Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #20 : Eylül 16, 2014, 11:13:32 »
Ogun V yaka sıfır yaka, spor kesim gibi detaylar var :). Tane olarakta satış yapıyorlar. Şu hali ile 32 TL tutuyor.

4, 5 model olursa ben bu şekilde tasarım yaparım sorun değil :).

Her resim tişörte 9 TL olarak ekleniyor.

fiyat olarak cazip hale gelmek icin daha fazla sayiya ulassak fiyat dusermi peki? Peki baski kalitesi nasil olcak mehmet? Kaliteli birseyler olsunki uzun vadeli ömürlü kullanabilelim diye düşündüm.yuksel ve ben kesin varız bu işte. Ankaradakilerle bir konusiyim ben.tasarim olarakda gercekten cok guzel olmus eline koluna saglik
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 16, 2014, 11:13:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 185000
  • Model Yılı: '05
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 16, 2014, 11:17:12 »
toyotaclubtr arkasında  bu logo  olursa  fena olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 16, 2014, 13:41:09 »
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 16, 2014, 13:47:08 »
bence bu dahada iyi oldu.anlamıyana hep güzel gelirmiş misali :D
tişörtün ön tarafında alt kısımlarınada imza niteliginde güzel bir el yazısı şeklinde vs toyotaclubtr de eklenebilirse iyi olurmuki sence

Mesaj Birleştirildi: Eylül 16, 2014, 17:31:24
Hatta sag ust tarafa trd yazisi gibi guzel bir el yazi ile toyotaclubtr yazisi iyi olurmu ki.ben bunu daha cok begendim ilkinden
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '03
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 17, 2014, 00:41:49 »
konuyu ben açtım ama anca aranıza gelebiliyorum biraz geç oldu ama okul dolayısıyla bugunluk gecikme yaşadım...bende bir kaç tişört tasarlayıp sizinle paylaşacagım gerekli firmalarla görüşürüz çogunluk sayıyı belirler her yerden bi fiyat alırız penye kalitesi şekli vs bunlar belirlenir...benim düşüncem trd ve toyotaclub yazısının yerleri standart kalır herkesin istedigi araçlarıda gögüs kısmına güzel bir efektle yerleştiririz...Mehmet Orkun kardeşimle bu işin üzerine düşeriz... :saygi:
Toyota Corolla 2013 1.6 M.D.S ADVANCE...ELVEDA
Toyota Avensis 1998 2.0...ELVEDA
Nissan QASQAHI 2018 1.6 XTRONİC PPP
2003 COROLLA HB SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 17, 2014, 00:44:47 »
konuyu ben açtım ama anca aranıza gelebiliyorum biraz geç oldu ama okul dolayısıyla bugunluk gecikme yaşadım...bende bir kaç tişört tasarlayıp sizinle paylaşacagım gerekli firmalarla görüşürüz çogunluk sayıyı belirler her yerden bi fiyat alırız penye kalitesi şekli vs bunlar belirlenir...benim düşüncem trd ve toyotaclub yazısının yerleri standart kalır herkesin istedigi araçlarıda gögüs kısmına güzel bir efektle yerleştiririz...Mehmet Orkun kardeşimle bu işin üzerine düşeriz... :saygi:

bu işler nasıl oluyor gerçekten bir fikrim yok.ama gerçekten kaliteli bir şey olsunki uzun ömürlü olsun aldıgımıza deysin yani.paylaşılan tasarımı şahsım adına ben begendim.sag üst çaprazada trd ile aynı hizada toyotaclubtr imzası hoş olabilirdiye düşünüyorum.ama el yazısı ile küçük bir şekilde olursa sanki iyi olcak.şahsi düşüncem.degişik tasarımlar nekadar çok olursa okadar örnek olur ve okadar güzelini seçebiliriz.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 17, 2014, 01:27:13 »
bu işler nasıl oluyor gerçekten bir fikrim yok.ama gerçekten kaliteli bir şey olsunki uzun ömürlü olsun aldıgımıza deysin yani.paylaşılan tasarımı şahsım adına ben begendim.sag üst çaprazada trd ile aynı hizada toyotaclubtr imzası hoş olabilirdiye düşünüyorum.ama el yazısı ile küçük bir şekilde olursa sanki iyi olcak.şahsi düşüncem.degişik tasarımlar nekadar çok olursa okadar örnek olur ve okadar güzelini seçebiliriz.
Bolca örnek yollayacagım tek bir araç üzerinden yapıp yazı ve logoların yerlerini seçtikten sonra araçlarıda ekleriz tek tek...kollarda kulubun imzası olsa nasıl olur sizce ?
2003 COROLLA HB SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Eylül 17, 2014, 01:30:44 »
Bolca örnek yollayacagım tek bir araç üzerinden yapıp yazı ve logoların yerlerini seçtikten sonra araçlarıda ekleriz tek tek...kollarda kulubun imzası olsa nasıl olur sizce ?

dediginiz mantıklı geldi.o dediginizde güzel olur bence.güzel bir el yazısı ile okunur ama küçük şekilde güzel olur gerçekten.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 17, 2014, 01:38:52 »
dediginiz mantıklı geldi.o dediginizde güzel olur bence.güzel bir el yazısı ile okunur ama küçük şekilde güzel olur gerçekten.
evet güzel oldu gerçekten denedim şimdi  :) seçenekleri bol tutacaz baya sayı yakalarsak iyi fiyatada hallederiz bu işi...
2003 COROLLA HB SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 17, 2014, 01:50:22 »
evet güzel oldu gerçekten denedim şimdi  :) seçenekleri bol tutacaz baya sayı yakalarsak iyi fiyatada hallederiz bu işi...
konu  hep güncel kalsın diye elimden geleni yapıcam umarım gerekli talebi görür.görmese bile yaptırmak istedigim birşey yani.eglenmek için nerelere ne paralar veriyoruz.hiç olmadı sigaraya.orta kalite uzun ömürlü güzel birşey olsun fiyatı konuşuruz hele o aşamaya gelelim bi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 17, 2014, 02:14:54 »
konu  hep güncel kalsın diye elimden geleni yapıcam umarım gerekli talebi görür.görmese bile yaptırmak istedigim birşey yani.eglenmek için nerelere ne paralar veriyoruz.hiç olmadı sigaraya.orta kalite uzun ömürlü güzel birşey olsun fiyatı konuşuruz hele o aşamaya gelelim bi
aynen öyle bizde elimizden geleni yapacagız :)
2003 COROLLA HB SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 135500
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 17, 2014, 06:42:33 »
Öncelikle fikir çok güzel herkese teşekkür ederim :) bende katılmak istiyorum. Okuduğum kadarıyla katılımın az olmasından çekinilmiş. Böyle bir durum söz konusu olsa bile katılan sayısı kadar yaptırılır. Olmaz mı? Ben her daim varım bu iş için :) emeği geçen tüm arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 17, 2014, 08:47:01 »
Ben dün inceledim de illa toptana gerek kalmıyor tek tek de basabilen firma var, ön arka fotoğraflı 32 tl ye geliyor. Tabi kalite ne durumda bilmiyorum :). Bu iş olacaktır arkadaşlar :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 17, 2014, 09:19:01 »
Arkadaşlsr, bu işin çalışmasını site olarak detaylıca yapmıştık zamanında. Bunun olması için büyük çabalar da göstermiştik. Göründüğü kadar basit değil. Tshirt kalitesi çok önemli. Kışın bile bir şeyin üstüne giyilebilmeli. Ayrıca üstüne yaptıracağımız baskı da kalite anlamında çok önemli. İki yıkamada çıkanların faydası değil zararı olur. Sonuçta bir kere yapılmalı ve uzun zamanlar kullanılabilmeli. Bu yüzden işin en mantıklı tarafı, daha sonra sizinle de paylaşacağım bazı örnek fotolarda bulunan tshirtletin üstüne özel baskı yaptırmaktır.
Diğer  taraftan şunu da  göz ardı etmeyin, buluşmaya geleceğim diyen 50 kişiden 10 kişinin geldiği durumlar yaşanınca thirt işinin o kadar kolay olmayacağı anlaşılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 185000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 17, 2014, 09:24:44 »
kaliteli ve fiyatı makul olması türkiyede bu standartları yakalayan  baya firmalarımız var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 17, 2014, 10:08:38 »
Benden olumlu. Tasarımcı arkadaşlar yapsınlar bizde fikirlerimizi söyleyelim,  2 ay içinde de giyelim tişörtlerimizi :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Eylül 17, 2014, 10:36:03 »
Hakan abi doğru diyorsun. Yalnız ne kadar geniş çaplı yaparsak o kadar fazla oranda çürük olabiliyor. Biz 100-200 tane istemiyoruz. Hatta 1 tane bile gidip bastırabiliyoruz sitelere baktığımda bunu gördüm. Kalite olarak da arayıp sormak lazım. Ki 10 kişi istese buradan herkese link veririm kendi isteğine göre yaptırır. Önemli olan tasarım konusunda kendimize özgü başka yerde olmayan birşey yapalım. Ben mesela kendi arabamın fotoğrafını bastıracağım 1 adet olarak. İsteyen karakalem efekti verip kendi aracını da tişörte bastırabilir. Çok zor bir işlem değil bunlar.

Bu ay sonuna kadar kendi adıma konuşuyorum tişörtü bastıracağım :).

Fatih'im de bir kaç tasarım yapmış ekler bugün onun tasarımlarıda hoş duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 17, 2014, 10:55:08 »
Arkadaşlsr, bu işin çalışmasını site olarak detaylıca yapmıştık zamanında. Bunun olması için büyük çabalar da göstermiştik. Göründüğü kadar basit değil. Tshirt kalitesi çok önemli. Kışın bile bir şeyin üstüne giyilebilmeli. Ayrıca üstüne yaptıracağımız baskı da kalite anlamında çok önemli. İki yıkamada çıkanların faydası değil zararı olur. Sonuçta bir kere yapılmalı ve uzun zamanlar kullanılabilmeli. Bu yüzden işin en mantıklı tarafı, daha sonra sizinle de paylaşacağım bazı örnek fotolarda bulunan tshirtletin üstüne özel baskı yaptırmaktır.
Diğer  taraftan şunu da  göz ardı etmeyin, buluşmaya geleceğim diyen 50 kişiden 10 kişinin geldiği durumlar yaşanınca thirt işinin o kadar kolay olmayacağı anlaşılır.
Doğru diyorsun hakan'cım, o zaman bu iş yapılacaksa liste yapılır, tanıdıklar baskı ve tshirt için fiyat alır ve para 1 kişide toplanır, vazgeçme ve tshirt'ler gelince hesaplaşırız olayı ortadan kalkmış olur  :):)  Benim ki sadece fikir. Baskıyı yapınca konuşalım benim de burada iş yaptırdığım 2-3 işyeri var..İsterseniz yardımcı olurum.
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Eylül 17, 2014, 11:31:22 »
Doğru diyorsun hakan'cım, o zaman bu iş yapılacaksa liste yapılır, tanıdıklar baskı ve tshirt için fiyat alır ve para 1 kişide toplanır, vazgeçme ve tshirt'ler gelince hesaplaşırız olayı ortadan kalkmış olur  :):)  Benim ki sadece fikir. Baskıyı yapınca konuşalım benim de burada iş yaptırdığım 2-3 işyeri var..İsterseniz yardımcı olurum.

O zaman
1.Tasarımı beğeniyoruz
2.Firma belirliyoruz
3.Fiyatı belirtiyoruz.
4.Bir hafta arkadaşlarımıza vakit veriyoruz parayı belli bir hesaba yatırılsın diye.
5.İkinci hafta baskı siparişi veriyoruz
6.Ve Alıcı ödemeli kargolar gönderiliyor.

:) nasıl plan ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 17, 2014, 11:35:13 »
Tamam mehmet'çim çoğunluğa uyarsa  sorun olmaz diye düşünüyorum..Çalışmalara başlayalım o zaman :):)
I'll make you an offer you can't refuse.