0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogun V yaka sıfır yaka, spor kesim gibi detaylar var . Tane olarakta satış yapıyorlar. Şu hali ile 32 TL tutuyor. 4, 5 model olursa ben bu şekilde tasarım yaparım sorun değil .Her resim tişörte 9 TL olarak ekleniyor.
konuyu ben açtım ama anca aranıza gelebiliyorum biraz geç oldu ama okul dolayısıyla bugunluk gecikme yaşadım...bende bir kaç tişört tasarlayıp sizinle paylaşacagım gerekli firmalarla görüşürüz çogunluk sayıyı belirler her yerden bi fiyat alırız penye kalitesi şekli vs bunlar belirlenir...benim düşüncem trd ve toyotaclub yazısının yerleri standart kalır herkesin istedigi araçlarıda gögüs kısmına güzel bir efektle yerleştiririz...Mehmet Orkun kardeşimle bu işin üzerine düşeriz...
bu işler nasıl oluyor gerçekten bir fikrim yok.ama gerçekten kaliteli bir şey olsunki uzun ömürlü olsun aldıgımıza deysin yani.paylaşılan tasarımı şahsım adına ben begendim.sag üst çaprazada trd ile aynı hizada toyotaclubtr imzası hoş olabilirdiye düşünüyorum.ama el yazısı ile küçük bir şekilde olursa sanki iyi olcak.şahsi düşüncem.degişik tasarımlar nekadar çok olursa okadar örnek olur ve okadar güzelini seçebiliriz.
Bolca örnek yollayacagım tek bir araç üzerinden yapıp yazı ve logoların yerlerini seçtikten sonra araçlarıda ekleriz tek tek...kollarda kulubun imzası olsa nasıl olur sizce ?
dediginiz mantıklı geldi.o dediginizde güzel olur bence.güzel bir el yazısı ile okunur ama küçük şekilde güzel olur gerçekten.
evet güzel oldu gerçekten denedim şimdi seçenekleri bol tutacaz baya sayı yakalarsak iyi fiyatada hallederiz bu işi...
konu hep güncel kalsın diye elimden geleni yapıcam umarım gerekli talebi görür.görmese bile yaptırmak istedigim birşey yani.eglenmek için nerelere ne paralar veriyoruz.hiç olmadı sigaraya.orta kalite uzun ömürlü güzel birşey olsun fiyatı konuşuruz hele o aşamaya gelelim bi
Arkadaşlsr, bu işin çalışmasını site olarak detaylıca yapmıştık zamanında. Bunun olması için büyük çabalar da göstermiştik. Göründüğü kadar basit değil. Tshirt kalitesi çok önemli. Kışın bile bir şeyin üstüne giyilebilmeli. Ayrıca üstüne yaptıracağımız baskı da kalite anlamında çok önemli. İki yıkamada çıkanların faydası değil zararı olur. Sonuçta bir kere yapılmalı ve uzun zamanlar kullanılabilmeli. Bu yüzden işin en mantıklı tarafı, daha sonra sizinle de paylaşacağım bazı örnek fotolarda bulunan tshirtletin üstüne özel baskı yaptırmaktır.Diğer taraftan şunu da göz ardı etmeyin, buluşmaya geleceğim diyen 50 kişiden 10 kişinin geldiği durumlar yaşanınca thirt işinin o kadar kolay olmayacağı anlaşılır.
Doğru diyorsun hakan'cım, o zaman bu iş yapılacaksa liste yapılır, tanıdıklar baskı ve tshirt için fiyat alır ve para 1 kişide toplanır, vazgeçme ve tshirt'ler gelince hesaplaşırız olayı ortadan kalkmış olur Benim ki sadece fikir. Baskıyı yapınca konuşalım benim de burada iş yaptırdığım 2-3 işyeri var..İsterseniz yardımcı olurum.