0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni ALINAN arabalarda var bu sorun çoğu kişi farkında değil fiyat avantajımız olduğu için bence kar dayız allahtan Toyota aldık ki sorunları anında çözüyorlar ben kaput filmi garanti uzatma protech orjinal paspas park sensörü 63 bine aldım dizel advantec aynı araba için şimdi 74 bin satış fiyatı var ve bu eklentiler yok
%110 kadar daha iyi gösterme sağlıyor. Performans ampulü olarak tabir ediliyor,ama bildiğimiz halojen. Daha beyaz aydınlatmaya sahip bir ürün. Beyaz diyorum çünkü daha güçlü aydınlatma var ve çevresinde mavi halka var. Kullanıcılar çok memnunlar . Kısalar için H11 uzunlar için HB3 alıp takarsanız daha rahat edersiniz. Orjinalden iyi. Orjinalde Osram ama standart bi ürün yani
Merhaba Arkadaşlar. Bende dün 10.000 km bakımına gittim Kocaeli Kaya'ya farların durumunu izah ettim ve direk değişeceklerini sipariş vereceklerini söylediler.Çok memnun kaldım.Foruma ve bu şekilde bilgilendirici paylaşım yapan arkadaşlara da tekrardan teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 06, 2015, 15:36:11Kaan Sisler H3 mü?Osram siparişlerim için bu bilgiyi bekliyorum .Xenondan vazgeçtim:)
aracınızla kısa zamanda uzuuuuuuun km ler yapmışsınız Kısalar H11 uzunlar HB3 sisler H16 H16 bulabilene aşk olsun Bence yeni gelecek farları takmadan Bi-xenon yaptırın Özel mesajlarınıza bakınız
ARkadaşlar bende bu sabah 2014 model dize aracımın farlarında bu lekeleri gördüm. Her ikisinde de var. Henüz servisi aramadım daha önce de burda farların sıkıntılı olduğu ve değişime gidildiği söylenmişti. Nasıl bir yol izleyeyim.
Benim garantiden değişen farlarım E70 demekki bu seri problemliymiş