0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvallah, inceltir inceltmesine de 50 seferde mi astara ulaşırız yoksa 100 seferde mi ? Her Allah'ın günü pasta yapılmıyor ki araçlara. 6 ayda bir eğer çizik varsa tavsiye ediliyor.
Kili uygularken bir video çektim, mesajımın en altına koyuyorum. O videoyu izlerseniz, kilin etkisini orada görebilirsiniz. Bahsettiğim video budur arkadaşlar. Ben kilden oldukça memnun kaldım. Keşke daha önce yapsaydım. Tahmin edemeyeceğiz kadar faydalı bir ürün. Şiddetle tavsiye ediyorum.Meguiar's kil uygulaması
İmrenmedim desem yalan olur. Büyük özveri... Güle güle kirletin. Yakında ben de böyle bir işlem yapacağım, mesaj kutunuzu yeşillendirebilirim önümüzdeki günlerde. Çıraklıktan kalfalığa terfi ettiniz ne de olsa.
Hocam benide şevke getirdiniz yeniden. Sabırsizlikla ramazanın bitmesini bekliyorum ürunleri sipariş vermek için. Aynı sehirde olsak yardıma bile gelirdim. Bu iş 2 kişi olinca daha eğlenceli oluyor Araba çok güzel olmuş ve kile verilen paraya değmiş. Benim merak ettiğim bir konu var. Kullandığınız kili bir kere dsha kullanmak mümkün müdür? Yoksa atmak mu gerekiyor temizlikten sonra.
Yüksel eline sağlık, şu kili icad eden büyük sevaba girmiştir yani.
İyi emek iyi sonuç gerçekten çok başarılı .
Vay be eski 2002 corollam aklıma geldi aynı renkti. O parladıkça daha çok uğraşıyordum . Maşallah diyelim aracına.
Çizik durumunu takipetmek lazım. Normalde kolay kolay hicbir cila bu işi yapmaz bence.ustunu kapatir dolgunluk verir yikama yaptıkça arac su gördükçe tekrar ortaya çıkarır. Takipetmende yarar var derim ben.bir de su ürünün adını bi ogrenebilsek sevinirim valla tam adını ogrenirsen makbule gecer
Aslında dedigim gibi onceden fotolu vs bi yapabilsen fikrimiz olsa iyi olur.memnun kaldiysan ne mutlu benim elimede gecti 3m performance finish wax mi ne sanırım yuruttuk bi yerden gene.ama acmadim daha.cizikleri su deydikce takipetmende yarar var diyebilirim memnun kaldinsa ne mutlu hayırlı olsun hepsine uygulada pislet keyifle genede bi yeni pasta edin diyebilirim yani hic karsilastigim birsey degil saunaya falan mi girdiniz birlikte tekrar katilasir yaa
Cok vakit gecirmeden bitir derim bi de ricam su ürünün adı yaa seni biraz ugrastiricam ama sevinirim bi el atarsan.iyidir turtle eldeki urun bitmeden yeni birsey almak olmaz
Markası 3m ve profesyonel serisinden fakat tam adını bilmiyorum. Çok uğraştırmadı tavan ve kaput + ön camada autoglym cam cilası attım toplamda 20 dk sürdü.
Cam cilası nasıl abi memnun kaldın mi?Bende düşünüyorum da.
bu cam cilası camda kurumuş su lekelerini de çıkarır mı acaba? normal camsille veya başka temizlik malzemeleriyle çıkmıyorlar da