0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben petrol ofisinden aldıgım cam sili kullanıyorum normal cam silden biraz daha farklı hem kayganlaştırıyor birşey tutmuyor hem parlatıyor hemde temizliyor.
bu cam cilası camda kurumuş su lekelerini de çıkarır mı acaba? normal camsille veya başka temizlik malzemeleriyle çıkmıyorlar da
Marka ne ogun abi?
Kilden sonra cila attıysan kirlerin derinlemesine yapışmaması ondandır. Sen o kadar uğraş et ondan sonra böyle şeylerin olması insanın canını sıkıyor tabi.
hava zaten sıcak araçta ayrı bir yanıyor.
burası sizin evin manzarası mı?
atarsa özgürlük dedigim yer orası benim inşallah yüksel inşallah bir ara yolu düşürücem o taraflara inşallah.ama yaz akşamları falan deme şimdi
Keşke yakın olsak valla.Kışın hiç tadı yok buraların ama yazın esintisiyle bağlıyor kendine.Niyeti bozmaya az kaldı.
dün hiç uyuyamadımda neredeyse valla çok yemişiz gece uyutmadı.kışın dedigin gibi tadı olmuyorda güneşin sıcakldıgıyla beraber inşallah biara yolum düşecek ya masada ocakbaşını unutmadım halledecem o işi illaki yapacam dur dur bozmıyalım dur
ben niyeti bozum yüksel abi bayramdan sonra hemen o hafta içi yada 9 u cumartesi boşmusun? denize geliyorumm
Bayramın 1. ve 3. günü boşum, Perşembe günü 8-16 vardiyasındayım ve Pazar gününe kadaro vardiyadayımPazar günü çıkıp, Salı gecesi 00.00'da işe gideceğim. Pazartesi ve Salı günleri bomboş YASİN. Gelirsen memnuniyetle ağırlarım.
11 i pazartesi salı boşsun demi yanlış anlamadıysam? arkadaşlar gelicek onlar gelmezse ben oraya geliyim o zaman
Yok, 4-5 Ağustos şu an için boş görünüyor da, yarın kesinleşecek.Birisi "Yıllık izin" diye anırıyor. Resepsiyonda 3 kişi olduğumuz için, bir kişi gidince 12 saat çalışmak zorunda kalıyoruz. Yarın kesinleşsin özelden yazarım sana. Fakat bayramın 1. ve 3. günü şu an için kesin boş. Biliyorsun, 12-24 AĞUSTOS arası yıllık izne çıkacağım. Buluşma tarihi olan 17'sine kadar da müsaitim.
tamamdır abi haberleşelim
daha uzun bir süre isildayacak o