0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyaz ve elegant extra paket olacak ahh ah.
Siyahı da ayrı bir şık duruyor.
Temizken evet
Ben sabah akşam yıkarım onu. [emoji2]
Aynen, Toyota'nın tek yapması gereken 1.6 D-4-D 270 tork motorunu Avensise koyup 80.000 Tl -90.000 aralığında bir fiyatla pazara sunmak. Siler süpürür.
2011 avensise 2 ay önce lavato obd taktırdım. hafif rampalarda bile bağırarak kalkıyor. ama esas sorun yokuşlarda yığılıp kalmasıydı. eyvah eyvah dedim ama 3000 km den sonra biraz topladı rampalarda asılmaya başladık artık. birde ara sıra klima açıkken kırmızıda falan durunca stop ediyor. (çok nadir) bazende boştayken devir saati 2000 i görüp tekrar normale dönüyor. herhalde lpg ustamla bir hayli çatışmaya girmemiz gerekecek. herkese kazasız belasız günler.
2011 avensis elegant aracımız var LPGli tatilden geldikten sonra yokuşlarda sıkıntı çıkarmaya başladı.... hafif dik yokuşta bile kalkmıyor şöyle özetliyim düz yolda 2. viteste kakış yapmaya çalışırızda araba bi boğulur ya öyle oluyor ..babamında canını sıkmaya başladı bu durum fikirlerinizi benim için çok değerli iyi akşamlar ..
Eski aracımdır avensis elegant extra. Sorununuzun sebebini biliyorum. Aslında sorun değil yapısal desem daha doğru olur. Araçta patinaj sistemi devreye giriyor. O yüzden kalkmıyormuş gibi intiba yaratıyor. Bunun yanı sıra ağır da bir araç olduğundan normal araçlara göre daha fazla gaz vermek veya el freniyle kakmanız gerekiyor.Patinaj sistemini kapatarak daha rahat bir kalkış yapabilirsiniz. Sanırım trc düğmesine basılı tutarak iptal ediliyordu. Tekrar basılı tutun ca da aktif oluyordu. Tabi yanlış hatırlamıyorsam.TRC düğmesiyle ilgili vakti zamanında konu açmıştım. Bakayım bir bulursam linkini koyarım.Mesaj Birleştirildi: Eylül 08, 2014, 11:41:14Buldum, buyurun inceleyin.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50058.0
öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim sizden önce biri daha bu yöntemi tavsiye etti basılı tutma değilde sadece basınca anti patinaj devre dışı kalıyor kalkış rahat oluyor lakin gene sizinde belirttiğiniz gibi bu araçların fıtratında var alıştım yani tekrardan çok sağolun..
Bende 2013 modeli var arabayla ilgili yazılanlar çizilenler hepsi uçuruluyor böyle giderse forumdan atılacam araba zaten benzinli çekmiyor siz lpg taktırmışsınız 160 nm arabaya tek çözüm motoru indirip başka motor takmak artık ne motoru olursa toyota hariç
Avensis'in 0-100'ü Corolla ile aynı. Ama Corolla 124 PS.
Ama Avensis'in yakıtıda düşük.
Demektir ki bu farklar Valvematic- Dual VVT-ı farkı.
Zeki insanları severim leb demeden leblebiyi anlar.Birde Avensis daha ağır olmasına ragmen bu sonuç.Valvematik motor sabit devirde daha ekonomik gibi.
O zaman Valvematic bir Corolla veya Auris benzini kokluyor anlamına geliyor bu. [emoji4]
Kaan Kara'nın 90 km sabit hızda 5.2lik degeride bunun ıspatı.