0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah super olmus.Gule gule kullan.
Emrah bunlar ne kadar??? Ya ben çok masraf etmek istemiyorum ama çokta hoş oluyor Yaptıklarınız. Benim yapmak istememe nedenim fabrikadan Çıktığı orjinallikte dursun die satarkende orj denir. Şahsen çok Hoşuma gitti ama 2. El Araçlara bakarken üzerinde oynanmamış araçlara bakarım her zaman belki bundan dolayı bi fren etkisi var
Dediğinde doğru kesme biçme olmadığı sürece:) kaç para senin bu ürünler ve montajı nasıl yaptın
Gümrük ödememek için kaç tl Olmalı yada ayrı ayrı paketler yada satıcılardan mı almak gerekiyor ürün isterken
Konuyu sürekli takipteyim. Çok güzel şeyler çıktı burdan. Son yapılan uygulama gerçekten çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Bir de video ve uzaktan foto alabilirsek 10 numara olur Gümrük vergisi için yapılabilecek iki şey var ya iki paket yaptırılacak ya da kargonun üzerindeki fiyat kısmına satıcıyla konuşularak düşük bir miktar yazdırılacak. Çoğu satıcı vergi muhabbetine girince bu dediğim uygulamayı yapmakta.
Ufak mufak derken konu almış başını gitmiş maşallah ellerinize emeklerinize paylaşımlarınıza sağlık.
İlk başta sarıların sinyal verdiğini bilmiyorumdum o yüzden hoşuma gitmedi demiştim [emoji14]Fakat bunlar resmen ateş ediyor Mercedes AMG kalitesinde olmuşlar valla
İkiside aynı mı? Gündüz farı iken beyaz sinyal verirken sarımı yanıyorBirde orjinal sinyalleri kapattın mı
gunduz fariyken beyaz..sinyal verince sari abi evet..yok orjinal sinyallerde acik ama isik fazla vurmus az gorunuyo