0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet benzinde de aynı sorun var ...ufak bi araştırma yaptım baskı balata bitmiş olabilirmiş işin garibi 47.000 km arabanın baskısı biter mi ? 7 yıldır araç kullanıyorum anlam veremedim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
2011 avensis elegant aracımız var LPGli tatilden geldikten sonra yokuşlarda sıkıntı çıkarmaya başladı.... hafif dik yokuşta bile kalkmıyor şöyle özetliyim düz yolda 2. viteste kakış yapmaya çalışırızda araba bi boğulur ya öyle oluyor ..babamında canını sıkmaya başladı bu durum fikirlerinizi benim için çok değerli iyi akşamlar ..
öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ...abilerimden biri umarım spabtan kaynaklı değildir yazmış çok mu pahalı subap tamiri arabayı daha yeni aldık ..babamda bende yıllardır araç kullanıyoruz bizden kaynaklı olması pek olası gelmiyor ama doğrudur bizden de kaynaklı olabilir ..aracın 50.000 bakımı yeni yapıldı filtreler falan tatile gitmeden önce değişildi o konudan da ayrı müzdaribim önemli hiç bi parçanın değişmemesine rağmen 1,200 tl ödedik bakıma ...işin açığı cidden arabadan soğuduk 50 milyar para verip yokuşta kalma korkusu yaşamak kötü Allah kimseye göstermesin tekrardan çok saolun yorumlarınız için..
1200 mü ben özel serviste balata değişimi de dahil 400 tl ye hallettim orijinal parçalarlaumarım subap değildir arkadaşlar söylemiş ama baskı balata ve bujiler bana da mantıklı geldi forumda ustalar var özel servislerin onlara danışabilirsinizmoralinizi bozmayın her araçta olabilir böyle şeyler kul yapısı
Merhaba, Arıza tespitinde servis ücret almıyor.
Benden 70,00 TL istemişlerdi.
Bizden de bir ücret talep edilmemişti.Sizin servis biraz uyanık galiba. [emoji2]
ankara efe arıza tespiti için 50 tl + kdv çıkardı park sensörüm bozuktuiyi bakın dedim neyse ki park sensör beyni bozulmuş ıvırla zıvırla 90 liraya hallettik