0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balıkesirde carrefour (çarşıdaki express te yoktur büyüğüne gitmen gerek) ve kipadan turtlewax ürünlerinden temin edebilirsin. Cilası ve pastası mevcuttur. Attığın likteki gojo isimli şampuanı tavsiye etmem erdem boyadan atas proteo alabilirsin extra cilalı süngerle uygulama yapmana bile gerek kalmadan sıktığın gibi akıtır kirleri. sonaxtanda kat kat iyi. Fakat ben siparişle uğramam dersen sonaxla devam et bence. Oda koçtaşta satılır.
Gökhan abi teşekkür ederim ancak konunun tamamını okursanız ürünlere karar verdik. gerek okan olsun gerek aytaç abi olsun ogün abi ve yüksel abinin tecrübeleriyle bir sepet oluşturdum ve siparişimi verdim yarın sabahtan da havalemi yapacağım. Uygulamanın sonuçlarını da ayrıca paylaşacağım.
Aynen şimdi komple okudum sende meguiars team e katılmışsın Bu arada bimden tüylü microfiberlerden alabilirsin etiketlerini kestikten sonra çok güzel iş görüyor. Hem cilalarken hemde aracı kurularken işe yarıyor. 2 li olarak satılıyor 3 tl gibi birşeydi.
erdem boyadan cila pedi radiant wax cila meguiars quik detayler ve kil söledik tam meguiarsa geçirmedik ya ama şampuan göremedim sanırım sonaxdan devam ögrenciyken gayette makul bence.
Sonax tabiki kötü değilde. Proteo kadar iyi değil. Köpürmesine bile gerek kalmıyor o derece güçlü
olabildigince masraftan kaçınmaya çalıştım ben.hele bir girsin bu işede ne olcak ne olmıcak bakalım diye.nerden kısarsak işte yoksa ürün güzel ürün yani söz yok
Hastalığa doğru gideceğinden şüphe yok.Çıraklık dönemini düşük bütçeli ürünlerle geçirmesi daha sağlıklı.
kimisinin eli yatkın olmuyor çabuk pes ediyor ilk uygulamayı yapıp olmadı deyip canını sıkıyor kimisi zevk almayı biliyor oldu ya genede deyip dörtelle sarılıyor.kimisinin eli yatkın ilk uygulamada bayaga bir yol gidiyor ve işte sonra hastalıga dönüşüyor bence tabi bunlar.çabuk pesetmesse çok güzel sonuçlar elde edecektir bence.ama şöle bir gerçek var bence daha üst ürün kullanmaya başladınmı aşagı bidaha inemiyorsun işte.bence tabi.bunlarla elini bir alıştırsında işte bence.kötüde degil ürünler zaten meguiarsı bizde kullanıyoruz pedide iyi radiant wax cila gerçekten güzel ürün iki kat bile atabilir onu rahatça canı isterse
Bence baslangic icin fazlasıyla iyi ürünler icin rahatolsun.ben ilk formula1 carnuba vs basladm tabi bide sanayideki 5-10tl likleri saymıyorum. Gayet guzel gule gule kullan bence acele etmeden yavas yavas çalışınca cok guzel olcak.aldigin ped cila gayet iyi sampuanda varmis kil quik detayler daha neolsun bi öğrenciye fıstık gibi bence.aynen dedigin gibi elin alissin yapmaya dahada baska birseyler bakilir bu işin sonu yok nasılsa. Benim ustumdede 3araba var benide ole tanirlar nisanlimin benim babamin artik gina geldi uygulamayi acele yapma islemler arasina 1bucuk 2saat aralik koyman mumkunse kapali alan bulman cok iyi olur diye düşünüyorum miktar olarakda heves edip bol kullanma az kullanmaldan baslayip coga dogru git bence.baktin yetmio pede surdugun diger kapida biraz daha fazla demekki vs gibi.sirayla git.radiant wax nekadar surede kuruyor bilmiyorum ama 2kapi yapip sonra bezle silebilirsin ayarlamasini yaptikca cozeceksin zaten
Tam kapalı olmasa da garaj var işimi görecek kadar Suat abiden rica edicem onun garajını kullanıcam yoksa bizim evin oralar çok rüzgarlı sorun yaşarım diye düşünüyorum.Kaputtan başlayıcam abi uygulamaya sonra tavan sonra sağ ve sol taraf bagaj kapağı ve tamponlarla bitiricem kili yaptıktan sonra biraz bekleyicem zaten meraklı komşular gelirler onlarla muhabbet ederiz o ara dinlenmiş olur sonra radiant waxdan devam cilala parlat cilala parlat artık benim için bu emojiler bu anlama gelir parti falan hikaye
Hadi bakalım kolay gelsin Yasin, fotoları bekliyoruz sonra. Aman güneş altında yapma, kollarında kas yapacak bu arada daha ne olsun
Bugün erken kalkmam gerektiği için uzun zamandır ilk defa 2:30 gibi erken bi saatte yattım muhabbeti kaçırmışık Elimde yarı dolu sonax şampuanım var zaten o yüzden şampuan almadım. Bunlar ilk ürünlerim biraz toplama pc gibi oldu Bunları yapalım elimiz alışsın sonra komple set alıcam autoglym veya meguairs den Başlangıç için güzel ürünler aldığımızı düşünüyorum rehberliğinizde. Autoglym wax cila aldık bence turtle den daha kaliteli gibiBenim yakınımda olanlar benim arabaya hasta olduğumu bilirler. Lojmanda ilk geldiğimizde adımı bilmeyenler araba yıkayan çocuk diye konuşuyomuşlar aralarında Benim için eğer konu arabam sa herşeyi yaparım Elimiz de yatkınlaşır kesenin ağzını da açarız. :rofl:Harçlıkları harcamayıp para biriktiriyorum ben onun için. En son dikkatimi çekti zaten wax cila 500 ml İlk uygulamada tek kat yapayım olmadı dersem hemen peşinden bi kat daha geçerim olmuş bu dersem de bi 20 gün sonra tatilden dönünce atıcam ikinci katı abi. Ben yokken babam arabayı yıkatmaz yıkatırsa bile petrolde bi su vurdurur rastgele kurularsa kurular o yüzden ihtiyacı olur arabanın bir kata daha
bizim sitede herkes bana artik paslancak diye dalga geçiyor ben yikama cilalama olayini biraz abarttim konum vardi girersen gorursun yikama makinam var kopuk tabancasi 25 metre su hortumu 25 metre elektirik kablosu 2.katta oturmanin faydalari garajda yikiyorum arabayi cila atiyorum bizim arabaya yaptigim kadarda arkadaslarda getiriyo arabalarini bazi komsularinkinede yapmisligim var
bizde su zaten beleş buralarda su bol olduğu için su kuyusu var lojmanın yıkama makinam yok benim ama işimizi hortum ucu sıkarak hallediyoruz Not: Ben piyasaya çalışmıyorum.
bende sadece seçtiklerimi yapiyorum çok benim arabami yika diyen oluyor
malzemeler sanırım bugun geldi eline yasin
ben seçilmem seçerim diyosun Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2014, 01:36:31Ürünlerim yolda geliyolar bi de bu erdem boya denilen yer bildiğiniz boyacı aksesuarcıymış aradım numarayı direk patron çıktı ben bayan müsteri temsilcisi falan bekliyodum
siyah 320d bmw yapmistim geçen arada sirada alip yanliyorumda yaptiktan sonra annemin arkadasinin arabasi