0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farlar takılırken, tampon sökülüyor mu demek ? bunu bilmiyordum ben Değişim yapılmadan önce uyaralım o zaman, takarken dikkat etsinler.
benim farlarda gelmiş pazartesi yada salı gitcem umarım çizdirmezler yeni bady kit yaptrıdım çünkü üzülürüm...
Yukarıda belirtmiştim daha önceden ama kaputu açın farlara üstten baktığınızda bir etiket var beyaz üzerinde 8117002E71 bu numarayı görmelisiniz. Ben Toyota aldığıma şükrediyorum hiç değilse çabalıyorlar. Renault marka şirket aracının farları aynı durumda adam bu modeller böyle dedi geçiştirdi. İşim yoğundu ilgilenemedim ama sonuç alacağımı hiç sanmıyorum.
71 ile bitince ne anlama geliyor ki..?
Yardımınız için teşekkürler öncelikle Bu durum allahtan bizim başımıza gelmedi ama oluşum durumunu incelediler mi? Nasıl karar aldılar? Aslında değişim esnasında Osram Night Breaker Unlimited ampullere geçiş yapmanızıda tavsiye ederim
Selam Kaan Kara;Siz dediğini zampülü kullanıyor musunuz? Bende aracıma Xenon kit düşünüyorum Yeni Tip Led xenon Samsung marka almayı düşündüm ancak siz kullanıyorsanız eğer memnun musunuz?Aydınlatma görüntü vs.
Bi xenonu balast ve ampul dahil 750 tl ye yapıyorlar ist de hemde hella mercek valeo balast ve osram xenrac ampul ile