0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gece bir ölçüm daha gerçekleştirdik, bu seferki arabamız biraz daha yavaş ama, biz ölçmekten çekinmedik, pilotaj konusunda sorun yok, araç 120 bin kmde corsa 1.3 cdti 75ps, 0-100kmh süremiz , 14.579sn
Baya yavaşmış. [emoji4] Gerçi 75 PS dizel bir araç için normal.
aynen fabrika verisinin 14.9 sn olduğunu baz alırsak, iyi bile diyebiliriz
Eğer bulabilirseniz E110 Corolla'nınkini merakla bekliyorum. Merak ettim bizim araba nasıl hızlanıyor. [emoji14]
e110 un 1.4ü var elimizde, onu yakın süreçte ölçeceğiz, ama 1.6 bildiğim hiç yok , bi ercünün arabası var, onuda ölçmek için önce buluşmamız lazım.Ayrıca şunu belirtmek isterimki, araç içindeki ağırlığın ivmelenmeye muazzam etkisini gözlemliyoruz her denemede, Alperin arabasında ben varken, araba 2 sn daha yavaş ivmeleniyordu.Benim arabam tek kişiyken, 8.1sn , 2 kişiyken 8.8sn , 3 kişiyken 9.3sn de 100e ulaşabiliyor, 4 kişi denemedim henüz , ama 4 kişi ve bagajda ağırlık olursa sanırım 10 sn altına inemem , yani araba full yüklüyken, c segmenti aile sedanı formatına giriyor
Alper abi cihazı getireceğine göre buluşmadan sonra bu konu baya canlanır gibi geliyor
Hayırlısı bakalım Bugün ilkeyle yapmış olduğumuz deneme, corsa 1.4 102 ps ( otomatik) araçta 2 kişi varken
İllaki. Şu anlık 3 adet otomatik vites E12 1.6 VVT-I var.Manuelle bizi çok rahat yediğine göre, ancak birbirimiz ile kapışacağız.
Şöförlüğümüzü konuşturalım biz 1. vitesde 65 , 2. vitesde 115 görüyoruz
buluşmada , Burak kardeşimin, otomatik corolla hb iyle ölçüm yapma şansımız oldu, kendisiyle en iyi 12.243sn lik bir süreye ulaştık, daha iyi bir süresi mevcut fakat, o denemede eğim 2.5 dereceden fazla olduğu için süre geçersiz, aşağıda dbn ve scan edilmiş datayı görebilirsiniz