0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e12 google aramasında bulamadım ama çizilir çok zor değil fiyat bilgisi edinirsek daha güzel olur tabi ne olursa ne kadara olur filan
elimden geldiği kadar birşeyler yapmayaçalıştım katkım olduysa ne mutlu bana fiyata bağlı olalarak ben varım 20tl den fazla olacağını düşünmüyorum ama tabi nakışlıda fiyat değişebilir
tabiki nekadar ekmek okadar köfte
20 tl den yuksek olcagini bende sanmiyorum fakat sizin ornekleri arkadasa gosterdim arabanin resmi onde olanin olamiycagini soyledi kalitede suphe duyulcagini sanmiyorum fakat herseyde kalite kalite isterseniz 50 tlyede tisort yapar addidas kalitesinde uretir
henuz buna takilmak icin cok erken bence bi sayimiza bakalimda sonucta indirimde buna bagli.kaliteden kasita gelince orta duzey guzel bisey ciksin ortaya yeter.o araba onde yapilir ama olur yani bence sol ustte veya ortada yapilmicak bisey degil cunku ornekleri var sonucta.hele bi sayimiza bakalimda
Kararimizi verirsek ben elimden geldigince yardimci olurun tabi tekrar soyliyim hic bir cikarim yok oyle birsey dusunulurse hic soylemedim sayin bunu
Once bi sayi belirleyelim baslattigim liste guncellenerek devametsin.arkasindan alternatifler sunulsun tam ortaya çıksın arkasindan fiyat arastirip degerlendirmeye baslayalim bence.o konuda sikinti yok meraketme sen ole dusunen olmaz sanmiyorum
Konuyu ve listeyi guncel tutalim ozaman
1) Ali Katma2) Ogün Cetinkaya3) Yüksel Işık 4) Onur TuranKaliteli olsun herkese hitap etsin fiyatı 100 TL de olsa alırım. Netice de 1 kere alıp kullanacağız hem şık hem kullanışlı hem kaliteli hem de herkesin gönlünde ki aslan olmalı biraz abarttım sanırım
fiyat olarak birazcık abartı oldu evet ama geri kalanına katılıyorum sonuçta böle bir işe giriyorsak demekki araçlarımızı seviyoruz ve deger veriyoruz güzel birşeyler çıksın ortayaki mutlulukla hayatımızın bir parçası daha haline getirelim
Değerli arkadaşım hem aracımı hem paramı seviyorum. 10 TL verip iki gün giydikten sonra çöpe atacağıma 100 TL verip yıllar boyu kullanırım daha mantıklı bence. Bence diyorum çünkü hayat felsefem böyle. Evde kullanmak için şarjlı matkap tornavidaya ihtiyacım vardı. Piyasada 15 TL den başlayıp taaaaaa nerelere kadar gidenler vardı. Hem kaliteli hem işimi görecek olsun istedim. Gittim 400 TL verdim Dewalt marka aldım. Şimdi duvar bile deliyorum o matkapla. Hiçbir zararım olmadı. Başka ucuz marka olsa çoktan elden çıkardı. Ben bunu hep böyle değerlendiririm
yani aynı düşüncedeyiz zaten sıkıntı yok o konuda beni bilen arkadaşlar muhakkak yazıcaktır ben ciddi titiz bir adamım aracımda herbir noktasında hemde.nekadarda severek isteyerek ugraştıgımı birçok kişide bilir eminolun farklı degiliz.zaten bu yüzden bu işle ugraşıyoruz hepimiz sadece yapabilcegimizin en güzelini en güzel fiyata yapalım demek istedim ben.