eveet kardeşlerim abilerim benim mesleğim grafik tasarım matbaada çalışıyorum yetiştim yardımınıza,tasarımı hallederiz çalıştığımız yerlerden tişört içinde fiyat alırım katılım olursa çözeriz bu isteğinizi..ama önce net olarak ne istiyoruz bunu ve olması gerekenleri konuşalım ben size örneklerle yol göstereceğim.
Bana kalsa da foto uygun olmaz.Tshirt'ün sol ön tarafına logo koyulabilir arka kısmına ise boyun altına gelecek şekilde mesela TRD logosu olabilir.
Şık durur diye düşünüyorum,sadece bir fikir..
Sadece bizim yazıyı kaliteli şekilde o tshirtlerin üstüne bastırmak kalıyor. Yani bu yolla işimiz çok kolay. Pc den girdiğimde daha önce seçtiğimiz örnekleri paylaşmaya çalışırım. O Trd ye gerek bile kalmayacak Bülent, bahsettiğim modellerde zaten o var tshirtün üzerinde.Sadece bizim yazıyı kaliteli şekilde o tshirtlerin üstüne bastırmak kalıyor. Yani bu yolla işimiz çok kolay. Pc den girdiğimde daha önce seçtiğimiz örnekleri paylaşmaya çalışırım.
Yani tarz konusunda katılıyorum fikrine.
Anlıyorum seni Yavuz ama üzerine baskı yapılacak boş tshirt örneklerine baktım ben zamanında. Açıkçası onların kalitesi hoş değil çoğunlukla, kaliteli olunca da maliyet yüksek oluyor. Zaten kaliteli, uzun dayanımlı, rengi gitmeyecek, baskısı stabil olacak bir ürün için belli meblağları gözden çıkarmak lazım ama bunlar o kadar büyük rakamlar değildi, o zaman her detayına girmiştim bu çalışmanın, ona istinaden yazıyorum bunları.
Şimdi bence şuna bakmalıyız, bizim logoyu gerçekten kaliteli şekilde tshirte bastırabileceğimiz profesyonel bir yer.
Arkadaşlar, bunlar tabi venim görüşlerim. Herkes uymak zorunda değil ancak bir şeye karar verip onun üzerine net şekilde gitmek gerek. Bence ürün hem kumaş, hem model, hem boya, hem de baskı olarak mümlün mertebe kaliteli olmalı. Uzun dayanımlı olmalı. Hem yazın, hem kışın bir kazağın üstüne giyilebilmeli. Fiyatı nispeten makul olmalı(çok ucuz beklememek lazım ama pahalı olmaz), Toyotaclubtr 'ye yakışmalı. 20'sinde ya da 60'ın da herkes, gururla ve keyifle giyebilmeli.

. Yani Ae101'i anımsatan çizgiler e12'yi anımsatan çizgiler. Bunun yanında trd ve tct logoları da olacak tabiki. ama konunun açılışı araçların tişörtlere basılmasıydı. Yani Ae101'i anımsatan çizgiler e12'yi anımsatan çizgiler. Bunun yanında trd ve tct logoları da olacak tabiki.
Transparan tct logomuz mevcut mu abi özelden atabilirmisin ?

Ben araştırdığım zamanlar 10 Tl 'ye de yaparız abi, 30 € 'ya da yaparız deniyordu. Benim bahsettiğim ürünler ise 10-20€ arasıydı. Zaten satış linklerini de veririm, görür herkes. Ancak bu bahsettiklerim tam bir forma havasında. Şeritler vs oldukça iyi duruyordu. Zaten bir kaç alternatifli liste oluşturmuştuk.
Mehmet hevesini anlıyorum ama geneli düşünerek hareket etmemiz lazım. Yani yapılan şeyi çok kişi üstünde görmeyi arzulmalı. Bu noktada teşviklerin faydalı olacaktır.
+ Vereceğim örnek tshirtlerin daha kalitelisini ya da daha uyguna bulursak onları değerlendiririz.
bi türlü beğenemiyorum. Ben örnek koyayım siz öneri verirmisiniz arkadaşlar şöyle böyle olsun diye .
.
lütfen tasarım ile dalga geçmeyiniz
. Trd racing develepment yazısı üstte daha mı iyi olurdu acaba 

Önce tişört kalitesi ve genel basıma karar verilmesi lazım, araç tiplerine göre baskı daha sonra düşünülebilir.
Mehmet seni destekliyorum. Fikirlerin gayet başarılı.
Ayrıca tişört yanında araçlarımıza yapıştırabileceğimiz bir sticker da düşünebiliriz. (daha önce konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum)
Yolda giderken en azından birbirimizi tanırız