0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi yaa verdin zehri şimdi ) Duramıyorumm:)
valla sercanim bu uygulamayi ilk sen yapsan emin ol o zehri sen bana vermis olurdun..dayanamaz ben de yapardim
Bende Yapıcam abi
Videoları da görünce ayakta alkışlayıp tekrar takdir ettim @Emrah Kılıc (33175)
saygi bizden yasinimm..saoll tkrr mutlu ettiniz beni.
Emrah bey,cok guzel olmus.corolla ya yeni donaninlar eklemede yeni ufuklar actiniz.
https://vimeo.com/123541637
valla cok super olmus uygulama
Arkadaslar ben de sizden ozenip ic kabin ve plaka aydinlatmalarini led lambalarla degistirdim.fotograflarini paylasamadim.bi yolunu bulurum insallah.siradaki hedefimde kisa farlara xenon ampul takmak.photon'un h11 5000k'lik bi ampulu var, onu dusunuyorum.
Sakın takmayın Boşa para verirsinizBen bizzat hepsini denedim Photon,Osram,Nıght breaker..Xenona yakın ışık istiyorsanız görüntü olarak dıştan bakışta görürsünüz ancak aydınlatma performansı berbat.Yok aydınlatma çok iyi olsun derseniz kesinlikle Osram Nıght breakerları tavsiye ederim.Ama en kalıcı çözüm Xenon kit.Bend buı kadar denemedn sonra Hylux marka 4300k xenon kit bapladım şu an aydınlatma performansından çok memnunum. Kelvin değerinin 4300 k olması gerekir ve çok iyi bir far ayarıyla Hem karşı tarafın gözünü almıyor hemde aydınlatma performansı ve görüş açısı çok iyi oluyor.
sercan bey,aslında yolun daha iyi aydınlatılmasını sağlamak. xenon kitlerin vize sırasında sorun çıkardığını duymuştum.birde far ayarı zor oluyor diye biliyorum. mtec markasınında 4750K değerinde halojen farları var. onun da aydınlatması iyi gibi, ama sanırım en iyisi 5000K değerindeki Osram Night Breakerlar.