Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #120 : Eylül 19, 2014, 23:52:05 »
e12 google aramasında bulamadım ama çizilir çok zor değil

fiyat bilgisi edinirsek  daha güzel olur tabi  ne olursa ne kadara olur filan
Hocam arkadasa soyledim yardimci olabilicegini soyledi kendisi toptan yapiyor , tisort isinide yine yoneticiler halleder diye dusunuyorum stickerda da onlar dagitiyordu ben fiyat hakkinda bisey diyemem sadece herkes almayi dusunuyorsa numarasini verebilirim not: hic bir ticari cikarim yok kesinlikle
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Eylül 19, 2014, 23:52:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Eylül 20, 2014, 00:08:02 »
Hakan abi saolsun ayni seyi demis beyaz yerine koyu tonlar uzerindeki herseyi dahabelirgin kilicakki ali arkadasimiz saolsun bir guzel ornek daha paylasmis gri kirmizi ve bende harika bi ornek olmus.araclar icinde yeri cok guzel bence. Mehmet arkadasimiz o tisortteki arac yerine siyah beyaz araclari yerlestirip bi paylasabilirse gormus oluruz.bence arac yeri o tisortlerde guzel trd yazisi yeri ve sticker ile bayrak harika yerlerde.geriye mehmet arkadasimizin guzel arac calismasi kalır diye dusunuyorum.tisortun rengide bence guzel.
bide gene hakan abinin dedigi gibi guncel liste yapmaya basliyalim arkadaslar gorelim kac kisiyiz yavas yavas bence adini koymaya basliyalim diye dusundum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Eylül 20, 2014, 00:10:08 »
elimden geldiği kadar birşeyler yapmayaçalıştım  katkım olduysa ne mutlu bana
  fiyata bağlı olalarak ben varım 20tl den fazla olacağını düşünmüyorum ama tabi   nakışlıda fiyat değişebilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Eylül 20, 2014, 00:17:47 »
elimden geldiği kadar birşeyler yapmayaçalıştım  katkım olduysa ne mutlu bana
  fiyata bağlı olalarak ben varım 20tl den fazla olacağını düşünmüyorum ama tabi   nakışlıda fiyat değişebilir
polo yaka kalite ve nakış fiyati etkilicek hepsi arastirilir muhakkak.cok severek isteyerek giristik bu işe muhakkak ayarlanir bir fiyat inaniyorum ben ve ilk guncellemeyi yapiyorum izninizle
1) Ali Katma
2) Ogün Cetinkaya
fiyati ayarlicaz inşallah
Liste guncellenerek devametsin arkadaslar mumkunse
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Eylül 20, 2014, 00:18:25 »
Beni de ekleyin abi. Fiyat neyse istediğim birşey olursa alırım.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #125 : Eylül 20, 2014, 00:25:21 »
1) Ali Katma
2) Ogün Cetinkaya
3) Yüksel Işık
guncelleyip devam.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Eylül 20, 2014, 00:26:08 »
20 tl den yuksek olcagini bende sanmiyorum fakat sizin ornekleri arkadasa gosterdim arabanin resmi onde olanin olamiycagini soyledi  kalitede suphe duyulcagini sanmiyorum fakat herseyde kalite kalite isterseniz 50 tlyede tisort yapar addidas  kalitesinde uretir 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Eylül 20, 2014, 00:28:59 »
tabiki  nekadar ekmek okadar köfte  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Eylül 20, 2014, 00:31:11 »
tabiki  nekadar ekmek okadar köfte  :islik:
Aynen hocam ama arada sirada bende ordan tisort aliyorum 10 liraya falan  kalite kotu degil kesinlikle bunlar konusulur zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Eylül 20, 2014, 00:43:50 »
20 tl den yuksek olcagini bende sanmiyorum fakat sizin ornekleri arkadasa gosterdim arabanin resmi onde olanin olamiycagini soyledi  kalitede suphe duyulcagini sanmiyorum fakat herseyde kalite kalite isterseniz 50 tlyede tisort yapar addidas  kalitesinde uretir
henuz buna takilmak icin cok erken bence bi sayimiza bakalimda sonucta indirimde buna bagli.kaliteden kasita gelince orta duzey guzel bisey ciksin ortaya yeter.o araba onde yapilir ama olur yani bence sol ustte veya ortada yapilmicak bisey degil cunku ornekleri var sonucta.hele bi sayimiza bakalimda
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Eylül 20, 2014, 00:48:20 »
henuz buna takilmak icin cok erken bence bi sayimiza bakalimda sonucta indirimde buna bagli.kaliteden kasita gelince orta duzey guzel bisey ciksin ortaya yeter.o araba onde yapilir ama olur yani bence sol ustte veya ortada yapilmicak bisey degil cunku ornekleri var sonucta.hele bi sayimiza bakalimda
Kararimizi verirsek  ben  elimden geldigince yardimci olurun tabi tekrar soyliyim hic bir cikarim yok oyle birsey dusunulurse hic soylemedim  sayin bunu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Eylül 20, 2014, 00:59:39 »
Kararimizi verirsek  ben  elimden geldigince yardimci olurun tabi tekrar soyliyim hic bir cikarim yok oyle birsey dusunulurse hic soylemedim  sayin bunu :)

Once bi sayi belirleyelim baslattigim liste guncellenerek devametsin.arkasindan alternatifler sunulsun tam ortaya çıksın arkasindan fiyat arastirip degerlendirmeye baslayalim bence.o konuda sikinti yok meraketme sen ole dusunen olmaz sanmiyorum  ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Eylül 20, 2014, 01:02:37 »
Once bi sayi belirleyelim baslattigim liste guncellenerek devametsin.arkasindan alternatifler sunulsun tam ortaya çıksın arkasindan fiyat arastirip degerlendirmeye baslayalim bence.o konuda sikinti yok meraketme sen ole dusunen olmaz sanmiyorum  ;)
Konuyu ve listeyi guncel tutalim ozaman  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Eylül 20, 2014, 01:09:04 »
Konuyu ve listeyi guncel tutalim ozaman  :)
aynen  ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Eylül 20, 2014, 02:25:34 »
1) Ali Katma
2) Ogün Cetinkaya
3) Yüksel Işık
4) Onur Turan

Kaliteli olsun herkese hitap etsin fiyatı 100 TL de olsa alırım. Netice de 1 kere alıp kullanacağız hem şık hem kullanışlı hem kaliteli hem de herkesin gönlünde ki aslan olmalı :) biraz abarttım sanırım :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Eylül 20, 2014, 02:30:36 »
1) Ali Katma
2) Ogün Cetinkaya
3) Yüksel Işık
4) Onur Turan

Kaliteli olsun herkese hitap etsin fiyatı 100 TL de olsa alırım. Netice de 1 kere alıp kullanacağız hem şık hem kullanışlı hem kaliteli hem de herkesin gönlünde ki aslan olmalı :) biraz abarttım sanırım :)

fiyat olarak birazcık abartı oldu evet :D :D ama geri kalanına katılıyorum sonuçta böle bir işe giriyorsak demekki araçlarımızı seviyoruz ve deger veriyoruz güzel birşeyler çıksın ortayaki mutlulukla hayatımızın bir parçası daha haline getirelim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Eylül 20, 2014, 07:17:13 »

fiyat olarak birazcık abartı oldu evet :D :D ama geri kalanına katılıyorum sonuçta böle bir işe giriyorsak demekki araçlarımızı seviyoruz ve deger veriyoruz güzel birşeyler çıksın ortayaki mutlulukla hayatımızın bir parçası daha haline getirelim

Değerli arkadaşım hem aracımı hem paramı seviyorum. 10 TL verip iki gün giydikten sonra çöpe atacağıma 100 TL verip yıllar boyu kullanırım daha mantıklı bence. Bence diyorum çünkü hayat felsefem böyle. Evde kullanmak için şarjlı matkap tornavidaya ihtiyacım vardı. Piyasada 15 TL den başlayıp taaaaaa nerelere kadar gidenler vardı. Hem kaliteli hem işimi görecek olsun istedim. Gittim 400 TL verdim Dewalt marka aldım. Şimdi duvar bile deliyorum o matkapla. Hiçbir zararım olmadı. Başka ucuz marka olsa çoktan elden çıkardı. Ben bunu hep böyle değerlendiririm ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Eylül 20, 2014, 07:34:45 »
Değerli arkadaşım hem aracımı hem paramı seviyorum. 10 TL verip iki gün giydikten sonra çöpe atacağıma 100 TL verip yıllar boyu kullanırım daha mantıklı bence. Bence diyorum çünkü hayat felsefem böyle. Evde kullanmak için şarjlı matkap tornavidaya ihtiyacım vardı. Piyasada 15 TL den başlayıp taaaaaa nerelere kadar gidenler vardı. Hem kaliteli hem işimi görecek olsun istedim. Gittim 400 TL verdim Dewalt marka aldım. Şimdi duvar bile deliyorum o matkapla. Hiçbir zararım olmadı. Başka ucuz marka olsa çoktan elden çıkardı. Ben bunu hep böyle değerlendiririm ;)

yani aynı düşüncedeyiz zaten sıkıntı yok o konuda :) beni bilen arkadaşlar muhakkak yazıcaktır ben ciddi titiz bir adamım aracımda herbir noktasında hemde.nekadarda severek isteyerek ugraştıgımı birçok kişide bilir eminolun farklı degiliz.zaten bu yüzden bu işle ugraşıyoruz hepimiz sadece yapabilcegimizin en güzelini en güzel fiyata yapalım demek istedim ben. :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Eylül 20, 2014, 07:47:09 »

yani aynı düşüncedeyiz zaten sıkıntı yok o konuda :) beni bilen arkadaşlar muhakkak yazıcaktır ben ciddi titiz bir adamım aracımda herbir noktasında hemde.nekadarda severek isteyerek ugraştıgımı birçok kişide bilir eminolun farklı degiliz.zaten bu yüzden bu işle ugraşıyoruz hepimiz sadece yapabilcegimizin en güzelini en güzel fiyata yapalım demek istedim ben. :)

Tabi ki hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olmalı. Güzel işler çıkacağına inanıyorum. Tasarımdan anlamam. An itibariyle Ağrı da bulunuyorum. İmkanları yeterli bir il olmadığu için bu tip faaliyetlere maslesef katılmakla yetiniyorum. Keşke imkanlar dahilinde olsa canla başla bende katkı sağlasam daha da mutlu olacağım. Tasarımdan anlamam ama piyasa araştırması yapardım en azından. Artık başka planlara kısmet diyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Eylül 20, 2014, 08:45:31 »
Renk olarak beyaz siyah be gri olabilir, siyah renk olunca araç çizgilerini beyaz yapabiliriz. Fiyat olarak bence 30-40 tl arası olur

Hakan abi uzun uzun güzel güzel yazmış zaten .

Hakan abi seçtiğimiz kalıp üzerine ortaya araba fotoğrafı koyulabilecek şekilde tasarlayacağız değil mi ? @Hakan Öztürk (3676)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh