0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keçe derken, aldığımdan bu yana böyle, herhangi bir şekilde değişiklik yapmadım.
motor kabutunun altinda keçe olmuyor mu ses yalitimi için sizin arabalarda yok mu acaba
Hocam çok geçmiş olsun.Allah aşkına 16.000,00 TL'lik ne hasar var ki burada ? Nasıl bir anlayış bu ? Yerinizde olsam, eğer dışarıda yaptırma maliyeti 2.500,00 TL'ye kadarsa dışarıda yaptırırdım. Zira serviste yaptırırsanız değer kaybınız çok daha fazla olacak.Bir tampon, sis farı bulmak ve bir kaç ıvır zıvır bulmak çok da zor olmasa gerek.
Öncelikle orjinal parçayı servis dışında temin edemiyorsunuz, en basitinden fren balatasını bile.
Bu bilgiyi nereden edindiniz bilmiyorum ama o eskidendi
Katılıyorum.(Örnek teşkil etsin diye konuşuyorum.) Mesela diyelim buji alacağız. İki marka var. Biri Denso diğeri Toyota marka. Aslında ikisi aynı ürün fakat etiketleri farklı. Yani boşuna Toyota logosuna para vermiş oluyoruz.
Hayir ben onu demek istemedim, orijinal Toyota ambalajli urunude temin edebiliyoruz, yetkili servislere mecburiyet eskidendi.Artiniz nedir derseniz,Ayni anda orijinal ve kaliteli muadil parca teminiUcretsiz kargoHizli cevapFormalitesiz alisverisYetkili servisin soguk ortamina gitme zorunlulugu olmamasi
Şimdi daha iyi anladım meseleyi.Peki OEM ürünlerden daha kaliteli aftermarket ürün bulmak mümkün müdür?
Urunden urune degisir, bazi parcalarda OEM'in uzerine parca yok gercekten.Ama sarf malzemede bu tur urunler var.Hele o Oem kutulu Optifit urunler yokmu? Tam Tofas parcasi, birakin Toyota aracima takmayi Sahin'e bile takmam ama servise gidenlerin yapabilecegi birsey yok, zaten bircogu durumu farketmiyor bile, taa ki frenler ses yapana, silecekler erken bozulana, filtreler erken tikanana kadar.Konuyu acikladigimiz bazi kullanicilar ise "ben anlamam orijinal, orijinaldir" diyor
Öncelikle geçmiş olsun bende Kütahya Gedizde ikamet etmekteyim. Geçmiş olsun o yollar zaten çok dar ve eski. Sizin için kötü bir tecrübe olmuş Allah beterinden saklasın.
Tahminimce dışarıda yaptırılmaya kalkılsa parçalarıda Ufuktan alsak herlade 7500 tl işçilik dahil herşeyi halledebilirsiniz.Tavsiyem yetkili servis dışında anlaşmalı bi servise aracınızı gösterip orda yaptırmanızdır. Özel servis ile de görüşüp parçaları dışarıdan aldınızmı olay tamamdır..Aracın kasko bedeli ne kadar bu arada? Mesaj Birleştirildi: Ağustos 08, 2014, 20:29:39Benden sonra msj yazmışsınız.. Servis işlemi garantili yapmak zorunda olduğu için riske atmamak adına kusurlu olan yada olabiliecek her parçanın değişimini talep ediyor bu yüzden bazı parçalar gereksiz gibi gelebilir. Sizin araçta servis ön expertiz yapmış galiba yanlış anlamadıysam , söküm aşamasında genelde ekstra bu listenin dışında şeyler çıkabilirse (servisin gözünden kaçan) fiyat artar ama azaldığını hiç duymadım..