0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettiğiniz ölçüm yapılan araçlardan hiçbirine para harcanmadı yanılmıyorsam. Ama performans bağlamlı para harcama olayının hayallerden uzaklaştıracağına katılmıyorum. Farzı misal verirsek, Sercan KARABULUT kardeşimin vasıtasıyla tanıdığım, Berkay , 1.7dti corsasıyla, geçtiği araçları hayal bile edemezsiniz, forumda bulunan başka bir arkadaşın , egzantriğine kadar doldurmuş olduğu, 170ps civarındaki e15 corolla, bunlar ciddi emek harcanan araçlar, ve ülkemizde maalesef öyle, 4-5 litre mustang alıp doldurayım, impreza veya evo alıp, gtx35 takıp yürüteyim mevzuları kolay değil, yakıt fiyatının, vergilerin geldiği nokta belli, dışardan gelen parçalardan alınan gümrük vergileri gayet açık. Maalesef, türkiyedeki modifiye sevdalısı insanlar, sizin küçümsediğiniz, corolla, civic ve corsa tarzı arabalarla uğraşmak zorunda, üstüne çıkmak , çok sıkı bir bütçe istiyor.
Benim 12.2 skoru bekliyoruz Fren balatasından dumanlar cikarmadan onceki skor
yarın atacam kardeşim, şimdi kafam yorulmuş biraz, az daha sabret ilkenin otomatik corolla 1.6 sedan ile derecesi, 12.168sn , -0.64 derece eğimdebugünün bonusu citroen nemo kombi 75ps, 100e çıkmakta oldukça zorlandı ama başardı, 18.030sn , -1.25 eğimde
Tesekkurler abi. Egim eksi olunca yokus asagimi oluyor?
Evet.Bu arada Nemo'yu 100'e çıkarana kadar canınız sikilmadi mı? [emoji14]
Nemo sırasında ben yoktum
Alper abi heralde 7-8 saniye de 100 ü gördü senin taka .Abi e12 sedan benzinli manuel vites 0-100 ölçümü nedir .Fabrika verisi 10.4 felan heralde ne kadar doğru bilmiyorum
Otomatikte 11.9 fabrika. Gercekte 12.168 olctuk abi.
ben hissettirmeden yavaş yavaş hızlansın istiyorum siz küçük zaman parçaları için uğraşıp duruyorsunuz.insanların beklentileri ne kadar farklı olabiliyor.
tabi yazılım yaptırılmazsa.
Bu yazılım senin aracı bozdu abi E12 corollaya eniliyorsun kalkışta. Albeayla yencem seni
sizin gibi gençleri, 3.kornadan sonra görmek isteriz, bir ara reklam vardı hatırlarmısın , adam diyordu ya, ağza atıyorsun "e12 kayboluyor"
Corolla'nin frenleri cortladiysa Albea pert olur. [emoji4]