0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Renk olarak beyaz siyah be gri olabilir, siyah renk olunca araç çizgilerini beyaz yapabiliriz. Fiyat olarak bence 30-40 tl arası olur Hakan abi uzun uzun güzel güzel yazmış zaten . Hakan abi seçtiğimiz kalıp üzerine ortaya araba fotoğrafı koyulabilecek şekilde tasarlayacağız değil mi ? @Hakan Öztürk (3676)
Kalıp bu olursa bu araç yerine herkes istediği aracı koyabilsin. En iyi bu bence. Ben çok sevdim. Ama öde trd yazısı yerine toyotaclubtr.com yazar ise daha şık durur diye düşünüyorum.
bencede tişört basımı guzel olur hem buluşmalarda herkes aracına ve zevkine göre giyer hemde dısarda birde arkadaslar toyota club araclarımızın uygun yerlerine stikerini yaptırsak hem reklamımız olur hemde toyota club dahada büyür
araç resimleri kişi isteğine göre olacak zaten kalıp aynı kalıcak sadece
Tshirtde olabilecek araba sadece belirli seylerle kalmasin herkes kendine gore yaptirsa guzel olur.Fiyat uygun olursan bende alabilirim
ben ençok bunu beğendim tabi yöneticilerimizin görüşlerini önemli
Sticker'ımız var. [emoji4]
bu bence tam uygunu gercekten.benim kendi sahsi dusuncem.sadece badki isini bilen arkadaslar bi yardim ederse iyi olur aracin oldugu alands araclarimizin konulmasi mumkunmu yandanda olur ondende mumkun gibi duruyor.bi tam sayiyi alsak arkadaslar hakan abi istedimisti zaten listeyi bi yurutursek iyi olcak bence.kac kisiyiz bi gormeye basliyalim benceMesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2014, 14:01:47arkadasimiz ankaranin en yeni uyesi henuz bilmiyor daha halledecez hepsini yakin zamanda tamamlriz stickerini falan
TRD'nin bu kadar ön plana çıkmaması gerek bence.TOYOTACLUBTR kollara sıkıştırılmış, orada TRD amblemi olmalıydı.
1) Ali Katma2) Ogün Cetinkaya3) Yüksel Işık 4) Onur Turan5) Mehmet Öztürk6) Ayberk Çetin7) Eren Acar8) Onur Güney9) Kadir Güneş
atladigim varsa listeye adini eklesin arkadaslar.guncel tutalim listeyi lutfen