0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bir şey anlamadım bu işten. Son 1 haftada 2500 km uzun yol yaptım 2013 lpg lpg'li Avensisimle. Bir örnek vereyim. Bilenler bilir Adana Pozantı yokuşunda 3-4 vites aralığında 120-140 km arası hızla çıktım. Bir ara benzine aldım özellikle. Araç bildiğin şahlandı yürüdü. Tam 12 km dik rampa bahaettiğim. Düzde bir ara 220 yaptım. Bana mısın demedi. Daha ne yapsın. Tabi böyle bir yoluda 2000 devirde çıkmaz atmosferik bir araç. 4-5 bin deviri gostereceksin. Deyim yerindeyse 'hakkını vereceksin' . Yok hem az yaksin hem uçsun dersen, 2000 devirde bunu yapmaz hiçbir atmosferik araç. Alırsın 2.0 dizel turbo yada benzinli o zaman anlarım. Ama sonuçta 1.6 atmisferik bu. Passat'in yari fiyatina bir çok c hatta b segmenti araçtan ucuza alinabiliyor bu araç. 2100 km yolu 421 tl gaz ile geldim. Bunun 100 kmsi İzmir trafiğinde geçildi.
Evet kacış rampaları var eğimin bitiminde ağır vasıtalar için. 80 km hızla salınıma bıraktığınızda 150-160 km hıza çıkarsınız inişte. Böyle bir inişin tırmanma zorluğunu düşünün . Bence araç görüntüsündeki keskinliğiyle yüksek beklentilere sokuyor insanı. Ama Tr'de vergi Saçmalığı yüzünden alamiyoruz bir 2.2 dcat Bu yüzden rampa çıkarken ekonomi yapmayı düşünmezsek arabadan keyif almaya başlıyoruz. Yoksa bayıyor gerçekten. Bu arada Emre bey haklı. Araç ne yaparsanız yapın fabrika verilerinde vaat ettiği gibi şehir dışı : 5.3, şehir içi 8.5 yakmiyor. Zatwn Fransızlar dışında bunu başarabilen yok. Benim en iyi tüketim değerim 6.5/9.1 şeklinde oldu. Varsın yaksin almadan önce passat 1.6 tdi comfortline için 90 bin tl vermeye hazırdım.Cebimde kalan yaklaşık 30 bin tl'nin 2000 tl'si ile lpg taktırdım, şehir içi 11 lt , şehir dışı 8 lt yaktırıyorum. Keyfim yerinde. Konfor, yol tutuş vs. derseniz çok memnunum. Aravaya her baktığımda iyiki almışım diyorum
aracın gaz ayarını biraz açtırınca çekişte biraz düzelme oldu lakin bu seferde şehir içi 270 yakıyoken 300-310 krş arasına çıktı neyse katlanacağız artık 2 gün sonra uzun yola çıkacağım bende artık sizin gibi 4-5 bin devir hakkını vererek kullanıp sürüş keyine bakarım sayenizde araçla aramda oluşan buzlar eridi : )
LPG taktıran arkadaşlara saygı duyuyorum fakat gerçekten anlamıyorum araba D segmenti , iyi bir para verilmiş alınırken performans zaten yerlerde( anca 4000 5000 devirden sonra canlanıyor) buna rağmen ekonomi yapacağız diye 1500 kg arabaya(1400+100) Lpg taktırılması anlamsız geliyor lpg takılcaksa şahin doğan vs alalım
Bende tam T25 kasadan T27 kasaya geçme planları yapıyordum bu yazılanları okuyunca vazgeçme aşamasına geldim.Benim T25 de bu dedikleriniz mevcut T27.de beygir gücü daha yüksek olduğundan daha iyidir diye umuyordum.Başka araçlaramı yönelsem acaba.
Ciddimisin Ali Hocam bu yazdıkların da?
Ilgınc bır sekılde ıronı yapmıs alı hocam.Alı bey fareyıde ekleseydınız.Cıkarmak ıcın hazurladıgınız mezeyı sofrayı.
fareyi yakaldım hocam hatta ss ekledim.tam çöpe atacamla abi dedi ?-HöNK??!?1Kaldım öle.-Abi çöz beni bişey diyecem dedi -çözdüm tuzaktan abi dedi 2 gündür yolculuk ediyoz az çok hukuğumuz oldu dedi- ee lan kaçmak için mi yapıyon dedim.-yok abi dedi başladık konuşmaya ben mezenin yanına rakıyı doldurdum o anlattı.-sat abi bu çekmiyo dedi- sen yanlış araba almışsın dedi.-sonra ağlaştık fare ayrıldı yanımda bana müsade dedi.
Fare bilem anlamış.Arabayı Fred Çakmaktaş gibi surseniz daha hızlı gider.
Bahadır cuma ları beraber takılabılırız .Avensıse lpg takılmaz.O bır lamborghını ıle aynı.O bır bently.O bır o bır 132 beygırlık lux bır araba...Neyse cuma teklıfımı herkese yapmam.Yazdıklarına cok uzuldum.
Ben bılıyorum fareyı.Ne cektı o arkadas.Fakırdı.Arabasına ustelık D.sınıfı lux arabasına lpg taktırmıs fırma ıle mahkemelık olmus.Ondan sonra serserıce sagda solda takılmıs.En son senın arabada gorulmus.Hala haber yok.Japonların kacırdıgı soylenıyor