0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi abi sen srp yerine radiant wax cila mı al diyosun yani? öyle dersen sepete onu ekleyip srp yi çıkarayım
mesajini bekliyorum abi ben bir kil aliyim swirlx aliyim ustunede ya aresonx yada nxt alir onu atarim inşallah guzel bir uygulama çikar
Tamamdır Ogün abi onu öyle yapalım Az önce bişey dikkatimi çekti youtube da autoglym in videolarını izliyodum videolarda uygulamayı sizin gösterdiğiniz parmak pedle değil de delikli sünger gibi bişeyle yapıyolar. onunla daha mı iyi olduğu için mi videoya öyle koydular ki?Bahsettiğim sünger gibi şey bu abihttp://erdemboya.ticiz.com/p606255-autoglym-tech-elle.html
ped konusundan çok anlamam yalan degil yani.ben senelerdir arkadaşlarımda linkteki attıgından birazdaha farklı bir sünger kendi aracım ve babamınkindede meguiarsın mor pedini kullanıyorum.mor pedden ben inanılmaz memnunum.ama sana gelicek olursak senin işini bu enson attıgın görecektir.daha yeni yeni yapmaya başlayacaksın bence ideal bu attıgın.hafif nemli olsun cilanı sür keyfine bak derim ben.videodakiler için yorum yapamam ama bu attıgın ürün hep ilgimi çekmiştir benimde.aşırı ped var elimde oyüzden almıyorum yoksa bunu alırım ben.birde neolur ne olmaz kendine eldiven edin heryerde satılanlar varya.10lu paketmi ne onlar yeter.sölemeyi unuttum bez konusunda ben biraz cimriyim çok pahalı bezler kullanmıyorum bimden aldıgım bezlerden memnunum ben.aklında olsun
Hastanede kullandığımız lateks eldivenler var abi puralı pudrasız renk renk çeşit çeşit onlar olur mu? Sen şimdi bana bezi de ucuz mu al diyosun?
Bende bez var yav. KAAN'a mikrofiber vermiştim hala kullanıyor mu bilmiyorum. Sana da veririm, iyice bez doldu arabada. Hiç ona para vermeye uğraşma.
ögrenci adamsın bence sadece bir beze 15tl vermektense bimden 5taneyi 6-7tl ye al işini görür bence.elin alıştıkça bu işi daha çok sevip yatkınlaştıkça bezinide degiştirirsin malzemenide zaten meraketme.başlangıç için bimin bezleri yeterli bence.bezin kalın tarafı çok iyi gerçekten iyi yani.orta düzeyde en güzel bezlerden benim gözümde.o eldivenlerde olur maksat ne olur ne olmaz kimyasaldan uzak durmak amaç
reçetesi yazıldı enyakın eczaneden gidip alıp ilaçlarını ver hastalık ilerlemeden geçmiş olsun hastamıza ve enyakın zamanda asfaltlarda görelim şimdiden hayırlı ugurlu olsun vitaminleri ilaçları bez vereniniz bile var valla ohhh yapacaz ankarada temizlik buluşmasıda yapacaz
1. geleneksel en temiz toyota yarışması
müstakil bahçeli ev şart, ya da garajın olacak en güzeli bak o zaman araba temizlemenin zevki çıkar, yarım saatte mahvoluyor benim evin önünde taşınacağım en sonunda o olacak.
Ogün abi az kalsın quick detaileri yanlış alıyoduk Hiç demiyon Yasin bu yanlış olmuş diye
ilgini çekerse araç galerilerinde benimki var.yükselinkide fenaoldu güzel olur eglencesine öle birşey ama
Abey, buluşmada yapacağımız işlemler ne onu de sen hele.
ortam acayip müsait olacak gibi alacaz sigaramızı kolamızı falan geçecez araç başına yapıştır waxı yapıştır hare gidericiyi ayıpsın deneriz seninkinde beaaa herkeş eşiyle çocuklarıyla geliyor bizde çocugumuzla gelcez sonuçta ilgi isteyecek
Yehuu, bunu duymak istiyordum.
meguiars ankara bandırma team.herzaman heryerde her koşulda durmadan devam ayıpsın beaaa çocugun canı sıkılır dur dur orda yaaa
Arpa suyu dökeriz üzerine.