0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sticker mevcut.Buluşmalara katılırsanız edinebilirsiniz.
1. Ae1012. E12Başka model isteyen varmı ? . Birde araçların fotoğrafları ön çaprazdan mı baksın, yoksa direk önden mi ?Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2014, 12:15:06Yavuz yukarıda örnek bir tişört gönderdim bakabilirsin. Onu daha güzelleştirelim diyorum.
Abicim senin söylediğini zaten uzun zamandır istiyoruz. Gerçekten normal günlerde giyebileceğimiz forma gibi bir tisörtümüz olsun. Bu konuda senin dediğin tişört'te tartışılsın.İkinci olarakda bizim istediğimiz tişörtlerde tartışılsın, ikisini de oluşturup alalım.Bu arada tasarım yapıyorum ama bi türlü beğenemiyorum. Ben örnek koyayım siz öneri verirmisiniz arkadaşlar şöyle böyle olsun diye .Hakan abi sende bir kaç örnek koyarsan onun üstünde de tasarım yapabiliriz . lütfen tasarım ile dalga geçmeyiniz . Trd racing develepment yazısı üstte daha mı iyi olurdu acaba Sitesinden tek bile bastırılabiliyor abicim. Kaliteleri de gayet tatmin edici galiba referanslar sağlam firmalar.
Arkadaşlar, geneli düşünmek zorunda olmayanlar için bu fikirler gayet normal. Konuyu fazla uzatmadan son kez yazıyorum. İsteyen, istediği tshirtü, istediği şekilde yaptırabilir. Bu kişisel tercihtir. Ancak adı üstünde bu kişisel tercihtir, klübün simgesi olmaz. Klübün simgesi olacak tshirt için ortak karar alınır, uzun vadeli düşünülür ve mümkün mertebe üyelerin geneli düşünülerek gerçekçi olunur. Tıpkı logomuzun ortaya çıkışı gibi.
Hakan abi şöyle anlatayım, fener bahçenin maç forması standarttır. Buna eş değer ile tct'nin bir formasını yapabiliriz. Bu işi sen çok daha iyi halledersin.İkincisi fenerbahçenin günlük giysileri var taraftarın giydiği. Buna eş değerde bizim istediğimiz şekildedir.Yalnız ikincisinde yine tct logosu olacaktır. Sadece nereye koyarsak yakışırı tartışıyoruz. İki farklı ürünümüz olacak1. Forma2. Günlük giysi.
Yapacak yer/kişi bulun yaptıralım.
Araları okumadım ama istediğiniz tshirt vsye nakış olarakta baskı olarakta yaptırabilecek tanıdıklarım var fiyat alabilirim, başkalarıda fiyat alır alternatifler degerlendirilebilir.
Bende anlamam Ogün. İnternetten buldum Elin yabancısı basmış bile
vay arkadas yaaa biz anca seyirci işte merakim tuttu gece bakarim bi
http://www.zazzle.com/toyota+mens+tshirtsBu adreste bir sürü t-shirt var Vay arkadaş bende şimdi keşfettim. Canım istedi.
V takımının formasının üstünde Y futbolcusunun fotoğrafının olması gibi. Arkadaşlar, anlaşılsın diye son kez paylaşıyorum. Kişisel tshirt yaptırmak isteyen bunu istediği gibi yaptırabilir, buna zaten kimse karışamaz. İşte püf noktası bu, nakış üstüne tanımam, en garantisi budur bence. Site için bir model belirlenirse bundaki "toyotaclubtr" baskısı nakış olmalı bence. Uzun yıllar hiçbir şey olmaz o kabartma yazıya.