Gönderen Konu: kar beyazım corollam ilk kaza ve onarım sonrası aracı teslim aldım  (Okunma sayısı 11951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Ynt: kar beyazım corollam ilk kazam ve tavsiyeleriniz
« Yanıtla #80 : Ağustos 13, 2014, 16:53:08 »
Hocam geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede gönlünüzce aracınıza kavuşursunuz.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 13, 2014, 16:53:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ağustos 18, 2014, 22:12:10 »
Tekrar gecmis olsun. Allah beterinden korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra, Kar Beyaz
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Eylül 18, 2014, 21:51:44 »
Forumdaşlarım Allah kısmet ederse yarın (19.09.2014) 02 Ağustos günü yaptığım kaza sonrasın halen serviste olan aracımın onarıldığı haberi üzerine almaya Kütahya / GEDİZ'den Balıkesire gideceğim.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Eylül 18, 2014, 21:56:36 »
Sağlıklı bir şekilde onarıldıysa çok şükür :) sevindim gerçekten :) aracı teslim almadan formenle test ediniz (bence), ayrıntılı açıklamalar isteyin,çünkü önemli durumlar vardı allah korusun ilerde sıkıntı vermesin.
tekrar geçmiş olsun :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Eylül 18, 2014, 22:09:44 »
Sağlıklı bir şekilde onarıldıysa çok şükür :) sevindim gerçekten :) aracı teslim almadan formenle test ediniz (bence), ayrıntılı açıklamalar isteyin,çünkü önemli durumlar vardı allah korusun ilerde sıkıntı vermesin.
tekrar geçmiş olsun :)

İnşallah beni tekrar oralara götürtmeyecek şekilde onarımı yapılmıştır çünkü benim Balıkesir'e gidişim epey zahmetli oluyor, direk araba yok, izin problemi derken, bir daha oralara gitmeyi gözüm almaz. Tavsiye ettiğiniz gibi gibi yapmayı düşünüyorum zaten.
TOYOTA SENİNLE ÇIKARIM YOLA, KOLAY KOLAY VERMEZSİN ARIZA, BİLİRSİN SENİ SEVERİM TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Eylül 18, 2014, 22:15:42 »
İnşallah beni tekrar oralara götürtmeyecek şekilde onarımı yapılmıştır çünkü benim Balıkesir'e gidişim epey zahmetli oluyor, direk araba yok, izin problemi derken, bir daha oralara gitmeyi gözüm almaz. Tavsiye ettiğiniz gibi gibi yapmayı düşünüyorum zaten.

aslında keşke Çavdarlıya gitseydiniz Gediz-Orhaneli-Bursa 168 km,yollar biraz inişli çıkışlı ve hatta fena virajlı ama çavdarlı çok iyidir,balıkesiri bilemem ama oda iyidir inşallah :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım seninle her yola
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Eylül 18, 2014, 23:44:56 »
Çok geçmiş olsun  Allah bir daha göstermesin.Kasko konusunda Toyota kasko en kalitelisi ve hesaplısıdır.Aracınız eksper dahi beklemeden serviste gereken mudahalelere başlanır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Eylül 19, 2014, 06:46:48 »
aslında keşke Çavdarlıya gitseydiniz Gediz-Orhaneli-Bursa 168 km,yollar biraz inişli çıkışlı ve hatta fena virajlı ama çavdarlı çok iyidir,balıkesiri bilemem ama oda iyidir inşallah :)

Kaza yaptığım mevki Balıkesir'e 117 Uşağa 127 km idi, aracın uaşağa çelikmesi talebinde bulundum ama kasko'da en yakın yetkili anlaşmalı servis olduğundan isteğin dışında Balıkesir'e götürmek zorunda kaldım. Tabi kaza yaptığın an elimde mesafeyi görebileceğim birşeyler olsaydı bana en yakın yeri tercih ederdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Eylül 20, 2014, 10:57:45 »
Çok şükür dün (19.09.2014) saat 13 itibariyle kar beyazıma kavuştum. 6.650,00 tl parça ve 1.570,00 tl işçilik ile toplam 9700 tl fatura edildi. Balıkesir TOYOTA Altan plaza aracın onarım için teslim tarihi olan 02.08.2014 tarihinden düne kadar geçen 7 haftalık süre zarfında her telefonda ettiğim sitemden mi bilmiyorum, halkla ilişkilerde görevli bayan dahil yanımızda yer aldı. Kaporta bölümünden sorumlu şef (formen)   ile baktık, çokta anladığımızdan değil ama faturada yazan ve yekünü fazla olanları göstermesini istedim, baktım biraz garipsedi bende kendisine "sanırım aracını benim gibi teslim alan pek yok" dedim O da "19 yıldır bu servisteyim ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum" dedi. Liftede kaldırdık az bakar gibi yaptım, far yıkamasının biri değiştiğinden onu denedim. Benim gördüğüm sıkıntı yok gibi duruyor. Önden soğutma sistemi sıkıntı falşan olabilir diyerekten doğrumu yaptım bilmiyorum ama 5000-6000 devir arasında kısa aralıklarla yol aldım. Eğer ki sorun yaşayacak olursan Türkiye'nin herhangib ir yerindeki Toyota plaza servisine garantili olarak onarım yaptırabileceğim söylendi, illaki olabilecek sorunda taa Balıkesire gitmeye gerek yokmuş yani.

Onarım sonrası işte fotoğraflarımız;

1. 
2. 

3.

Arka tampon sağ tarafta bulunan kulak kopmuştu onu onarmışlar, servis değişmesi yönünde görüş belirtmişti fakar eksper onarımıza karar verdiğinden değişim olmadı.

4. 
5. 

Burası da kaza mahali kazadan önce ve sonrası gösterim için.

6. 

Değişen parça ve işçilik bedellerine yönelik fatura;

1. 
2. 
3. 
4. 

Evet forumdaşlarım ayrıntısıyla görmüş olduğunuz bu fotoğraf ve fatura görselleri doğrultusunda aracımın sizce değer kaybı ne kadar olur? Olur ya yarın şeytan dürtü verir, en azından benim için bir fikir olur. Örneğin kazadan önce 45.000 lira iken şuan en fazla 38.000 lira eder gibi..  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Eylül 20, 2014, 11:15:38 »
Gelmiş, geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
"Zamanınız bizim için değerli...."  ve 7 hafta gecikme. Bu kadar gecikme nasıl olur aklımı karıştırdı. Aracınıza inşallah sorunsuz binersiniz. Tekrar gemiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Hayırlı uğurlu olsun...
Ilk ve son Kazası olur inşallah...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...