0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@HUSEYIN GOKKAYA (33454) Uzun fotografları alıntı yapılmamasını rica ederiz.
Arkadaş nereden buluyorlar,alıyorlar bu ne araç sevgisi bu ne merak ,imreniyorum maşallah.
Bayram bey, cok guzel olmus.güle güle kullanin.ürünleri aldiginiz yerleri bizlerle paylaşirsaniz bizde yararlanma şansi bulabiliriz.
çok başarılı emeğine sağlık aracada maşallah @Bayram SAKARYA (33269) kapı menteşe kapağının linki varmı? küçük olan.
cok hos olmus bence iyi gunlerde kullanın
Cam kaldirma modulu linki yanlis olmus. Torpododaki Hava kanali kromu çıkıyor. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2015, 01:43:53Cam kaldırma modul linkini o kadar aradim bulamadım
@Talha Aslantas (33006) Bey Ben alayım onları o zaman:)2014 manel Corolla'ya uyumlu değil mi?
Bayram bey,aracınızdaki eklemeler çok güzel,güle güle kullanın .araba pencere açma düğmelerine yaptığınız folyo kesim sembolleri ben de yaptırmak istedim ancak pek bir bilgisiz olduğum için yaptıramadım.ozalit-folyo kesim-grafik-çıkartma vs gibi şeyleri yapan yere gidip yaptığınızdan istedim.bana makinelerinin sizinki kadar küçük kesemeyeceğini ve ayrıca ''vector'' halinde getirilmesi gerektiğini söylediler.hoş o halde getirseydim de makineleri tarafından yine de yapılamayacaktı.siz aksesuarcıda yaptırdığınızı yazmışsınız.aksesuarcı neresi oluyor?araba aksesuarcısıysa her aksesuarcı yapar mı? ne yapmalıyım?