0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sis farlarına taktığın ampuller peki onların SİS FARI gibi davranmasına yol açabilecek mi?
bilmiyorum ama sis farını ilk alırken sadece görselik katması için taktırdım.siste faydalı olurmu olmazmı bilemiyorum.
hangi markayi kullandiniz yasin bey?xenon kit degil sanirim sis farlari?Mesaj Birleştirildi: Nisan 05, 2015, 23:30:50Arkadaslar bu arada iyi dilekleriniz ve temennileriniz icin herkese tesekkur ederim.sizlerin sayesinde bende yapilan yenilikleri gorup,kendi aracima uygulama şansi buluyorum.
ufak dokunuşlara kartaldan devam -sis farlarındaki standart ampüller beyaz ampüllerle değiştirildi-plakalık ampülleri kaan kardeşimizin tavsiye ettiği beyaz ampüllerle değiştirildi:)-iç kapı tutamaçları ve vites çerçevesi advance modelindeki krom detaylarla değiştirildi.fotoğraflar karanlıkta malesef iyi çıkamdığı için paylaşamadım,-kısa farlarda tıpkı sislerde olduğu gibi beyaz ampüllerle değişecekti fakat elektrikçinin elinde 1 takım kaldığı için şimdilik sadece sislere taktırabildim.ayıp olmasın diye başka yerden takıtırmıycam haftaya kaldı artık.
markasını tam hatırlamıyorum kutusunu almadım orda kaldı. ama photon marka ve philips markada var istedigini alabilrsin 55w gücünden fazla olmasın soketi ısıtıp eritiyomuş ole solediler.çok güzel duruyo bu şekilde tavsiye ederim.xenon değil beyaz xenon effect ampül bunları h11 model.xenon a cok para vermeye gerek yok benim amacım beyaz ışıktı zaten bunlar işimi görüyor .farlarada haftaya taktırıcam .
Merhaba,Hangi Ampülü kullandınız acaba sislere?MArkası ve modeli nedir beyaz ampulunMesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 12:11:21Sisler H16 ? Nasıl uydu H11?
sercan bey,sizin daha once kullandiginiz osram ve photon halojen ampuller bu sekilde hafif mavi-beyaz isik vermiyor muydu? Arastirmalarim sonucunda photon xenon effect h11 ve h16 modelleri bu renkte aydinlatmaya sahip.tabi en dogru cevabi arkadasin kendisi verecek hangi markayi kullandiysa bize soyleyerek.
arkadaşlar sis farı lambasının netten resmini buldum.benim aracıma takılan sis ampülleri bunlardır.markası T.m.T imiş H11Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 13:01:47valla baktılar ampüllere h11 dediler .h11 olmasa heralde uymazdı diye tahmin ediyorum .zaten cıkan ampullerde bununla birebir aynı boyuttalardı. ayrıca satış sitelerinden gittigidiyorda TMT markasının ithalatçısı Osram Türkiye dir. diye not düşülmüş.dogru bilgimidir bilemiyorum.
Photon H16 5000k xenon efect ampulu deneme amaçlı sise taktım ancak halojen gibi durdu. Hiçbir farkı olmadı. Belki 8000 k olsa işe yarayabilir beyaz görüntü olarak.Mesaj Birleştirildi: Nisan 06, 2015, 13:20:55Çok eminim H16 olduğundan çünkü deneme amaçlı bir keresinde söküp takmıştım. Hatta sökülen ampule bakabilisiniz üzerinde osram h16 yazması gerekiyor. Ama h11 de uyuyor mu acaba h16 ya? Bunun cevabını sizin söktüğünüz eski ampulden bulabilriz. O bilgiye ihtiyacımız var:)
ampülleri almadan bastım geldim valla.şöyle bi bilgi verebilirim ama.ben aracı sıfır aldım opsiyonel sonradan dumankayada takıldı sisler yani belki o yuzden h11 olabilirmi.birde takan eleman söktüğü ampülleri yine aynı bu resimdeki kutuya koydu.cuk diye oturdu kutuya bence h11 di cıkanlarda:)
Kısalar H11 Sisler h16 normalde. Yani Yapı olarak biraz benziyolar ancak uyumlu mu onu bilmiyorum. Belkide uyumludur.
valla cok super olmus uygulama
Küçük hoparlörlerdeki kromları çok sevemedim,fakat diğerleri mükemmel olmuş
çok başarılı emeğine sağlık aracada maşallah @Bayram SAKARYA (33269) kapı menteşe kapağının linki varmı? küçük olan.