Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #40 : Eylül 17, 2014, 11:49:46 »
hakan abininde dedigi gibi en önemli olan şey kalite olcak.gerçekten ençok da en büyük çabayı gösterecek arkadaşların emegine deyecek bir kalitede olmalıki alan emegi geçen herkez bu işi yaptıgından mutlu olmalı.dün gecede yazdım nerelere ne paralar harcıyoruz zevkimiz için.çok büyük fiyatlar biçilmedikçe güzel bir fiyata çok güzel bir sonuç çıkabilir.kaç kişi olursak olalım yapılsın diye düşünüyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 17, 2014, 11:49:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 17, 2014, 12:13:29 »
eveet kardeşlerim abilerim benim mesleğim grafik tasarım matbaada çalışıyorum yetiştim yardımınıza,tasarımı hallederiz çalıştığımız yerlerden tişört içinde fiyat alırım katılım olursa çözeriz bu isteğinizi..ama önce net olarak ne istiyoruz bunu ve olması gerekenleri konuşalım ben size örneklerle yol göstereceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 17, 2014, 12:14:06 »
1. Ae101
2. E12

Başka model isteyen varmı ? . Birde araçların fotoğrafları ön çaprazdan mı baksın, yoksa direk önden mi ?

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 12:15:06
eveet kardeşlerim abilerim benim mesleğim grafik tasarım matbaada çalışıyorum yetiştim yardımınıza,tasarımı hallederiz çalıştığımız yerlerden tişört içinde fiyat alırım katılım olursa çözeriz bu isteğinizi..ama önce net olarak ne istiyoruz bunu ve olması gerekenleri konuşalım ben size örneklerle yol göstereceğim.

Yavuz yukarıda örnek bir tişört gönderdim bakabilirsin. Onu daha güzelleştirelim diyorum.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 17, 2014, 12:22:09 »
inceledim şimdi çizimler çok kötü olduğu için baskıda bozuk çıkacaktır ben birkaç çalışma göndereceğim üzerinden devam ederiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 17, 2014, 12:26:00 »
Yavuz Ae101 ve E12 kasasından örnekler sunabilirsin.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 17, 2014, 12:57:36 »
 Baskı için kullanılacak genel thirtlere gerek yok, onun yerine Toyota için hazır tshirtler var, onlar alınır.
Herkese ayrı araç resimli tshirt de çok uygun olmaz Mehmet. Toyota'sı olmayanlar da bu thirtleri kullanabilecek sonuçta. Temelde çok güzel, forma gibi Toyota tshirleri var. Hatta şapkaları da var, bazı üyelerimizde şapkalar mevcut. O tshirtlerin üstüne "Toyotaclubtr" basılabilir, aynı stickerlardaki gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 17, 2014, 13:01:25 »
Bana kalsa da foto uygun olmaz.Tshirt'ün  sol ön tarafına logo koyulabilir arka kısmına ise boyun altına gelecek şekilde mesela TRD logosu olabilir.
Şık durur diye düşünüyorum,sadece bir fikir..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 17, 2014, 13:04:46 »
Hakan abi baskılı toyota tişörtlerini alıp tekrar baskı daha maliyetli olur mesela 2-3 tasarım seçilir adete göre basılır dediğin tisortlerdeki tasarımı yine yaparız oda olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #48 : Eylül 17, 2014, 13:19:15 »
Bana kalsa da foto uygun olmaz.Tshirt'ün  sol ön tarafına logo koyulabilir arka kısmına ise boyun altına gelecek şekilde mesela TRD logosu olabilir.
Şık durur diye düşünüyorum,sadece bir fikir..
O Trd ye gerek bile kalmayacak Bülent, bahsettiğim modellerde zaten o var tshirtün üzerinde. :) Sadece bizim yazıyı kaliteli şekilde o tshirtlerin üstüne bastırmak kalıyor. Yani bu yolla işimiz çok kolay. Pc den girdiğimde daha önce seçtiğimiz örnekleri paylaşmaya çalışırım.
Yani tarz konusunda katılıyorum fikrine.

Anlıyorum seni Yavuz ama üzerine baskı yapılacak boş tshirt örneklerine baktım ben zamanında. Açıkçası onların kalitesi hoş değil çoğunlukla, kaliteli olunca da maliyet yüksek oluyor. Zaten kaliteli, uzun dayanımlı, rengi gitmeyecek, baskısı stabil olacak bir ürün için belli meblağları gözden çıkarmak lazım ama bunlar o kadar büyük rakamlar değildi, o zaman her detayına girmiştim bu çalışmanın, ona istinaden yazıyorum bunları.
 Şimdi bence şuna bakmalıyız, bizim logoyu gerçekten kaliteli şekilde tshirte bastırabileceğimiz profesyonel bir yer.

Arkadaşlar, bunlar tabi venim görüşlerim. Herkes uymak zorunda değil ancak bir şeye karar verip onun üzerine net şekilde gitmek gerek. Bence ürün hem kumaş, hem model, hem boya, hem de baskı olarak mümlün mertebe kaliteli olmalı. Uzun dayanımlı olmalı. Hem yazın, hem kışın bir kazağın üstüne giyilebilmeli. Fiyatı nispeten makul olmalı(çok ucuz beklememek lazım ama pahalı olmaz), Toyotaclubtr 'ye yakışmalı. 20'sinde ya da 60'ın da herkes, gururla ve keyifle giyebilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 17, 2014, 13:21:34 »
O Trd ye gerek bile kalmayacak Bülent, bahsettiğim modellerde zaten o var tshirtün üzerinde. :) Sadece bizim yazıyı kaliteli şekilde o tshirtlerin üstüne bastırmak kalıyor. Yani bu yolla işimiz çok kolay. Pc den girdiğimde daha önce seçtiğimiz örnekleri paylaşmaya çalışırım.
Yani tarz konusunda katılıyorum fikrine.

Anlıyorum seni Yavuz ama üzerine baskı yapılacak boş tshirt örneklerine baktım ben zamanında. Açıkçası onların kalitesi hoş değil çoğunlukla, kaliteli olunca da maliyet yüksek oluyor. Zaten kaliteli, uzun dayanımlı, rengi gitmeyecek, baskısı stabil olacak bir ürün için belli meblağları gözden çıkarmak lazım ama bunlar o kadar büyük rakamlar değildi, o zaman her detayına girmiştim bu çalışmanın, ona istinaden yazıyorum bunları.
 Şimdi bence şuna bakmalıyız, bizim logoyu gerçekten kaliteli şekilde tshirte bastırabileceğimiz profesyonel bir yer.

Arkadaşlar, bunlar tabi venim görüşlerim. Herkes uymak zorunda değil ancak bir şeye karar verip onun üzerine net şekilde gitmek gerek. Bence ürün hem kumaş, hem model, hem boya, hem de baskı olarak mümlün mertebe kaliteli olmalı. Uzun dayanımlı olmalı. Hem yazın, hem kışın bir kazağın üstüne giyilebilmeli. Fiyatı nispeten makul olmalı(çok ucuz beklememek lazım ama pahalı olmaz), Toyotaclubtr 'ye yakışmalı. 20'sinde ya da 60'ın da herkes, gururla ve keyifle giyebilmeli.

Aynen kardeşim katılıyorum sana ve takipteyim :):)
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 17, 2014, 13:26:23 »
Hakan abi söylediğin çok mantıklı tabi o tişörtlerden yapabiliriz, ama konunun açılışı araçların tişörtlere basılmasıydı :). Yani Ae101'i anımsatan çizgiler e12'yi anımsatan çizgiler. Bunun yanında trd ve tct logoları da olacak tabiki.

Transparan tct logomuz mevcut mu abi özelden atabilirmisin ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 17, 2014, 14:50:54 »
bana her türlü uyar. Kaliteli olsun tişörtlerimiz.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #52 : Eylül 17, 2014, 15:23:36 »
Ben araştırdığım zamanlar 10 Tl 'ye de yaparız abi, 30 € 'ya da yaparız deniyordu. Benim bahsettiğim ürünler ise 10-20€ arasıydı. Zaten satış linklerini de veririm, görür herkes. Ancak bu bahsettiklerim tam bir forma havasında. Şeritler vs oldukça iyi duruyordu. Zaten bir kaç alternatifli liste oluşturmuştuk.

Mehmet hevesini anlıyorum ama geneli düşünerek hareket etmemiz lazım. Yani yapılan şeyi çok kişi üstünde görmeyi arzulmalı. Bu noktada teşviklerin faydalı olacaktır.

+ Vereceğim örnek tshirtlerin daha kalitelisini ya da daha uyguna bulursak onları değerlendiririz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Eylül 17, 2014, 15:27:18 »
ama konunun açılışı araçların tişörtlere basılmasıydı :). Yani Ae101'i anımsatan çizgiler e12'yi anımsatan çizgiler. Bunun yanında trd ve tct logoları da olacak tabiki.

Transparan tct logomuz mevcut mu abi özelden atabilirmisin ?
Benim için de mantıklısı bu şekilde.
TRD'yi falan kimse bilmez ama araç çizgileri tişörtte olunca daha başka bir hava olur.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Eylül 17, 2014, 15:39:29 »
Arkadaşlar mesela E12 HB örnek olarak bunu sunabilirim..tişört görseli 72 pixel olduğu için biraz bulanık duruyor ama net çalışma ön fikir olsun aklınızda yani böyle istersek bu şekilde çıkar yada bu burada olmaz şurası yerinde olmuş vs. gibi  :)
Ae101 içinde aynı şekilde yapabiliriz sadece öndeki araç Ae101 çizimi olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Eylül 17, 2014, 15:46:30 »
Önce tişört kalitesi ve genel basıma karar verilmesi lazım, araç tiplerine göre baskı daha sonra düşünülebilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Eylül 17, 2014, 15:47:01 »
Ben araştırdığım zamanlar 10 Tl 'ye de yaparız abi, 30 € 'ya da yaparız deniyordu. Benim bahsettiğim ürünler ise 10-20€ arasıydı. Zaten satış linklerini de veririm, görür herkes. Ancak bu bahsettiklerim tam bir forma havasında. Şeritler vs oldukça iyi duruyordu. Zaten bir kaç alternatifli liste oluşturmuştuk.

Mehmet hevesini anlıyorum ama geneli düşünerek hareket etmemiz lazım. Yani yapılan şeyi çok kişi üstünde görmeyi arzulmalı. Bu noktada teşviklerin faydalı olacaktır.

+ Vereceğim örnek tshirtlerin daha kalitelisini ya da daha uyguna bulursak onları değerlendiririz.

Abicim senin söylediğini zaten uzun zamandır istiyoruz. Gerçekten normal günlerde giyebileceğimiz forma gibi bir tisörtümüz olsun. Bu konuda senin dediğin tişört'te tartışılsın.

İkinci olarakda bizim istediğimiz tişörtlerde tartışılsın, ikisini de oluşturup alalım.

Bu arada tasarım yapıyorum ama :D bi türlü beğenemiyorum. Ben örnek koyayım siz öneri verirmisiniz arkadaşlar şöyle böyle olsun diye .

Hakan abi sende bir kaç örnek koyarsan onun üstünde de tasarım yapabiliriz :).

:) lütfen tasarım ile dalga geçmeyiniz :P . Trd racing develepment yazısı üstte daha mı iyi olurdu acaba :)

Burada da hazır bir kaç tasarım var bunlarada benzetebiliriz.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 15:47:44
Önce tişört kalitesi ve genel basıma karar verilmesi lazım, araç tiplerine göre baskı daha sonra düşünülebilir.

http://www.tisho.com/

Sitesinden tek bile bastırılabiliyor abicim. Kaliteleri de gayet tatmin edici galiba referanslar sağlam firmalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #57 : Eylül 17, 2014, 16:12:50 »
Eğer toyotaclubtr ailesi için olacaksa daha önce de söylediğim gibi buradaki 7'den 70'e herkesin giyebileceği bir ürün olmalı. Ayrıca bir sürü farklı model olmaz, tek ya da iki tarz olmalı ki ortak bir imaj oluştursun. Bayanlara da uygun olmalı.
Diğer taraftan kişisel tshirtler tabi ki de olabilir, bunları isteyen istediği zaman, istediği gibi yaptırabilir zaten. Ancak klübün tshirtü dediğimiz üründe bizim logomuz ön planda olmalı. Başka marka araçları olan üyelerimiz dahi beğenerek giyebilmeli. Umarım anlatabilmişimdir.

Fotoğraflarda görünen ürünlere de dikkat etmek lazım, siyah tshirt kaç yıkamada siyahlığını koruyacak ve baskı çatlamayacak vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Eylül 17, 2014, 16:14:40 »
Mehmet seni destekliyorum. Fikirlerin gayet başarılı.

Ayrıca tişört yanında araçlarımıza yapıştırabileceğimiz bir sticker da düşünebiliriz. (daha önce konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum)
Yolda giderken en azından birbirimizi tanırız :D
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Eylül 17, 2014, 16:16:35 »
Mehmet seni destekliyorum. Fikirlerin gayet başarılı.

Ayrıca tişört yanında araçlarımıza yapıştırabileceğimiz bir sticker da düşünebiliriz. (daha önce konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum)
Yolda giderken en azından birbirimizi tanırız :D
Sticker mevcut.

Buluşmalara katılırsanız edinebilirsiniz.
1.6 VVT-i