0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis in ferrari ile kafa kafaya gittigi söyleniyor doğru mu Ali bey?Cevabiniza göre kararimi vereceğim.
Sorunun bir amaci yok.Gecmiste sizin avensis hakkinda yapmis olduğunuz ironi leri okuduk.Sadece latife idi.
Diyarbakır urfa ve antepte çok satılık görüyorum buralardanda almak biraz riskli arap ülkelerinden ucuz yedek parça ile pert arabalar toplanıp satılıyormuş diye duydum bilği yanlışta olabilir.
Nizam bey kac yil doguda yaşadınız veya bu anlattıklarını zi birebir yasayip gördünüz mü acaba.
Ben aslen doğumluyum Van'da iki yıl çalıştım. Ve çalıştığım kurum bu işlerle birebir ilgili olan bir kurum. ve ayrica bu islerle ilgili birebir ve yoğun çalışmalarım oldum. Büyük laf etmek gibi olmasın ama özelde Doğu Bölgesi ve genelde tüm Türkiyenin sosyo kültürel yapısı, sosyopsikolojik tepkimeleri ve sosyoekonomik davranış kalıpları hakkında doktora tezi yazmaya yetecek eğitim, gözlem ve tecrübeye sahip olduğum kanısındayım.
2006 avensisim var daha öncede 2008 avensisim vardı iki araçtada çekiş sıkıntısı yaşamadım zaten böyle bir araçta km ye 20 kuruş yakmak gibi bi güzelliği var yeni kasaya geçmek istiyorum ama hiç test etmedim bu 132bg lik araçlar nasıl çekmez çok ilginç 110 bg lik araç çekerken bununla alakalı kullananların yorumlarını çok merak ediyorum çünki hiçbir plazadaa avensis test aracı yok
Kâğıt üstünde yeni Avensis'in performansı eskisinden iyi.
2006 kullanıyorum kısa bir süreliğine düz yolda 132 bg.lik kullandım alt devirleri bana zayıf geldi gaza tepkisi çok yavaş ivmelenmesi uzun sürüyor grçi kullandığım araçta lpg vardı.Ses ve tokluk olarak t25. den daha iyi.
nasıl oluyor peki enes bey konuyu açarsanız biraz sevinirim
Yeni almış olduğum 2011 elegant extra Lpg'li aracımla İstanbul-Amasya arası yapmış olduğum yolculuktan izlenimlerim.1-Araın ses yalıtımı gerçekten harika. Kabin içerisinde motor sesi duyamazsınız. 2-Aracın hızınız 200'e sabitledim yaklaşık yarım saat gittim. Gerçekten çok güzel. Hız yapmayı sevmem ve trafik kurallarına çok riayet ederim. Sadece deneme amaçlı bu hızı yaptım ama yol boştu.3-Yokuşta çekmiyor diyen arkadaşlar için söylüyorum. Aracı devirli kullandıktan sonra hiç bir problem yok yokuşta sellektör yaparsınız. 4- Kliması çok güzel yanımdaki arkadaş bunaldı ona biraz soğuk açtım kendim üşümüştüm kendime biraz sıcak açtım şahane.5-Aracı görenler hayran oldu. Hele kapıları anahtarsız açması ve tekrar anahtarsız kapaması ayrı bir olay.6-Yakıtı gelirken ölçtüm. 660 km yol yaptım. Hız sınırlarını hiç geçmedim. Etrafta radar çoktu. ortalama 110-120 km hız ile toplam 121 tl lpg yaktı. Yani yaklaşık 18 kuruş. Merzifondan istanbul cennet mahallesine 121 tl'ye geldim. 7- Yanımda misafirim vardı. Bagaz ve arka koltukların üzerin tamamen yük dolu idi. Arkadaşım yaklaşık 250 km kullandı. Hayran kaldı. Aracını satıp bu araçtan almak üzere planlar yapmaya başladı bile.8- Daha önce 1998 corolla xei vardı yeni sattım ve sürekli amasyaya giderim. Aracı merzifonda fulledikten sonra en az 150 tl yakıyordu. Bu cüsseli aracın 121 TL yakması gerçekten aracımı daha fazla sevmeme neden oldu. 9- Fren sistemi çok iyi. Köyüm çok yüksekte aşağı inerken ayağının ucuyla frene dokunduğunuzda çok güzel tepki verip duruyor. 10- Aracıma 10 üzerinden 10 veriyorum.
hayırlı olsun ...konunun sahibi olarak aslında haklısınız devirli gidince güzel gidiyor : ) siz söyleyince aklıma geldi yeni konu açmim üstadlar bizim araçta da motor sesi yok ama teker sesi çok geliyor (rahatsız edici derecede ) aracın çamurluk içleri zifte girmiş herhalde komple zift bunla alakası var mıdır yoksa sebebi nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim ..
kış lastiği varsa çok taş atıyor değilse lastiklerinizin ömrü bitiyordur ben 40 bin kullanılmış fabrika lastiğinden sonra yazın kumho alınca oha demiştim resmen yol sesi neredeyse kalmamıştı.