0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serviste haberdar değildir. Eğer cam modülü fabrikasyon ise techstreamle bağlanıp aktif pasif hale gelebilir
aracın kitapçığında okudum da servise gidin diyor. Toyota com tr de özellikler kısmında zaten yazıyor, otomatik cam indirme kaldırma olduğunu. Türkiye de satılan toyotalar için bir ilk yanlış bilmiyorsam.
Otomatik cam indirme kaldırma zaten çoğu arabada yok mu
. Anahtardan açma tuşuna basılı tutarak cam indirme, kaldırma vag gurubu bütün araçlarda var nerdeyse. Almanlarda standart gibi bir şey.. toyota da yeni avensis in en üst donanımında bile Yok
Siz yine standart demeyin. Kodlama yapıyorlar. Sunroof ve cam kapama açma kodlanıyor. Ayrıca yağmurda camları ve sunroofu kapatma kodlanıyor
MQB platform da gizli özellikleri bir firma 50 TL gibi bir fiyata açıyor, garanti dışı kalmıyor araç.... bu da bunun gibi bir şey olacak sanırım.
Katalogta nasıl yazıyor bilmiyorum ama sizin yazdığınız gibi ise forumda bir ara muhabbeti olmuştu. otomatik kapanan aynalar mı ne yazıyordu bir Toyota modelinde, otomatik kapanandan kasıt düğmeye basarak kapanma gibi birşeydi. Sizde de otomatik kapanan açılan camlar diye yazıyorsa AUTO düğmeli camlar olabilir demek istemiştim. Yani kumandadan değil içerden tuşa basarak
. Kitapçıkta aynen şöyle yazıyor... Anahtar fotoğrafı var...Akıllı giriş ve çalıştırma sistemine sahip olmayan araçlar. 1)Tüm kapıları kilitler. Kapının güvenli bir şekilde kilitlendi yine kontrol ediniz. Camları kapatmak için düğmeye basılı tutunuz. 2) tüm kapıların kilidini açar. Camları açmak için düğmeye basılı tutunuz. Bu ayarların herhangi bir yetkili Toyota bayi si veya başka bir yetkili ve donanımlı profesyonel de uygulanması gerekir.
Bugün ben de Ankara efe de aracı inceledim. Test sürüşü yapamadım işim vardı.Benim de izlenimlerim benzer.Bir aile arabası değil. Auris, Golf gibi araçlar kullananlar tercih etmez bence. Nissan Juke kullananlara hitap edebilir. Ama Juketan da küçük geldi bana.Dış tasarımı ve kokpit tasarımlarını çok beğendim. Ama aracı genel olarak beğenmedim. Daha doğrusu benim beklentilerime, ihtiyaçlarıma cevap vermiyor. Bu aracı sanırım genç bayanlar , veya genel olarak bayanlar daha çok tercih eder. Erkekler için de 25-35 yaş aralığına hitap eder gibi.Yine de 1.2 TSI Golf almaya giden birini yoldan çeviremez bence. Sürünce belki fikrim değişir .
Güzel yorum..Bir auris kullanıcısı olarak bana hitap etmiyor mesela, otomobilden SUV segmentine geçeceğimi düşünürsüm +30-40 bin TL para çıkacak cebimden sanki model yeniliyormuşum gibi hatta bizim Aurisin arkası daha ferah cam tavandan dolayı.Coluk cocuk camdan bakması için ayağa kalkması lazım arka koltuktan.30-40 bin TL üste verip SUV'a geçeceksem Tiguan Higline bakarım kendime Suv gibi suv en azından.Toyota RAV4 düşünülebilir, CRV düşünülebilir ya da toyota getirse harrier o bile düşünülebilir fakat bu paralı adamların karısına al karıcım sana jip diyeceği juke üstü bir araçtır
Motor TSI değil D4-T
Evet, CHR ye aşık olmak lazım. Ben de biraz klasiğim sanırım, evlenilecek araç var, eğlenilecek araç var!Seat'ın tiguan eşdeğeri aracı, Ateca mesela bana daha yakın. Fiyatı chr gibi. Neyse CHR güzel araç. Severek alanlara keyifli, kazasız sürüşler diliyorum.
CHR şu aralar yeni olmasının ve sıradışı tasarımının da etkisiyle range rover evoque alacakların bile aklını çeliyor. Ben CHR da şunu anladım. Örnekle anlatacağım ... Nasıl ki Apple güzel telefondu stabilitesi çok iyiydi fakat büyük ekran yapmamak konusunda ısrarcı idi ve bir sürü müşteri kaybediyordu...... İphone 6 ve 6s ile büyük bir dalga yakaladı... Satışları 2 ye 3 e katladı.... İnsanlar Toyota markasını seviyordu almak istiyordu fakat şeklini şemalini sevmiyorlardı atmosferik motor bayıyordu. Şimdi tip var, özellik var, turbo motor var haliyle acayip bir yoğunluk var... Tabiki eksikler var... Cam tavan seçeneği erken gelebilir......2017 Mayıs Haziran gibi aracın ne derece başarılı olacağı anlaşılır... Bence CHR 2017 de en çok satılan suv olacaktır tabi fabrika talepleri karşılayabilirse...
Araca birşey dediğim yok hocam önceki yorumlarımda beğendiğimi turbo motorun iyi olacağını söylemiştim.Bekar olsam alırmıyım 1,2 T Dynamic alırım bitane şimşek mavi, lakin aileye sıkıntılı bir araç bebek arabası sığmaz buna )Hitap ettiği genel kesim; eve alınacak 2.arabanın jip olması ve hanıma verilmesi.Her juke'un içinden bayan çıkması gibi Lakin 100 bin TL param olsa avensis,verso,rav4,tiguan,passat düşünürüm herhalde.