0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Annenin arkadaşa bak bizimkinin arkadaşları ancak dantel örüyo araba kullanmayı bilen yokki bmw si olsun
evet abi bugün sabahtan geldi. uygulama süngerini çok beğendim benServis dün dolu olduğu için bakıma da bugün gittim taş izlerini falan rötuşlattırdım yarın cumadan sonra abdesimi bozmadan arabaya girişecem Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2014, 19:15:13Kalitesi konusunda pek bir fikrim yok ama toyotanın kendi cilası ve temizlik malzemeleri var elimdekiler bitince onları deneyicem bir sefer de elimdeki ürünlerle fiyatları aynı nasılsa orjinal olmasının bi handikapı vardır sanırım
2007 model 320d individual serisi ayni sitede oturuyoruz anahtari birakiyor bitince getirirsin diyor akşama kadar bende kalsada bir sıkıntı olmuyor tabi fırsat bu fırsat bende her turlu şeyi yapiyorum arabayla
orjinal malzemeleri derken neler var elinde tam olarak.
Yap yap zevkini çıkar da aman dikkat diyim ufak bi hasarda corollanın anahtarını falan vermek zorunda kalabilirsin Mesaj Birleştirildi: Ağustos 07, 2014, 19:36:41cila boya koruyucu quick detailere benzer bişey daha vardı rafta bunların dışında klima temizleyicisinden şampuandan tut da oda parfümüne kadar yapmış toyota çok da hoş kokuları var eşantiyon olarak ıslak mendil vs falan da yapmışlar fiyatlar da gayet ucuz bence500 ml cila 30 tl şampuan 1 lt 26 tl cam temizleyici var bildiğimiz cam temizleyiciler gibi değil parfüm gibi sıkılıyor 16 tl liste uzayıp gidiyor abiToyota kendini baya geliştirmiş.
aldıgın set bence fazlasıyla uzun bir süre yetecek sana yasin.elinde de varmış.kafana göre hangileriyle başlamak istersen güle güle kullan tadını çıkar keyfine bak gene bir sıkıntı olursa biliyorsun bildigim kadar elimden geleni yaparım320d mi o ne ki nevarsa eskilerde var demişler unutma savrulma bile sayılmaz o daha dün m50 helikopter gecesiydi bizim
okan o bahsettiğin özel boyaya bmw ekstra para alırken toyota almıyo Sercan abinin safir de o renk toyotada açık siyah diye geçen renk o işte
istimali direksiyonda var mi kız arkadaşim gorunce bunun direksiyonunda taksicilerdeki gibi klif mi var demişti
ulan okan başkasının arabasıyla manita gezdiriyon ya helal olsun
mercedes de bu kadar ilgi duymazlar bmw olunca akan sular duruyo kızlar icin
Kadınlar arabadan anlamaz diye boşuna demiyorlar gerçekten. [emoji14]
nedense bmw nin kızlar arasında popisi var bir de mini var tabionlar genelde parasına bakıyolar pahalı mı pahalıysa hemen bin
Arabanın faturasını gösterelim. Pahalıysa biner hemen. [emoji2]
Ben arabanın faturasını değil de benzinin litre fiyatını söylüyorum. Daha etkili bence.
benzinciye gidelim mi