0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen albea hikayesini biliyormusun Forumda hiz kurallari yasagi var anladin gerisini Sunu soyleyim corolla club bulusmasina gitmistim. Arabayi parkettigimde yerleri islatti yag su karisik Tabi yine ayni surat geri dondum
esas , corolla club ın önünde, arabayı park edip içinden indikten sonra araba geri kaymaya başlamıştı, @Ahmet Güve abimle ben arabayı tutmasaydık, neler olacaktı , ondan bahset sen
Durmak yok, dün gecede , Jetta 2.0tdi dsg 140cv , mk5 in 0-100kmh hızlanmasını ölçtük. Araçta filtre ve egzost mevcut.Süremiz; 9.562sn
Alper getirde tokatlayayım onu puhahahaha
Vw Scirocco 0-100KMHbirde kalkışın , görsel tarafını paylaşayım, stock haliyle
Videonun devamı galiba top speede gidiyordu Bide Alper abi, bi kaç gündür kafama takılı,otomatiklerin bazılarında ve DSG lerde esp kapalı sol ayak frende araca gaz verilip kalkış yaptırılıyor, bunun ismi neydi?
Launch control degilde need for speed tarzinda perfect start olabilir mi
Mesut abimin ölçüm aleti farklı ölçüm yapmıştı ama 12 snde gayet iyi bence
Alper öncelikle zahmet edip benimde ölçümlerimi yaptığın için teşekkür ederim kardeşim şimdi benim eğim -1.77 derece, bende diğer araçlar gibi +2 derecelerdeki eğimlerde denesem 1sn daha düşer sanırım bu değer ama şu MMT baltalıyor çok fazla benim zamanı 3 ila 4sn arasında vites atmış kayıp tam 0.7sn sonrada 7 ila 8sn arasında vites atmışım kayıp tam 1sn yaklaşık 1.7sn civarında MMT yüzünden kayıp var lan şu DSG ye bak elaam ya nerdeyse hiç kayıpsız tırmandırmış arabayı