0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saçını tara arasina ustunu duzelt daha cok uzun sure bole olacak
Konuyu çok dağıtmıyalım ama Bandırma, Erdek taraflarında özellikle denizi(temizliği, doğası falan) tavsiye edilecek yerler var mı?
Ocakları duymuştum, olmadı orası olur. Denizinin temiz olması önceliğim tabi o bölgeye yakın olması da. Alternatifleri bulmaya çalışıyorum.
Yakın zamana o tarafa bir program yaparım. Manyas kuş cenneti de yol üstünde sanırım.
cumartesi pazarı nekadar çok işe yarıyor emeğinize sağlık güzel çalışma
Olabilir.
Eğer BURSA tarafından gelirseniz yolunuzun üzerinde olmayacak fakat KARACABEY'den BANDIRMA yönüne dönmeyip, MUSTAFAKEMALPAŞA yönünde ilerlerseniz ve MUSTAFAKEMALPAŞA'yı geçince SUSURLUK'a BANDIRMA sapağından girerseniz yolunuzun üzerinde olur.
Yaparız güzel bir program. :)Teşekkürler, görülecek yerler var baya sanırım o bölgede.Aslında konuda bir şey de açığa çıkmış oluyor. Bir çok alışveriş merkezi dahil açık otoparklar hep güneş altında. Ayrıca bir çok şehirde aşırı toz var.
Elinize saglik emeginkze degmis:)
Suuçtuda mangal bile yaptık, gerçekten güzel yer. Bir de Tümbüldek tarafına gittik.Verdiğiniz yerleri not alıyorum, program için sevinirim, o tarafa geleceğim zaman haber veririm, bir program yaparız inşallah.
bauhaus a meguiars el uygulama pedleri gelmiş ilgililere duyrulur tanesi 10 tl
1 tl ye sünger alip 4e bölüp kullaniyorum 10 tl ye kucucuk 1 tanr ped mi alinir ya
Kullandığın cila çok ucuz heralde süngere emdirdiğine göre Bu pedler emmediği için güzel dağıtabiliyosun cilayı. Bende öyle diyordumda çok fark var.
kutusu 30 tl gibi bişey ben memnunum cilamdan sünger emiyor evet ama sıkıyorum süngerin içinde birakmiyorum