0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotolar çok küçük belli olmuyor düzeltirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Görünürde hiçbir şey yok çekiciyi kim temin etti cebinizden mi karşıladınız... inşallah çok büyük rakamlarla düşmezler.görünürde bir sey yok gibi...heleki hava yastıkları açılmamış yoksa 5 milyar daha düşerlerde gören ağır kaza yaptı zanneder. Rabbim beterinden saklasın gecmiş olsun.
hasan bey (toprağım) konuyu çok iyi özetlemişsnzi anca konu hakkında yaorum yapamıyacağım...büyük geçmiş olsun resimleride görünce açıkcası içim acıdı...inşallah size ve araçtaki diğer yolculara sevdikerinize herhangi birşey olmamıştır.....büyük geçmiş olsun...rabbim kimseye dert verip derman aratmasın....
yahu kaza deyince bende ciddi bişey sandım geçmiş olsun. siz sadece yolun dışına çıkmışsınız. arabada şuanda bile sorun olacağını düşünmüyorum. ön tampon değişebilir. birde alt koruma düşmüş sanırım. eğer varsa lastik veya jantlara bakılır. balansa sokunca hiç bişey kalmaz. tekrar geçmiş olsun.
Büyük geçmiş olsun. Allah daha kötülerini göstermesin. Mekanik konusunda da sorun çıkmaz endişelenmenize gerek yok. Servis faturalandıracak kasko ödeyecek. Lastiğe kadar ödeyecek. Sağlığınız yerinde olduğu için şükredin gerisi boş. Sizin aracınızda vsc esp gibi bir sistem yokmu ? varsa onlarda hikayemi yoksa ?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 03, 2014, 19:13:39Tavsiye olarak : Araç kullanma fobisi oluşabilir öyle olmaması için arkadaşlarınızdan emanet alarak her gün 3-5 km düşük hızda araç kullanın. Ufak kaza yapıp 3-4 ay araç kullanamayan arkadaşlarım var. Araç tamirde iken ara vermekten kaynaklandığını düşünüyorum. Olayın adrelanin ve şoku geçmeden araç kullanmaya başlamanız lazım yoksa zor olur.
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Takla atmamaniz büyük şans. Böyle kazaları gördükçe ESP'nin her arabada zorunlu olması gerektiğini düşünüyorum. Vsc olsaydi buyuk ihtimalle olmazdı bu savrulma. Çok önemli bir hasar yok gibi gözüküyor ama tabi alt takimlar ve yürüyen kontrol edilmeden bir şey söylemek zor. 2.elde bir kayıp yaşatacak bir durum yok gibi. Sonuçta boya olmayacak. Size tavsiyem yetkili servisin abartılı fatura çikarmasi konusunda dikkatli olun. Zaten kaskolu diye 1 yerine 5 yazıp aracın tramerde çok şisirilmiş hasarlı görünmesini saglayabiliyorlar.