0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. Belirttiğiniz durumu kafamdan geçiriyorum fakat; kendim askeri personel olduğumdan gerek parçaların tedariki ve işçiliğinin takibini zaman ve izin probleminden dolayı yapmak benim için imkansız gibi, 2. Maddi olarakta aracı yeni almam sebebiyle borcunun devam etmesi kaynaklı ödeyecek gücümün olmaması,3. Ve aracın diyelim ki 16.000 'tl lik tramer hasar kaydıyla birlikte bana satışta kaybettireceği değer ne kadar olur, dışarıda ve yetkili serviste ki onarım farkı bana kar lı olur mu? Satış esnasında aracın değerini bu kaza sonrası % 10'dan daha mı fazla olur, alıcının kazaya ait 90 dan fazla fotoğrafıyla fiyatın ve parçaların şişirilmiş şekliyle bu hale geldiği inancıyla alması daha olası gibi geliyor. Bu sebeplerden ötürü servisten başka bir yerde onarım imkanım bulunmamaktadır görünüyor.
Ben olsam yetkili serviste şişmiş faturayla yaptırırım. Hatta arada istediğin şeyler varsa onları da yaptırt. Experinle konuş 4 lastik sıfır taksınlar. xenon far filan yaptır. Listeleri faturaları sakla. Satarken her ne olursa olsun fiyat aynı etkilenir.
Şimdi daha iyi anladım meseleyi.Peki OEM ürünlerden daha kaliteli aftermarket ürün bulmak mümkün müdür?
Geçmiş olsun, araca yapılan tüm işlemleri kontrol etmek hakkınız var tabiki. Zaten eksperde bu kontrolleri yapmadan sigorta para ödemez. Bu arada ikame araç aldınız mı?
çok geçmiş olsun, küçük gibi gözüksede büyük kaza atlatmışsınız, daha kötüsü olabilirdi...geçen yıl bu zamanlar 45.000 km de buna benzer tek taraflı kaza yaptım, traversler az yamulmuştu düzeltildi, karteri deldim, radyadör alttan hasar aldı,çelik jantım parçalandı,porya,lastik vesaire değişti... hepsini yetkili servisde kaskoyla değiştirdim, 5 kişilik yol-konaklama-yemek dahil 9.500,00 tl gibi bir rakam hasar kaydım oluştu, varsın oluşsun, varsın yetkiliservisde yapılmış olsun...ön tampon alttan ezilerek kırılmıştı, tamponun komple değişmesi çok pahalıya maal oldu bana, tamponun kaç parçadan oluştuğunu o zaman anladım, say say bitmedi parçalar...sizin arka tampona neden değişim verdiler onu anlayamadım, kırık vesaire göremedim...
Muhammed bey hangi kasko firması size bu kadar imkanı sağladı??? Gerçekten bende şaşırdım
Sn barış bey, detaylı yazdım fakar bilgisayarın azizliğine uğradım,kısaca şöyle belirteyim kaza anonda yolda kalanların hedef noktaya gitmesinde konaklama -ulaşım ücretinide kaskom karşılamıştır, 1 gün sonra 7+7 günlük kiralık araç opsiyonunuda ayağıma kadar getirmiştir... reklam gibi olacak ama allianz dı sigortam...amasya taşova çıkışı erbaa giriş kaza yapmıştım...
kısaca şöyle belirteyim kaza anonda yolda kalanların hedef noktaya gitmesinde konaklama -ulaşım ücretinide kaskom karşılamıştır, 1 gün sonra 7+7 günlük kiralık araç opsiyonunuda ayağıma kadar getirmiştir... reklam gibi olacak ama allianz dı sigortam...
Kazaya yönelik servis tarafından ekspertiz kazadan 5 (beş) gün sonra yapıldığından bana da ancak 5 (beş) gün sonra araç alabileceğime yömelik mesaj geldi, arafe günü bulmadığın kınayı bayramda saçına sür demiş atalarımız. Muhammet bey bu arada anladığım kadarıyla aracınızın uğradığı hasar benimkinden daha fazla ama çıkan hasar tutarı benimkinden oldukça az gibi geldi yazdıklarınıza binaen.