0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cilayı arabaya ilk uygulamak için ped almayı düşünüyorum bezle de yapanlar vardı ama olmuşken tam olsun istiyorum Aytaç abi ped cilayı çok çekiyor dedi bunu avantajı olarak cila her tarafa düzgünce dağılmaz mı?
sunger cok cekiyor ped çekmiyor yanliş anlaşilma oldu herhalde ped yerine temizlikcilerden sunger alip ikiye bolup surebilirsin ben oyle yapiyorum ama emiyor cilayi bezle yapmak bence saçma garip bir uygulama
Okan bak kafamı karıştırıyon Aytaç abi ped çok çekiyor diyo sen sünger diyon nolcak bu iş?
Sen ilk defa yapacaksın Yasin, hem ped al hemde bez hangisi kolayına gelirse sünger nereden çıktı yıkamayacaksın cila yapacaksın.
Eski konular hakkında bişeyler yapmaya çalışılacak ama bundan sonra herkes biraz haddini bilmeli
Okan sen alıntıyı nerden yaptın sen beni gene yanlış anladın biliyom o süngerleri hatta lastiklerimi onlarla yıkıyodum geçen parçalanıp eskiyene kadar Aytaç abi nispet gibi olmasın da ben Çaycumanın manda yoğurdunu yiyorum Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2014, 15:17:37bir de yeni konu açmadan burdan sorayım camda kalan su damlacığı lekelerini ne yapabilirim. geçen camları domestosla sildim gene de çıkmadılar. var mı bi önerisi olan?
Camsil ve gazete kağıdı, annelerimizin cam temizleme taktiği
çıkmıyo abi gazeteyle denenemedim ama son derece üst düzey temizleyiciler kullandım şimdi cila falan alırken tavsiye bir ürün olursa alayım diyorum
YASİN, yeni uyandım cevap yazamadım kusuruma bakma. Verdiğin linklere baktım. Ürünleri daha önce kullanmadığım için yorum yapamıyorum fakat benim bu konudaki düşüncem çok da paradan kaçmaman yönünde olacaktır.Ürünleri iyi araştır. Eğer ürünler hakkında tatmin edici şeyler okuyamazsan biraz daha bütçeyi arttırıp, farklı ürünlere bak.Zira yaptığın ürünlerin tesirini göremezsen verdiğin parayı geçtim, uğraştığın 6-7 saatine yazık olur. İşlem sonucu "Bu muydu yani ?" diyerek kendi kendine söylenebilirsin, bu işlerden soğursun.Bir de elinde işe yaramayan, yarasa da tatmin etmeyen ürünler bir köşede atılır durur. Tavsiyem bütçeyi 150,00 TL'ye çıkarıp, tatmin edici bir uygulama için sağlam ürünler alman yönünde olacaktır.
abi senin kullandığın meguiars lardan alsam benim işlem için ne kadar tutar? sitelerde falan bir sürü ürün var ama yorum yok ürünlerin altında pahalı olan ürünler de alınmamış
Ogün abi çok teşekkür ederim baya detaylı açıklamışsın. Ben şimdi gramajı az bir kil alayım yine ufaklardan bir tane hare giderici cilaya zaten Aytaç abinin dediğine içim ısındı turtle teflon alıcam.ürünlerin hepsini bulayım konuya link vericem yorumlarınızı alıp sipariş geçicem hemen ardından