0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kapora mı verdim ben alıyorum.
CHR de gözlük saklama kabını düzeltmişler mi?
hayırlı olsun. yorumlarınızı bekliyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun. Hangi donanım hangi eklentiler?
Benimde anlamadığım bir opsiyon sorunu var;Diamond dediğin en dolu modeli.Hem Diamond Deri Koltuk opsiyonu 1100 TL yazmış,Diamond Premium Paket 5600 TL yazmış,Zaten bunları vermiyormusun Diamond modelinde ?+ JBL müzik sistemi standar değil mi Diamondda 3250 TL yazıyor.1,8 Hybrid Diamond CVT 106,500 TL 1,2 Turbo Diamond 4x4 113,650 TLBu modellere ne eklenebilir opsiyon olarak zaten koltuk deri ve premium pakettekiler olması lazım içinde.Arabayı yapmışlar fiyatı az göstermek için en dolu modeli bile dolu değil sanırım, plazadaki diamondlara dikkat eden yok mu?
https://www.youtube.com/watch?v=lMWGovQn0kYFahri Beyler incelemiş arabayı. Carviser
Motoru 1.8lt olarak düşünmemek lazım. Sıkıştırmada 1.8lt değil, egzozda öyle Atkinson çevrimde. Farazi bir şey söylemek istemem, supap kapanma anındaki piston konumuna bakmak lazım ama kabaca tahminim 1.4-1.6 arasıdır, dediğim gibi net ölçü değil, bakmak daha sağlıklı olur. Elektrikli motor zaten bu kaybı takviye yapmak için kullanılıyor gerekli olduğu zamanlarda. Motor hacmine göre vergi çok adil değil Atkinson ya da Miller çevrim kullananlar için.