0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi xenonu balast ve ampul dahil 750 tl ye yapıyorlar ist de hemde hella mercek valeo balast ve osram xenrac ampul ile
Hic bir sorun olmuyor ben yaptircam ama bakalım para biriktiriryorjm
Bende aracimi 25 kasim 2014 te aldim, Ekim 2014 ortasinda uretilmis. Gittim baktim farlara seri nosu 70 ile bitiyor. Agustos 2014 te uretilmis farlar uzerinde oyle yaziyor. Simdi benim farlarda da benzer sorunlar olusuyormu takipteyim
Bana yine 70 serisini takmışlar bundada sorun var tekrar tampon sök tak uyuz oldum size bunun iyileştirilmiş oldugunu mu söylediler gerçi 70 ile 71 Arasında sadece leke sorunu var onu haricinde ben görüşte bir problem görmedim siz fark ettiniz mi yani ben hic bir fark göremedim bosuna tamponu söktüler falan ıvır zıvır
Bence yoğun yağmur yağışında farin alt kısmından su veya su buharı giriyor.
Arkadaşlar kış aylarında aracımın 2 farı da sinyallerin olduğu yerden buğu yapmıştı bende resmini çekmiştim buğu gidince su lekeleri kaldı geçenlerde bayii ye gittiğimde bakım için bu konuyu da dile getirdim garanti uzmanı ilgilendi ve farların siparişi verildi bayram dan önce inş montajı yapılacak eğer başına böyle bişey gelen olursa direk servise başvurun .
Bu konu ile yayınlanmış Bülten olmasına rağmen servislerin 70 ile biten farı takmasına şaşıyorum. Müşteri ilişkilerine şikayet edin bence 212 354 0 354 her olumsuz dönüşünüz eksi olarak yansıdığı için kendilerine bu Hatayı yapmazlar bir daha