0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman sizlerden ricam, biraz daha gayret gösterin ve daha çok üyeyi teşvik edin ve adam akıllı bir ürün yaptıralım hep beraber. Yllar sonra da konusu olacak ve yeni üyelerinde talep edeceği şekilde. Sonra isteyen üstüne istediğini(logolar gözetilerek) ekletsin ya da öyle kullansın. Hem sizin özel tshirt isteğiniz yerine gelir, hem de bir çok üyenin kullanabileceği bir ürün ortaya çıkar.Temel modelin kısıtlar daha önce de belirttiğim gibi:Farklı yaş ve cinsiyet grubuna uymalı.Kaliteli tshirt ve logo baskı olmalı(dokuma gibi)Uygun fiyatlı olmalı.Bunda emeği geçen herkesi de forumda onurlandıralım.
bu tişört gibi dokuma olursa çok iyi olur bence ;hatta bu tişört ün bi toyotacluptr yazısı eksik bence gerikalan araç resmi kaliteli baskı olarak kişi isteğine göre yapılabilir
sence bu son paylaştıgın nasıl oldu.ben çok kararsız kaldım şuan. güzel bir yere trd yi işlemek lazım bi de o tişorte.buda güzel oldu bence.yani kimlik gibi durdu anlatabiliyomuyum.sen begendinmi bunu.biraz daha günlük hayata yatkın oldu sanki bu.
Yani diğerine göre daha rahat giyilebilecek gibi duruyor . Ama bu kadar küçüğü detaylı basabilirler mi düzgün çıkar mı Önce hakan abi bi kalıp sunsun bize de onun üzerinden gidelim. @Hakan Öztürk (3676)
son tasarım çok hoş forumun abiyleri beğenmez ama
Ogün evet kol kenarı ve yaka kırmızı olsun güzel duruyor. Logoların kırmızı kalmasından yanayım
"Bir şeyi beğenemediniz" diyeceksin eyvallah da, böyle arabalar küçük kalacak yav. Araçlar göbek kısmında olsa daha hoş olmaz mı ?
Karin bolgesin de olursa abarti olur kaldiki forumda benim gibi gobekli olanlarda guzel durmayacaktir