0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali hocam ben ehtiyar adamım şakadan anlamam, bi anda hemen donanımhaberdeki konuna koştum Orada satışla alakalı birşey olmayınca artık buradan haber bekledim senden Neyse espiri ile yaklaşmışsın olaya.
Hocam siz herhalde bu dünya işlerini bitirmişsiniz. 5 tl'ye benzin alıp rahat rahat gezebildiğinize göre para çok diye düşünüyorum. Allah daha çok versin. Biz fakirlere gelecek olursak ☺ sizin 1000 tl'ye yaptığınız yolu biz 650 tl'ye alıyoruz. Kalan fazla paraylada çocuğa bez, mutfak masrafı vs. yapıyoruz. Totale vurduğunuz zaman bizim için iyi para oluyor 12 ayda. Ehh performans küçük bir eksilme oluyor. Canı sağolsun valvematmic'in ne yapalım! Bu arabaya 59 bin tl harcadım bu arada. Aynı dönemde dizel bir passat alsam 70-80 bin arası ödeyecektim. Her şey ekonomi için anlayacağınız. Fakirler ölsün, Avensis'ten selamlar
napim hocam hayır memnun olmayan satmıyordabazıları özellikle dh de daha binmeden araca konuşuyor haliyle celalleniyor insan
:d zenginler ölsAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 26, 2014, 22:26:15:d zenginler ölsün tüplü avensis'ten selamlar daha bi uygun olurdu sanki : ) duyumlarım bu araçlar benzinde çok yakmıyormuş GALİBA ama dediğinize tamamen katılıyorum arkadaşımda benzinli 207 vardı kilometre hesabı yapıyorlardı işte evden biri uzak biyere gidecekse otobüs durağına kadar bırakıyoladı ordan otobüsle devam benzin olmuş 5 tl aynen dediğiniz gibi kullanılır ama sadece iş için zevk için insanın içi el vermez bence vensis'ten selamlar daha bi uygun olurdu sanki : ) duyumlarım bu araçlar benzinde çok yakmıyormuş GALİBA ama dediğinize tamamen katılıyorum arkadaşımda benzinli 207 vardı kilometre hesabı yapıyorlardı işte evden biri uzak biyere gidecekse otobüs durağına kadar bırakıyoladı ordan otobüsle devam benzin olmuş 5 tl aynen dediğiniz gibi kullanılır ama sadece iş için zevk için insanın içi el vermez bence
:d zenginler ölsün tüplü avensis'ten selamlar daha bi uygun olurdu sanki : ) duyumlarım bu araçlar benzinde çok yakmıyormuş GALİBA ama dediğinize tamamen katılıyorum arkadaşımda benzinli 207 vardı kilometre hesabı yapıyorlardı işte evden biri uzak biyere gidecekse otobüs durağına kadar bırakıyoladı ordan otobüsle devam benzin olmuş 5 tl aynen dediğiniz gibi kullanılır ama sadece iş için zevk için insanın içi el vermez bence
fareyi yakaldım hocam hatta ss ekledim.tam çöpe atacamla abi dedi ?-HöNK??!?1Kaldım öle.-Abi çöz beni bişey diyecem dedi -çözdüm tuzaktan abi dedi 2 gündür yolculuk ediyoz az çok hukuğumuz oldu dedi- ee lan kaçmak için mi yapıyon dedim.-yok abi dedi başladık konuşmaya ben mezenin yanına rakıyı doldurdum o anlattı.-sat abi bu çekmiyo dedi- sen yanlış araba almışsın dedi.-sonra ağlaştık fare ayrıldı yanımda bana müsade dedi.
Nasıl satalım araba 0 79000 den 74000 e düştü 2.el piyasası max 55000
Satmayın hocam, alışmaya çalışın. Düşük viteslerde kullanmaya çalışın çok performans istiyorsanız. Malesef bende hiç markayı modeli bilmeden aldım, çok performanslı değil kabul ama yakıt miktarına bakmadan çok performanslı kullanılada biliyor
Murat bey, evet araba vites küçültüp devri çevirirseniz performans veriyor. Buraya kadar tamam. Ancak günlük kullanımda daha evvelden de yazdığım gibi dağı, bayırı, yokuşu fazla bir yerdeyseniz sizi gerçekten üzüyor. Hele yokuş kalkışları facia. Araba resmen kalkmayacağım diyor. Yine ara hızlanmaları kötü, illaki vites küçültüp hızlanmanız lazım.Bu yazdıklarım önemli değilse diğer bütün özelliklerine kefilim. Yol tutuş, güvenlik, konfor, gösteriş vs...
Aynen Yasin hocam Hadi şehirler arası yollarda yokuş falan bi şekilde önden hızlanıyoruz ama geçen bi AVM nin kapalı otoparkından çıkayım dedim, 2 vitesle içerde giderken rampa başına geldim çıkayım dedim Allahtan arkamdan gelen yoktu Tırtır titreyerek çıktık, 1 vitese geçmeye kalksam o rampada kesin rampa başına kadar geri kayardım yada stop ederdi araba Ama bu kadar da üstüne gitmemek lazım piyasası düşmesin
hocam devirli girmek lazım sonuçta benzinli araç bir de lpg varsa haliyle normal . çok şükür çok rampaya falan girdim şehir içinde hiç sıkıntı olmadı
motor 1.6 vergisi az olsunyakıtı az olsunmotor lpg ye tam uyumlu olsunD sınıfı olsun donanımda dolu olsunsessiz olsunbakımı uygun olsunsağlam olsuntoyota olsunfiyatı da uygun olsun(sınıfındaki diğer markalara göre)varsın azıcık hantal olsun rampada birazcık gazlarım,bence sorun biraz psikolojik, ağırlığından kaynaklı düşük devirlerde hantallaşabiliyor 132 beygir gaza bonkör dokununca hiçbir rampada banamısın demiyor, ve tepkiler çok iiama rolantide tepeye dikilip sonra gaza yüklenince hicbir 1.6 benzin/lpg li arac sizi tatmin etmez.ikisini karşılaştırmam amaHonda civic de kullanıyorum , fabrika montaj lpg li 2013yakıtı ii ama çekiş ve yol sesi tamamen hüsranMesaj Birleştirildi: Eylül 30, 2014, 11:22:54uzun yol performansınızada kesinlikle katılmıyorum yakıt, sürat ,sollama ve ses konusunda çok başarılı; zamanında vites düşürmeleri yapınca problemsiz çünki araç 6 ileri 6 . vitesde herşeyi yapmaya kalkışınca hayal kırıklığı yaşamak da normal.