Gönderen Konu: 2011 avensis çekiş problemi yardımlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 28420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 avensis çekiş problemi yardımlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #140 : Ekim 12, 2014, 19:39:53 »
Diyarbakır urfa ve antepte çok satılık görüyorum buralardanda almak biraz riskli arap ülkelerinden ucuz yedek parça ile pert arabalar toplanıp satılıyormuş diye duydum bilği yanlışta olabilir.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Ekim 12, 2014, 19:39:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Ekim 12, 2014, 19:44:37 »
Yanlıs duymussunuz cavıt abi.Abartmaktan baska bırsey degıl.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Ekim 12, 2014, 19:47:05 »
Diyarbakır urfa ve antepte çok satılık görüyorum buralardanda almak biraz riskli arap ülkelerinden ucuz yedek parça ile pert arabalar toplanıp satılıyormuş diye duydum bilği yanlışta olabilir.

Abi onu bilmiyorum ama bir arkadaşım da ''Toyota'nın motoru nazlı değildir, bizim oraların yakıtına dayanır, vs.'' gibi şeyler diyordu. O yüzden sadece Avensis değil, diğer modeller de çok tutuluyormuş. Bir başka nedeni daha var ama burada tam olarak açıklamam olmaz. Kısaca çok fazla zula yeri varmış arabanın. Bu biraz şehir efsanesi gibi ama muhabbet böyleydi. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Ekim 12, 2014, 19:48:16 »

Cavit abi,
Konuştugumuz araba Camry veya Corolla gibi birşey olsa olabilirde. Avensis ortaasya modeli olmadıgından zayıf bir ihtimal.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Ekim 12, 2014, 19:59:31 »
Abi onu bilmiyorum ama bir arkadaşım da ''Toyota'nın motoru nazlı değildir, bizim oraların yakıtına dayanır, vs.'' gibi şeyler diyordu. O yüzden sadece Avensis değil, diğer modeller de çok tutuluyormuş. Bir başka nedeni daha var ama burada tam olarak açıklamam olmaz. Kısaca çok fazla zula yeri varmış arabanın. Bu biraz şehir efsanesi gibi ama muhabbet böyleydi. :D
Zula muhabbetini başka bir yerde de duymuştum. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Ekim 12, 2014, 20:24:32 »
kaçak mazota dayanıklı olduğundan d-4d fazla tercih ediliyor. bunu güzel bir özellikmiş gibi sunan satış sorumluları da var ama ifşa etmeye lüzum yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Ekim 12, 2014, 20:52:26 »
Doğuda hatırı sayılır derecede Avensis var.
Doğuda 3 yıl çalıştım , mazot kaçakçılığı olduğu için benzin deposu büyük olan araçları seçiyorlar , birçok 2009 öncesi avensis görmüştüm ama benim avensisin depo sıradan bir arabayla aynı 240 TL ye depo fulleniyor yenilerini tercih etmezler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Ekim 12, 2014, 20:54:37 »
Doğuda 3 yıl çalıştım , mazot kaçakçılığı olduğu için benzin deposu büyük olan araçları seçiyorlar , birçok 2009 öncesi avensis görmüştüm ama benim avensisin depo sıradan bir arabayla aynı 240 TL ye depo fulleniyor yenilerini tercih etmezler
T25 kasa daha fazla var bu doğru. Ama T27 kasa Avensis'e rastlamak zor değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Ekim 13, 2014, 01:17:53 »
Cavit abi,
Konuştugumuz araba Camry veya Corolla gibi birşey olsa olabilirde. Avensis ortaasya modeli olmadıgından zayıf bir ihtimal.
Karıştırmışta olabilirim bir muhabbet esnasında duymuştum.Diyarbakırda makyajlı ve uygun T27 bulmuştum.O taraflar bayağı uyğun oluyor ama hem uzak hemde güven meselesi.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Ekim 27, 2014, 16:13:29 »
Arkadaşlar 1998 xei corollamı 5 yıl bindikten sonra sattım. Allaha şükürler olsun hiç arıza çıkarmadı bana.. Şimdi 2011 Avensis 1.6 132hp elegant extra almayı düşünüyorum. Forum sitelerinden bu aracın kasasının ağır olduğu ve rampalarda bayıldığı konusunda birçok söylenti var. Hatta toyota bayii 2. el satış biriminden bir satış temsilciside tanış idi abi kasası ağıır rampada bayılır dedi ve almaktan vazgeçtim ama hala gözüm avensiste. Toyota ile irtibata geçtim. 2015 yılına yaklaşmamız nedeniyle ellerinde avensis 1.6 avensis 132 hp olmadığını söylediler yani test sürüşü yapamadım. Kiralama firmalarını aradım ama bu araçtan kiralık olanı yok. Elim kolum bağlandı anlıcaz. İstanbul K.Çekmece Cennet Mahallesinde oturuyorum. Bayrampaşa merkez halde Zabıta Memuru olarak çalışıyorum. Sİzlerden ricam yakıtı koymak ve yanımda olmanız şartıyla bana aracını yarım saatliğine kullandıracak arkadaş varmı. Var ise çok minnetkar kalırım.
Hasan Öten
0536 943 12 12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #150 : Ekim 27, 2014, 16:49:16 »
boluda olsan sürüş yapardık ama kasa çekmiyor lafları sizin de dediğiniz gibi söylentiden ibaret :alkis: ha yanlamak için uygun değil  :)

Mesaj Birleştirildi: Ekim 27, 2014, 16:50:16

leş arabalar oluyor genelde özellikle bir kaç ilçe var adını unuttum pertleri ağır hsarlıları toplayıp satan elemanlar çok fazla
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Ekim 28, 2014, 23:01:37 »
Arkadaşlar 1998 xei corollamı 5 yıl bindikten sonra sattım. Allaha şükürler olsun hiç arıza çıkarmadı bana.. Şimdi 2011 Avensis 1.6 132hp elegant extra almayı düşünüyorum. Forum sitelerinden bu aracın kasasının ağır olduğu ve rampalarda bayıldığı konusunda birçok söylenti var. Hatta toyota bayii 2. el satış biriminden bir satış temsilciside tanış idi abi kasası ağıır rampada bayılır dedi ve almaktan vazgeçtim ama hala gözüm avensiste. Toyota ile irtibata geçtim. 2015 yılına yaklaşmamız nedeniyle ellerinde avensis 1.6 avensis 132 hp olmadığını söylediler yani test sürüşü yapamadım. Kiralama firmalarını aradım ama bu araçtan kiralık olanı yok. Elim kolum bağlandı anlıcaz. İstanbul K.Çekmece Cennet Mahallesinde oturuyorum. Bayrampaşa merkez halde Zabıta Memuru olarak çalışıyorum. Sİzlerden ricam yakıtı koymak ve yanımda olmanız şartıyla bana aracını yarım saatliğine kullandıracak arkadaş varmı. Var ise çok minnetkar kalırım.
Hasan Öten
0536 943 12 12

Hasan Bey benim avensisi vereyim size(satılık)(elegant extra) 9600 km 2013 kasım 18 trafiğe çıkışlı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Ekim 28, 2014, 23:57:19 »
Hasan Bey benim avensisi vereyim size(satılık)(elegant extra) 9600 km 2013 kasım 18 trafiğe çıkışlı
Kaç istiyorsunuz arka park sensörü ve krom aksesuar paketi araçta mevcutmudur Emre Bey cevap bekliyorum.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #153 : Ekim 29, 2014, 18:38:39 »
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün internetten İst/silivride bulduğum 2011 avensis extraya baktım. 60.000km de orijinal değişen yok boya dahi yok. Buluştuk aracın sahibi öğretmenle. Yarım saat dolaştım özellikle dik yokuşlara götürdüm aracı. Tam dik yokuşta durdum. Kalkış-durkak  yaptım. Hatta elektronik el frenini çektim debriyajdan ayağınızı çektiğiniz an devre dışı kalıyor. Çok rahat bir özellik olmuş. Hiç sıkıntı olmadı tahmin ettiğimden ve bu formda bahsedilen çekiş problemi ile hiç alakası yok çoç çok güzeldi. Benim sattığım corolla ile neredeyse aynı. Lpg li aracın yakıt ortalaması 7.9 gösteriyordu şehir içi. 6000 devirleri çevirdim altımdan resmen fırladı. Hele aracın yanına yaklaşınca kapıları otomatik açması ve anahtar cebinizde iken çalıştırması çok hoş bir özellik olmuş. Bayıldım resmen. 48.000 tl ye pazarlık yaptık aşağıya inmedi. Kaporasını verdim yarın Allah izin ederse noterden alışını yaptıktan sonra aracıma kavuşacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #154 : Ekim 29, 2014, 20:07:30 »
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün internetten İst/silivride bulduğum 2011 avensis extraya baktım. 60.000km de orijinal değişen yok boya dahi yok. Buluştuk aracın sahibi öğretmenle. Yarım saat dolaştım özellikle dik yokuşlara götürdüm aracı. Tam dik yokuşta durdum. Kalkış-durkak  yaptım. Hatta elektronik el frenini çektim debriyajdan ayağınızı çektiğiniz an devre dışı kalıyor. Çok rahat bir özellik olmuş. Hiç sıkıntı olmadı tahmin ettiğimden ve bu formda bahsedilen çekiş problemi ile hiç alakası yok çoç çok güzeldi. Benim sattığım corolla ile neredeyse aynı. Lpg li aracın yakıt ortalaması 7.9 gösteriyordu şehir içi. 6000 devirleri çevirdim altımdan resmen fırladı. Hele aracın yanına yaklaşınca kapıları otomatik açması ve anahtar cebinizde iken çalıştırması çok hoş bir özellik olmuş. Bayıldım resmen. 48.000 tl ye pazarlık yaptık aşağıya inmedi. Kaporasını verdim yarın Allah izin ederse noterden alışını yaptıktan sonra aracıma kavuşacağım.

Hocam söylemiştim çekişinde sıkıntı yok diye bu arada balinamı özledim yaa :-\ hayırlı olsun diyelim şimdiden
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Ekim 29, 2014, 20:14:52 »
Hocam söylemiştim çekişinde sıkıntı yok diye bu arada balinamı özledim yaa :-\ hayırlı olsun diyelim şimdiden
Rezzo kesmiyor mu? [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #156 : Ekim 29, 2014, 20:32:06 »
Teşekkür ederim Ali Bey. Aracımı kullandıkça yorumlarımı yazıcam inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Ekim 29, 2014, 21:52:23 »
Hayırlı olsun Burak Bey, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #158 : Ekim 30, 2014, 09:03:39 »
Rezzo kesmiyor mu? [emoji4]

şu saatten sonra beni ya audi ya merco paklar rezzo oyuncak gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Ekim 30, 2014, 13:59:54 »
Avensis in ferrari ile kafa kafaya gittigi söyleniyor doğru mu Ali bey?
Cevabiniza göre kararimi vereceğim.
[emoji2] [emoji1] [emoji6] [emoji5]
2011 d4d Corolla