Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #60 : Eylül 17, 2014, 16:18:57 »
Sticker mevcut.

Buluşmalara katılırsanız edinebilirsiniz.

Şimdi gördüm teşekkürler.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 17, 2014, 16:18:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 17, 2014, 16:49:34 »
tişortleri belli bir kalıba oturtmak yerine istege göre yapılması daha mantıklı olmazmı.ben mesala kesinlikle aracımın basılmasını isterim yani bir e12 görmek isterim.yoksa dolu dizgin kaliteli beyaz tişortüm var forumun stickerını vs illaki bastırırım ucuz yollu zaten diye düşünüyorum.evet herkesin giyebilcegi bir şey olmalı ama buda biraz hayal perestlik olur hepimizin zevkleri renk tercihleri vs farklı sonuçta.herkesin tişort istekleri alınır yazılır hepsinin fiyatı belirlenir kimisi o parayı öder farklısını alır kimisi digerini alır.sonuçta hepsi forumun stickerını  taşıcak.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Eylül 17, 2014, 16:51:28 »
Kadir abi stiker mevcut :) yöneticilerimizden dosyasını alıp çıkarttırabilirsin.

Arkadaşlar sadece hatları belli edecek bir çalışma yaptım. Bu daha tatlı oldu sanki :). Yalnız tct yi nereye koyalım ?

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Eylül 17, 2014, 16:55:09 »
sabit sticker resmimiz yerine kollarına el yazısı ile yazılsa iki tarafada tatlı olmazmı

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 17:09:34
1. Ae101
2. E12

Başka model isteyen varmı ? . Birde araçların fotoğrafları ön çaprazdan mı baksın, yoksa direk önden mi ?

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 12:15:06
Yavuz yukarıda örnek bir tişört gönderdim bakabilirsin. Onu daha güzelleştirelim diyorum.

ben önden bakması taraftarıyım.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 17:15:05
Abicim senin söylediğini zaten uzun zamandır istiyoruz. Gerçekten normal günlerde giyebileceğimiz forma gibi bir tisörtümüz olsun. Bu konuda senin dediğin tişört'te tartışılsın.

İkinci olarakda bizim istediğimiz tişörtlerde tartışılsın, ikisini de oluşturup alalım.

Bu arada tasarım yapıyorum ama :D bi türlü beğenemiyorum. Ben örnek koyayım siz öneri verirmisiniz arkadaşlar şöyle böyle olsun diye .

Hakan abi sende bir kaç örnek koyarsan onun üstünde de tasarım yapabiliriz :).

:) lütfen tasarım ile dalga geçmeyiniz :P . Trd racing develepment yazısı üstte daha mı iyi olurdu acaba :)

Sitesinden tek bile bastırılabiliyor abicim. Kaliteleri de gayet tatmin edici galiba referanslar sağlam firmalar.
altta durmasıda bence güzel olmuş.ama stickerın yeri tam orası mı olmalı onu bilmiyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 17, 2014, 17:41:33 »
Arkadaşlar, geneli düşünmek zorunda olmayanlar için bu fikirler gayet normal. Konuyu fazla uzatmadan son kez yazıyorum. İsteyen, istediği tshirtü, istediği şekilde yaptırabilir. Bu kişisel tercihtir. Ancak adı üstünde bu kişisel tercihtir, klübün simgesi olmaz. Klübün simgesi olacak tshirt için ortak karar alınır, uzun vadeli düşünülür ve mümkün mertebe üyelerin  geneli düşünülerek  gerçekçi olunur. Tıpkı logomuzun ortaya çıkışı gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Eylül 17, 2014, 17:44:24 »
Arkadaşlar, geneli düşünmek zorunda olmayanlar için bu fikirler gayet normal. Konuyu fazla uzatmadan son kez yazıyorum. İsteyen, istediği tshirtü, istediği şekilde yaptırabilir. Bu kişisel tercihtir. Ancak adı üstünde bu kişisel tercihtir, klübün simgesi olmaz. Klübün simgesi olacak tshirt için ortak karar alınır, uzun vadeli düşünülür ve mümkün mertebe üyelerin  geneli düşünülerek  gerçekçi olunur. Tıpkı logomuzun ortaya çıkışı gibi.

yanlış anlaşılmasın hakan abi benim anlatmak istedigim şu.gene klübün simgesi olcak gene trd yazısı olcak.kimisi böle sadece tişort olur kimisi araçlarının resmi ile olur.o kısmı enazından kişisel tercih olur diye dedim ben.gene baktıgımızda genel olarak bu klübün tişortleri olmuş olcak hepsi.yanlış düüşündüysem veya düşünemedigim bir durum varsada özürdilerim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Eylül 17, 2014, 17:50:23 »

Hakan abi şöyle anlatayım, fener bahçenin maç forması standarttır. Buna eş değer ile tct'nin bir formasını yapabiliriz. Bu işi sen çok daha iyi halledersin.

İkincisi fenerbahçenin günlük giysileri var taraftarın giydiği. Buna eş değerde bizim istediğimiz şekildedir.

Yalnız ikincisinde yine tct logosu olacaktır. Sadece nereye koyarsak yakışırı tartışıyoruz.

İki farklı ürünümüz olacak
1. Forma
2. Günlük giysi.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 17, 2014, 17:51:52 »
Hakan abi şöyle anlatayım, fener bahçenin maç forması standarttır. Buna eş değer ile tct'nin bir formasını yapabiliriz. Bu işi sen çok daha iyi halledersin.

İkincisi fenerbahçenin günlük giysileri var taraftarın giydiği. Buna eş değerde bizim istediğimiz şekildedir.

Yalnız ikincisinde yine tct logosu olacaktır. Sadece nereye koyarsak yakışırı tartışıyoruz.

1. Forma
2. Günlük giysi.

Niye Fenerbahçe Mehmet? ben Beşiktaş'lıyım olmaz bu iş :) İşin içine takım formaları girerse bu iş başlamadan biter.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Eylül 17, 2014, 17:52:35 »

1. Forma
2. Günlük giysi.
aynı takımı tutucaz sadece hangisini  tercih edersek onu giyip maça gidicez misali.güzel bir anlatım olmuş teşekkürler.ama tabi beşiktaş olsa iyi olurdu :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #69 : Eylül 17, 2014, 18:01:37 »
 Ogün'cüğüm, çok iyi anlıyorum sizleri. Ama sanırım ben işin temelini anlatamadım. Eğer klübün bir tshirtü olacak ve buluşmalara vs insanlar onu giyerek gelecek ise belli 1-2 model belirlenir, kaliteli ve en uygun fiyata nasıl yapılacağı araştırılır ve ortak karar ile o yapılır. Bunun için de temelde düz tshirtler yerine Toyota tshirtleri var, gerçekten içinden seçilecek bir tanesi bu iş için forma mahiyetinde olur. Üstüne ek baskı yaptırılır.
 Diğer taraftan Mehmet kardeşim, herkes farklı tshirt de yaptırabilir dediğin gibi, o zaman zaten model belirlemek için uğraşmanıza gerek yok, isteyen istediğini yaptırır, alır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Eylül 17, 2014, 22:05:15 »

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 22:07:12
1. model ya da 3. model benim hoşuma gitti. O tarz bir şeyler olabilir gibi. Tabi yeniden tasarlanarak.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 17, 2014, 22:09:56 »
Yapacak yer/kişi bulun yaptıralım.

Araları okumadım ama istediğiniz tshirt vsye nakış olarakta baskı olarakta yaptırabilecek tanıdıklarım var fiyat alabilirim, başkalarıda fiyat alır alternatifler degerlendirilebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Eylül 17, 2014, 22:11:10 »
Cok kotu hissettim kendimi bi ben mi bilmiyorum nasil yapiliyor.ayberk bi el at yaa programla falan mi yapiyosunuz.merakettim simdi.ilki guzel evet.guzel birseyler cikcak bu basliktan inaniyorum ben

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 22:12:20
Araları okumadım ama istediğiniz tshirt vsye nakış olarakta baskı olarakta yaptırabilecek tanıdıklarım var fiyat alabilirim, başkalarıda fiyat alır alternatifler degerlendirilebilir.
abi kaliteli uygun fiyatli birseyler amac.fikir olur sana yuk olmazsa iyi olur bence ogrenir paylasirsan
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Eylül 17, 2014, 22:14:25 »
Bende anlamam Ogün. İnternetten buldum :) Elin yabancısı basmış bile :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Eylül 17, 2014, 22:16:59 »
Bende anlamam Ogün. İnternetten buldum :) Elin yabancısı basmış bile :)

vay arkadas yaaa biz anca seyirci işte :) merakim tuttu gece bakarim bi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Eylül 17, 2014, 22:17:51 »
vay arkadas yaaa biz anca seyirci işte :) merakim tuttu gece bakarim bi

http://www.zazzle.com/toyota+mens+tshirts

Bu adreste bir sürü t-shirt var :) Vay arkadaş bende şimdi keşfettim. Canım istedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Eylül 17, 2014, 22:21:53 »
http://www.zazzle.com/toyota+mens+tshirts

Bu adreste bir sürü t-shirt var :) Vay arkadaş bende şimdi keşfettim. Canım istedi.

tamamdir bakiyim  :D

Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 22:22:17
Cok kotu hissettim kendimi bi ben mi bilmiyorum nasil yapiliyor.ayberk bi el at yaa programla falan mi yapiyosunuz.merakettim simdi.ilki guzel evet.guzel birseyler cikcak bu basliktan inaniyorum ben
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '03
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Eylül 18, 2014, 00:34:54 »
bence araçların resimleri kesinlikle olmalı ki zaten tct nin logoları en güzel şekilde en iyi yerde duracak...kimse için bir haksızlık olmayacak kim ne isterse bütün logoların yeri aynı kalacak sadece araç resimi farklı olacak...ae101 efsanesi 93 yılından beri gelen bir heves kimse aracının resminin olmadıgı tişörtü almaz...takımını tuttugunuz formanın sadece renkleri olsa olur mu olmaz simgesi olmadan birşeye benzemez bence...düşünsenize toplantı buluşma yapıyoruz herkes tişörtlü giyecek önde aracın resmi nasılda güzel durur.
Toyota Corolla 2013 1.6 M.D.S ADVANCE...ELVEDA
Toyota Avensis 1998 2.0...ELVEDA
Nissan QASQAHI 2018 1.6 XTRONİC PPP
2003 COROLLA HB SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #78 : Eylül 18, 2014, 08:02:20 »
V takımının formasının üstünde Y futbolcusunun fotoğrafının olması gibi. ;) :)
Arkadaşlar, anlaşılsın diye son kez paylaşıyorum. Kişisel tshirt yaptırmak isteyen bunu istediği gibi yaptırabilir, buna zaten kimse karışamaz.

İşte püf noktası bu, nakış üstüne tanımam, en garantisi budur bence. Site için bir model belirlenirse bundaki "toyotaclubtr" baskısı nakış olmalı bence. Uzun yıllar hiçbir şey olmaz o kabartma yazıya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Eylül 18, 2014, 08:58:58 »
V takımının formasının üstünde Y futbolcusunun fotoğrafının olması gibi. ;) :)
Arkadaşlar, anlaşılsın diye son kez paylaşıyorum. Kişisel tshirt yaptırmak isteyen bunu istediği gibi yaptırabilir, buna zaten kimse karışamaz.

İşte püf noktası bu, nakış üstüne tanımam, en garantisi budur bence. Site için bir model belirlenirse bundaki "toyotaclubtr" baskısı nakış olmalı bence. Uzun yıllar hiçbir şey olmaz o kabartma yazıya.

V takımının forması ve o formada V takımında oynayan futbolcunun fotoğrafı diyebiliriz abicim.

Nakış olarak toyotaclubtr yapılabilir on numara olur :)

Hazır tasarlanmış bunlar. Bu kadar sade mi olsun acaba ?.