Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #100 : Eylül 19, 2014, 13:57:13 »
Bu ali arkadasimizn attigi ornekler güzel.bunlarin benzerini yabanci sitede de görmüştüm. Polo yaka olmasi her yasa hitap eder duzeyde olmasini saglar bence.ama işte fiyat? Ayrica trd yazisinin oraya isteyen kucukde olsa aracinin resmini koyabilir.trd yazisinida altina yazdirabilir.geriye birtek toyotaclub stickeri kalir.yakalarin kirmizi olmasida stickri daha uyumlu hale getirir.toyota amblem ve yazisida kaliteli oldugu icin senelerce giyilir.bunlarin ustunde oynayabiliriz bence
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Eylül 19, 2014, 13:57:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Eylül 19, 2014, 14:16:37 »
O zaman sizlerden ricam, biraz daha gayret gösterin ve daha çok üyeyi teşvik edin ve adam akıllı bir ürün yaptıralım hep beraber. Yllar sonra da konusu olacak ve yeni üyelerinde talep edeceği şekilde. Sonra isteyen üstüne istediğini(logolar gözetilerek) ekletsin ya da öyle kullansın. Hem sizin özel tshirt isteğiniz yerine gelir, hem de bir çok üyenin kullanabileceği bir ürün ortaya çıkar.
Temel modelin kısıtlar daha önce de belirttiğim gibi:
Farklı yaş ve cinsiyet grubuna uymalı.
Kaliteli tshirt ve logo baskı olmalı(dokuma gibi)
Uygun fiyatlı olmalı.

Bunda emeği geçen herkesi de forumda onurlandıralım. ;)

Baştan beri kırmızı ile yazdırdığımı demek istiyorum hakan abi. Bunda anlaştığımıza göre, kalıp için öneri sunabilirmisin, ilk senden başlayalım :)

Mesaj Birleştirildi: Eylül 19, 2014, 14:24:03
bu tişört gibi dokuma  olursa   çok iyi olur bence ;hatta  bu tişört ün bi toyotacluptr yazısı eksik bence gerikalan  araç resmi kaliteli baskı olarak  kişi isteğine göre yapılabilir

Bu çok güzelmiş, yaka ve kolların ucu kırmızı olarak düşünürsek bizim kalıbımız böyle olsa nasıl olur ?

Buda arabalı hali (Ogün seninkinide halletmeye çalışıyorum :))
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Eylül 19, 2014, 14:56:53 »
Mehmet henüz görüşemedim :( telefonuna cevap vermiyor görünce döner inşallah. Son gönderdikleriniz üzerinden konuşacağım bakalım maliyeti ne olacak
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #103 : Eylül 19, 2014, 15:04:21 »
teşekkürederim ederim mehmet eline saglık gerçekten.güzel olmuş.benimkinide merakla bekliyorum gerçekten :D ACD nin d sport  :tamam:
aslında birde şöle bir soru ortaya atsak.sticker illa bu renktekimi olcak.yani bende de var şuan forumun stickerı ve siyah olsun lacivert olsun çeşitli renkleri mevcut.illa bu renk olarakmı düşünelim peki.kırmızıyla uyum saglıcagı kesinde sadece farklı bir düşünce olur belki diye
polo  yakaya önüne araç konulması yakışırmı diye düşünüyordum yakışmış gerçekten.ben sol köşeye küçük birşey yaparız demiştim buda fazlasıyla güzel bence.yakışmış yani önüne olması.ben çok begendim yaka ve kol uçları kırmızı düşünüyoruz dimi bi de.

eger sana zahmet olmaz ise peki birde o trd logosunun oraya araçlardan birini dikdörtgen şeklinde veya kare şeklinde yani boyutu sana kalmış oraya koyup altına veya uygun yere trd logosu ve  yazısı şeklinde bir düzenleme yapabilirmisin bu polo yakada gene.onuda görmüş oluruz bi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Eylül 19, 2014, 15:12:18 »
Ogün evet kol kenarı ve yaka kırmızı olsun güzel duruyor. Logoların kırmızı kalmasından yanayım

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Eylül 19, 2014, 15:14:41 »
sence bu son paylaştıgın nasıl oldu.ben çok kararsız kaldım şuan. :D güzel bir yere trd yi işlemek lazım bi de o tişorte.buda güzel oldu bence.yani kimlik gibi durdu anlatabiliyomuyum.sen begendinmi bunu.biraz daha günlük hayata yatkın oldu sanki bu.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Eylül 19, 2014, 15:22:33 »
sence bu son paylaştıgın nasıl oldu.ben çok kararsız kaldım şuan. :D güzel bir yere trd yi işlemek lazım bi de o tişorte.buda güzel oldu bence.yani kimlik gibi durdu anlatabiliyomuyum.sen begendinmi bunu.biraz daha günlük hayata yatkın oldu sanki bu.

Yani diğerine göre daha rahat giyilebilecek gibi duruyor :D. Ama bu kadar küçüğü detaylı basabilirler mi düzgün çıkar mı :)

Önce hakan abi bi kalıp sunsun bize de onun üzerinden gidelim. @Hakan Öztürk (3676)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Eylül 19, 2014, 15:26:44 »
Yani diğerine göre daha rahat giyilebilecek gibi duruyor :D. Ama bu kadar küçüğü detaylı basabilirler mi düzgün çıkar mı :)

Önce hakan abi bi kalıp sunsun bize de onun üzerinden gidelim. @Hakan Öztürk (3676)

aynen günlük hayata daha yatkın oldu sanki.gerçekten kimlik gibi geliyor benim gözüme.ikiside çok güzel.eger anlamadıgım kısım olan baskıdanda güzel çıkarsa bu haliyle dedigin gibi bu dahada kullanışlı gibi düşünüyorum.trd şart ama :D heleki  dsport yani :D
hakan abiyi beklicez ozaman :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Eylül 19, 2014, 16:15:17 »
son tasarım çok hoş :) forumun abiyleri beğenmez ama :(
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Eylül 19, 2014, 16:32:42 »
son tasarım çok hoş :) forumun abiyleri beğenmez ama :(

bence herkesin isteginin yerine getirildigi en güzel orta yol bu.tasarım olarakda çok güzel oldu.trd yazısınıda uygun bir kalıba sokabilirsek çok güzel olur.yakalar ve kolların sonu kırmızı olcak.sanırım bu taslagımız olcak isteyen bölesini alcak isteyen sadece arabanın oraya trd logolusunu alcak.
hakan abi bi baksında
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Eylül 19, 2014, 16:47:40 »
Ogün evet kol kenarı ve yaka kırmızı olsun güzel duruyor. Logoların kırmızı kalmasından yanayım
"Bir şeyi beğenemediniz" diyeceksin eyvallah da, böyle arabalar küçük kalacak yav.  :D

Araçlar göbek kısmında olsa daha hoş olmaz mı ?
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Eylül 19, 2014, 16:51:01 »
"Bir şeyi beğenemediniz" diyeceksin eyvallah da, böyle arabalar küçük kalacak yav.  :D

olur.ikiside çok hoş oldu aslında kötü degiller asla.ama bi de şöle düşün günlük hayatta bile kullanabilcegin çok sırıtmıcak ama amacına ulaşacak rahatlıkla günlük kullanıma uygun olan sence hangisi olur peki ;) amaç birtek buluşma için giyilmesin günlük hayattada canın istediginde spor olarak takılmak istediginde kullanabilmek olarak düşün bi de.ben her ikisinide uyarım ikiside çok güzel.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Eylül 19, 2014, 17:16:31 »
Karin bolgesin de olursa abarti olur kaldiki forumda benim gibi gobekli olanlarda guzel durmayacaktir  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Eylül 19, 2014, 17:18:31 »
Karin bolgesin de olursa abarti olur kaldiki forumda benim gibi gobekli olanlarda guzel durmayacaktir  :islik:

:D evet tabi bide vücuda uygunu yapmak lazım :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Eylül 19, 2014, 17:38:47 »

Yüksel kalıp haline getireceğiz hakan abiyi bekliyoruz :) . Ama tabi göbek kısmına büyük tişörtlerde tasarlayacağız, onlarda yan ürünler misali olur :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Eylül 19, 2014, 17:56:01 »
 Görüldüğü üzere çok farklı beklenti ve düşünceler geliyor bu konuda ve sayfada daha toplam 5-6 kişi yazıyor.
 Burada paylaşımlarda özenli olmakta fayda var, bu sayede diğer üyelerin çekinmesi bir nebze önlenir. Artı, bu sayfaya daha fazla sayıda üye çekilmeli. Bu konuda da gayret ve itina göstermeniz güzel olur arkadaşlar.

Önce belli kıstaslar belirlenir ve bazı şeyler elenirse daha kolay ilerlenir.
Yakalı ürünler daha maliyetlidir, bunu göz ardı etmemek lazım.
 Kışın da bir şeyin üstüne giyilebilirse daha doğru olur.
 Toyotaclubtr logosu arkada, omuzdan omuza düşünülebilir. Boyuta göre maliyet değişir. Çok küçük de olmamalı. Ogün'ün söylediği gibi siyah zemin olursa kırmızı logo hoş olabilir. Pempe logo da oldukça orjinal olur. Açık renk zeminde siyah ya da mavi logo.
 Kumaş açık renk mi, koyu mu istenir çoğunlukça? Koyu renk daha albenili görünür, kendini ve logoları daha iyi gösterir. Önde, herkesin fikrine göre Trd yerine küçük bir TCT de olabilir. Diğer yanda da Toyota.

Daha önce kararlaştırılan modelleri daha önce de söylediğim gibi pc den girince bu sayfada da paylaşacağım. Yaklaşık 15 model içinden önce 5'e sonra 3'e düşürmüştük. Teki koyu renkti ve Toyota baskılı idi göğsünde. Yandan öne doğru kırmızı şeritleri vardı.

Kaç kişinin bu organizasyonda olacağını da belirlemek gerekir ilk başta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Eylül 19, 2014, 19:41:12 »
ae86 örnektir  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Eylül 19, 2014, 19:59:03 »
Güzel :) e12'li olursa opsiyonel güzel olur.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Eylül 19, 2014, 21:50:37 »
Tisortu  yapicak olan yoksa yardimci olabilirim arkadasim  bu isle ugrasiyor giyim isindeler 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Eylül 19, 2014, 23:48:35 »
e12 google aramasında bulamadım ama çizilir çok zor değil