0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün aracımın bulunduğu yetkili servisi aracımın hasarıyla ilgili olarak aradım ve Balıkesir yetkili servisin araçla ilgili çıkarttığı hasar tutarı 16.000 (onaltı bin ) küsür, ama kaskom olan AXA'nın experinin yapacağı değerlendirme sonrası bunun düşeceği fakat 10.000 (onbin) liradan az olamayacağı ve yaklaşık 13.000 (onüçbin) lira civarında olacağı. Yarın (08.08.2014) bana hasar tespit listesini mail atacak, gelediğinde burada paylaşırım.
Fiyatta insaflı bile davranmışımHayırlısı olsun.
Evet dediğiniz gibi, bir üyemizde "Bende bir sanmıştım kaza deyince" şeklinde paylaşımda bulunmuş ama dediği gibi olmadı valla.
Experle konuşup perte çikarmayida deneyin zor bir ihtimal ama belki olabilir 13 bin tl fazla bir fiyat hava yastigi acilsa yuksek ihtimal perte cikardi
Perte çıkmaz bu kadar hasarla çok zor.. Anca motor kulaklarına yada şanjımana bişey olursa ozaman... Tampon , farlar , sisler , boya , alt koruma görünen hasar..
Cok cok gecmis olsun, Allah daha buyugunden korusun.16 bin liralik fatura benim sahsi fikrimce abartili bir rakam, kafadan yaptigim ekspertizle 10.000TL civari cikardim ancak kaput icini ve on alt kismida incelemek gerekli.Ekspertiz listesi ve bahsettigim fotograflari paylasabilirseniz daha detayli yardimci olabilirim.
Kabutun ustundeki keçe nerde