0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Far Ayarı neden zor olacak ki? Aynı ampulu ayarlıyorsunuz. Ben çok ta güzel bir ayar yaptım makinayla. Eğer xenon kit olmayacaksa kesinlikle Osram Nıght breaker tavsiye ederim. Benim Söktüğüm nıght breakerlar bagajda duruyor yedekte:)
sercan bey,renk olarak osram night breakerlar dıştan nasıl görünüyor acaba? açık mavi bir renk mi yoksa beyaz bir ışık rengi mi var?
Halojen gibi gözüküyor. Çok büyük farkı yoktur ancak yan yana başka bir halojenle gelirseniz fark edilebiliyor.
Sercan bey buyuk ihtimalle ben de aracima sentinal ya da forza marka xenon kit taktiricam.n11.com'da her ikiside var.h11 ve 4300k degerinde.daha iyi aydinlatma saglayacagini soyluyor herkes.
fiyatlar nasil abi
sentinal h11 4300k=183tlforza h11 4300k=123tlphoton h11 4300k slim balast=423tlfiyatlari cok pahali degil,mtec markasini da tavsiye edenler var.Ama photon ya da philips cok daha iyi urunler.üstelik 2 yilda garantisi var.
Bu da benim arac ici led uygulamam[emoji1]
saolunnn
kucuk cocuklar misali arabanı bana versene sen gene yaparsın emrah kardes 2014 touch nasılsa Saka bir yana gercekten vay be dedim vidyoyu gorunce hayaller var arabaya bakınca ama bayiden fayda yok kendileri icat etmis gibi fiyat istiyorlar ben buldum yap desen seni tanımıyorlar biz yapmayız diyorlar boyle modlar gorunce içim gidiyorsen ve senin gibi ankaralı arkadaslar yapsın ben bir sekil ulasırım maliyet ne kadar bu arada?
ahahahahah abi iyi guldum valla tmm bnmkini sen al ben yeniden yaparimm canin saolsun abi gumrugu montaji filan derken 350 tl civari..ama cidden deger cunku ışik kalitesi ve urun cok ust duzey seviyede..ben bile bukadar beklemiyodum..