0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep corolla muhabbeti geçmiş gibi ama ben auris istiyorum, yarisi olan yaris ister
Zaten bunu yapmaya çalışıyoruz. İstenilen modellerde tişört bastıralım diyoruz.Kalıp belli olacak sadece araçların fotoğrafları değişecek.
V takımının forması ve o formada V takımında oynayan futbolcunun fotoğrafı diyebiliriz abicim.
Sadece trd olsa guzel olurdu
İlginç bir bakış açısı...
Konu güncel . Tasarım beğenen veya fikri olan lütfen yazsın.
Mehmet fikrini tam olarak anladım. Bir mükellefim var fason tekstil imalatçısı henüz görüşme şansım olmadı. Kısmetse bugün Nakış işlemeli, kabartmalı veya baskılı olarak bir kendisi ile konuşacağım. Maliyet açısından ne kadara gelecek bakalım. Ben işçiliklerini beğeniyorum genelde gömlek yapıyorlar ama tişört yaptıklarını da görmüştüm.
Tamam abicim. Bilgi edinelim ay başına kadar bastıralım inşallah.
Kadir ve Mehmet kardeşim, burada organizasyonlar gösterdiğiniz şekilde yürümüyor. Daha önce söylediğim gibi kendiniz için bir ürün yaptıracaksanız zaten burada tartışmanıza gerek yok, dolayısı ile bu konuyada. Görüldüğü kadarı ile tüm kararları almışsınız ve bu Toyotaclubtr tarzı değil. Yapıcı ve genel fikirler doğrultusunda mümkün mertebe üstü boş, sadece Toyotaclubtr, Toyota gibi logoların olacağı bir model hep birlikte belirlenir. Daha sonra isteyen bunlara kendi özel eklemelerini diğer logoları gözeterek yaptırır ya da hiç bir eklemede bulunmaz. Konunun herkesi gözeten, genel çizginin dışına çıkmamasını rica ediyorum.
İnşallah. Görüşür görüşmez buradan bilgileri paylaşacağım. Bu arada bayramda düzce tarafına günübirlik bir seyahatimiz olabilir ailece. Bir dostumuz ziyarete gelebiliriz. Gelirsem mutlaka bir çay- kahve içelim.