0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sıkıştırma oranı , 12 yi geçtikten sonra lpg de subap yakmalar artıyor. 12 bile zor kurtarıyor. bazı şeyleri isterken yan etkilerini de düşünmek lazım.
Sıkıştırma oranı ve lpg ile subap yakmanın bağlantısını açıklar mısınız çok merak ettim de.
valla sizin kadar derinlemesine bilgim yok. 2006 dan sonraki araçların(motorların) çoğu hem daha çok alaminyum kullanıyor, hemde sıkıştırma oranlarında yükselme var. 70-80 model motorlar ,7-8 sıkıştırmaya sahipler, lpg de hiç sorun yaşamıyorlar. ayrıntılı ve bilimsel bir bilgim yok. sizdeki bilgileri öğrenmekten mutluluk duyarım.
Mutlu, bi soru takıldı aklıma. mazda skyactive sıralı sistem lpg olmaması teknolojisinden mi sıkıştırma oranındanmı kullanılan malzeme türünden mi. gerçi hepsi iç içe, 14 yakalayabilmek için kullandığı teknoloji ve malzeme farklı bu da standart sıralı sistem lpg olmuyor demek. belkide oluyordur ? sıvı sistem oluyor onu biliyorum de. normalde durum nedir?
12. Turbo dynamic için 98 bin tl üzerinde fiyat verdi bayi. Opel de dizel otomatik en üst versiyon mokka ya 99 600 tl istedi (tavrından pazarlıkla daha da düşebileceğini hissettim.). Bu şartlarda CHR nin pek şansı yok gibi. İç hacim bagaj ve donanım olarak mokka dan 1 tık geride. Bayi CHR için c sınıfı crossower rakibi de golf dedi ama bildiğiniz B-SUV. Pikselleri sayılan touch 2 bile CHR almamak için yeterli bir sebep benim için. İnsan bari yazılımı değiştirir. Mokka daki ekranı açınca kendimi çağ atlamış gibi hissettim.
Mokka X suan fiyat performans olarak alinabilecek bir araba. Heleki yil sonu kampanya ve siki pazarlikla satarken degil alorken kazanmis olursunuz. Dizel otomatik uyumu ve 136 bg lik dizel motor gaza basinca gucu gercekten hissettiriyor. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 1.2 T CVT CHR dynamic test ettim araba Corolla dan sonra gerçekten küçük geldi. Özellikle bagajı ve arka diz mesafesi sanki araç yarisin büyütülmüştü gibiydi. Motor 1.33 den sonra atik, vites hem otomatik kullanımda hem de manual kullanımda tepkileri güzel dip gazda 5000 rpm civarı vites atıyor. Arabada 4 kişiydik dik yokuşta hızlanması güzeldi. İç malzeme kalitesi kötü özellikle kapı içleri sert plastik en azından ön kapıların kapı tutamağının arkasını kumaş olabilirdi. Dashboard çok hoşuma gitti dikişli deri kaplama çok güzeldiSonuç olarak rakiplerine göre eksileri var. 99600 lira fiyat verdiler bu fiyata 3008, Tiguan alırım beni daha çok mutlu edebilir
Anlattığınıza göre araç adı bhr olmalıymış. C sınıfı bir araçta kapı triminde komple clio plastiği kabul edilir gibi değil
1.2 CVT C-HR Dynamic paketin lansmana özel fiyatı 98.900 TL. Size biraz fiyatı fazla söylemişler, neden olduğunu biliyor musunuz? Stoklar az kaldığından mı bu şekilde fiyat verdiler acaba?
Bugün ben de Ankara efe de aracı inceledim. Test sürüşü yapamadım işim vardı.Benim de izlenimlerim benzer.Bir aile arabası değil. Auris, Golf gibi araçlar kullananlar tercih etmez bence. Nissan Juke kullananlara hitap edebilir. Ama Juketan da küçük geldi bana.Dış tasarımı ve kokpit tasarımlarını çok beğendim. Ama aracı genel olarak beğenmedim. Daha doğrusu benim beklentilerime, ihtiyaçlarıma cevap vermiyor. Bu aracı sanırım genç bayanlar , veya genel olarak bayanlar daha çok tercih eder. Erkekler için de 25-35 yaş aralığına hitap eder gibi.Yine de 1.2 TSI Golf almaya giden birini yoldan çeviremez bence. Sürünce belki fikrim değişir .
Toyota CHR da anahtardan cam kaldırma ve cam kapatma modülü var yanlız çalışmıyor. Açtırmak İçin servise gitmek gerekiyormuş. Servisin haberi var mıdır acaba....neden böyle bir şeye gerek duyuldu?