi gibi bir şikayet duymadım. Eleştiri yapsınlar boşverin hayırlı uğurlu olsun .. emin olun güzel tercih yaptınız..
teşekkürler. size de hayırlı olsun bu arada, araçta 3 ayrı sürüş modu var değil mi ve bunlar aktif yani.