0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi fiyatlara baktım da maşallah düşmemiş üstüne artmış. Şimdilik hayal yine Passat'tan yana olacak başka bahara hayal kurarım onun için
Konudan çok sağlam koptuk ama, benimde hayalim güncel kasa e coupe, ama hayalde kalacak tabi sadece:-) , aile kurduktan sonra işlerim rast giderse, bi e180 sedan niyetim varu
Hemde nasıl koptuk. [emoji4]Bence ilk çıktığında E180 alanlar bayram etti. Şu anda satılan C180'in baz fiyatı geçen yaz çıkan E180'den daha pahalı. E180 sahipleri köşeyi döndü valla. [emoji38]
Kesinlikle ve e serisi, benim algılarıma göre fersah fersah ileride c ye göre, o dönemki satış fiyatı gerçekten muazzamdı 150 bin liralara insanlar e segmenti arabaya binebildiler. Şimdilerde 2.el fiyatları bile 160 binin altına inmiyor
2010 model e250 amg vardi zamaninda bizde ehliyetimde yoktu araba 3+1ev büyüklügündeydi en dolusuydu herşey vardi kaçirmiştim babama yakalanmistim arabanin içinde küçücuk kaliyo insan araba çok büyük dediginiz paralara almkstik zamaninda 184 beygir olmasi lazim 1.8 ama çok güçlü ydü
Bazıları şanslı doğar , bence çok amaçlı kullanım için dünya üzerindeki en ideal araç e serisi, yurtdışında bir taksiye bindiğimde bile arabanın dışını incelemeden hemen e olduğunu anlıyorum, ses yalıtımı ve süspansiyon yumuşaklığından
Şanslısınız. [emoji4]Kompresör motorlarda acayip bir devirlenme isteği var. [emoji4]
o terimi surekli olarak kullanirim bazilari doguştan şanlidir ben degilim tabi araba harika uzun baya içi genis herşey harika elektirikli koltuk isitma hafiza koltuk elektirikli bagaj iyide yanliyodu c180 amg 1.8 olani ayni motor kasa kucuk oldugundan o daha genç işi ama bir e250 sürerken yaşanan duygular inanilmaz hic unutmam o arabayla disari ciktigim gunu
kompressor degil diye biliyodum ben ama emin degilim
Şimdi aklıma geldi. 1.8 Cgi olması lazım sizin kullandığınız. (Daha doğrusu kaçırdığınız) [emoji4]
aynen kardeşim cgi 1.8 ozamanlar cahilik işte
E Class candır. [emoji4]Esp off yapınca da tatlı tatlı bırakır arkayı. [emoji4]
köşe başlarinda denedigim oluyodu yalan olmasin ama insanlarin tepkisi daha garipti kösede durdum hala aklimdadir arabadayim iki tane sevgiliydiler galiba biri kiz biri erkek yanimdan geçerken baktilar baya garipsediler
Ben hiç kaçırmaya cesaret edemedim. Babam vermişti bir kere süreyim diye. Hiç stop ettirmedim. Gaza acayip yükleniyordum çünkü. [emoji4]
2 tane biri buyuk kazam var ehliyetim yokken yaptim baban zaten tavsiyeler veriyordur yada buyüklerin ayni seyleri demis gibi olabilirim ama acele etme eger birsey olursa allah korusun hiç bir espirisi kalmiyo bekle ehliyeti al sonra yollar senin