0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yabancı bir forumda daha önce toyota nın boya kalitesinin çokda iyi olmadığı yönünde düşünceler ile ilgili yazı okumuştum
Kaynak var mı? Hangi şartlara göre acaba kötü bilmekte fayda var.
valla 2-3 sene önce okumuştum hatta alman markalarındaki boya lar ile bir karşılaştırma yapmışlardılar ve gerçekten boya kalitesizliği ve renk çeşidinin azlığından bahsetmişlerdiler
Bahsedilen kalitesizgin tanımı önemli,Gloss sorunu mu?Kopma/soyulma mı?Matlaşma mı?Renk çeşidinin azlıgı bir boya sorunu değildir.
Maalesef rötuşlu hali bu komple boyamak lazim 2 gun kalmasi gerekiyo dediler bende simdilik idare etsin diye rötuş yapin dedim ama bu derece kötü olacagini tahmin etmemistim bukadarini kendim de yapardim servise gitmeden
bu japonlarr motor a cokkk güvendiklerinden maleseff bütün japonnlarrr saç ince ve boyada bi okadarr...... biz türklerr boyleyizz lpg uyumu olsun motor sanaye fazla gitmesin yeterrrr mantığııııı oldugu sürece.....
Arkadaşlar Oto yıkamacınında etkisi olabilir. Öylee tecrübesiz insanlar çalışıyor ki. Geçenlerde Kartal Realde WINOX OTO YIKAMA'da arabayı yıkattırayım dedim. Yıkayacak çocuğa tedbir amaçlı fırça kullanmayın dedim. Çocuk beni anlamıyor bakıyor saf saf. Gittim adama bu çocuk neci burda? dediğimi anlamıyor.. bişeyler söyleniyor bende onu anlamıyorum dedim. Suriyeli dedi.Ucuza işçi çalıştırmak için işte tecrübesiz dilimizi bilmeyen suriyeli gençleri buralara koymuşlar. Aracımıda yıkatmadan ordan çıktım. Yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu belirtsemde umarsamaz haller takındılar. WINOX OTO hesapta isimli oto yıkamacı