0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cumartesi İzmite gelebilirim.
Sedandada ayni hizi gordum abi. Bir su cihaza baglamak lazim
Şöförlüğümüzü konuşturalım biz 1. vitesde 65 , 2. vitesde 115 görüyoruz
Otokritik ten bakıp mesajı editlerim, fabrika verisi 11.8sn miş, lpg kullanılan bir araç için güzel bir derece, bu ölçüm yanılmıyorsam benzinde yapıldı
Yalnız soyle bi durum var benim aracın orjinal lastik boyutu 195/60/15 denemenin yapıldığı lastikler 215/45/17 bu sebeble biraz hantal kalıyor benim araç , orjinal lastikleri üstünde olan e12 lerde daha iyi süreler alınabilir alper abicim çok teşekkür ederim tekrardan
Bu konuyu görünce aklıma hep Veyron 0-160-0 performansı geliyor. 10 saniyenin biraz altı idi yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada iyi bir aletmiş Alper.
teşekkür ederim abi, o tür bir performansta ölçebiliyoruz bu aletle, 0-100-0 veya ortadaki hızı kendimiz saptayabiliyoruz, tam fırsat bulamama rağmen, 100-0 ın kaç metre olacağını da çok merak ediyorum ben, henüz kendi aracımı ölçemedim.
büyük ebat ciddi ekler kardeşim, orjinal ebatlarla çok daha iyi skorları zorlayabilirsin, benim gözlemime görede 0'dan gayet iyi kaldırıyorsun aracını, aracın ilk çıkışı gayet başarılı, tam otomatik arabayı 0 dan kaldırmak ciddi zordur.Teşekkür ederim , yıllardır aynı aracı sürünce bütünleşiyorsun araçla . Geçen kış deneme amaçlı 195/55/15 lastik takmıştık araca ölçüm yapmadık ama ciddi fark ediyor aracın ivmelenmesi , imkanı olan arkadaşlara tavsiyem olsun o şekilde denesinler
Alper,Bu testler yapılırken sende arabada oluyormusun?Sonuçta agırlıkta bir etken.
Bu gece ekstra bir deneme yaptık Araç: Tata Xenon (araçta 3 kişi var) 0-100kmh : 16.327sn
Valla bi buluşsak fena olmaz abi artık. Biz kat iptali yaptıktan sonra video çektik 40-100 5.5 sanıye civarındaydı ama net ölçüm değil alet şart. Gelde deneyelim abi yau
E110 kasada 4A-FE motor ile VVT-I motorun 0-100'ü fark eder mi?
ercü gelicemde beni geçersin diye çekiniyorum , bakalım her tatil olduğu gibi bu dönemde memleketime gitme planım var inşallah bu sefer gerçekleşir.
benim 40-100kmh 5.7sn gibi, demekki senin araba 0-100 ü 7.5 sn lere indirebilir
Mutlaka farkeder motor farklı tork az birşey olsada vvt-i daha fazla falan filan işte.Geçeriz o da olur Valla bekleriz abi
Peki sizin arabanın 0-100'ü kaç?
Fabrika verisi 10 olarak gözüküyor ama pilotajla kesin 8.8-9 civarıdır kesin bir kaynağa dayanarak belirtmiyor sadece tahmini ama 10 saniye değil onun farkındayım