0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında bu durum oluşabilir, hatta yanlış kullanımda kaporta bile zarar görebilir. Bunda yıkama makinesinin basıncı, araca ne kadar mesafeden ve hangi açı ile tutulduğu da önemlidir. Bir ihtimal boyada kusur varsa oradan da sorun çıkabilir ama o basınçlı makineler(sanırım hepimiz kullanıyoruz) dikkatli kullanılmalı. Yanlışlıkla ve bazı durumlarda cilde o su gelse önemli tıbbi müdahale bile gerektirebilir.Geçmiş olsun.
Bu tarz iz bizim araçtada mevcut bi işkillenmeye başladım, önceki aracımızda böyle taş izi yada boya kalması olmazdı (2000 model Renault 19 Europa) ki bu yeni bi araç 10000 km de bu halde olmamalı
Aynı şey benimde başıma geldi, Dün arabayı yıkamaya verdim ve oturduğum yerden yıkama işini seyrettim. Yıkama bitip arabayı teslim etmeye getirdiklerinde ön tamponda küçük parçanın düştüğünü gördüm. Şaşırdım tabiki acaba bir yere mi çarptım diye düşünmeye başladım eşimde çarpma olsaydı böyle olmazdı dedi belki taş gelmiştir falan diye düşündük ama öyle olsa onu da farkederdim. Nasıl oluyor? Mesaj Birleştirildi: Ağustos 12, 2014, 18:14:47Bu da resmi:
Aytaç abi yıkamadakkiler yapmaz deme ben bayiden çıkıp plaka takmaka bizim yıkama gelen M Paket 1 kasanın tamponu çizmiştim tabancayla olabiliyor malesef Bu %90 tabanca izi....
yıkamacılara dikkat edin, yıkamalardaki bar 200 e yakın ve üstünde. çıkmayan leke olunca örnek kuş pisliği vs eleman yıkama tabancasını 2 cm mesafeden tutuyor mal gibi oda plastik kısımda çok rahat boya kaldırır
Farkınız kaldı mı?