0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün deneme imkanım oldu yeni sistemi. Ümit Hocam bakarsa bir yanlış birşey varsa beni bilgilendirirse sevinirim. 1- Sistem çok güzel bir şekilde devreye giriyor. CC ayarlaması gibi gittiğiniz bir hız var diyelim, düğmeye basıp aktive ediyoruz ve CC kolunu aşağıya itince hız limitleme o hızda başlıyor ekrana geliyor. Daha sonra yukarıya ve aşağıya iterek hız limitini arttırıp azaltabiliyorsunuz. Kolu kendinize çekince de deaktive oluyor sistem. Hız limitörü devreden çıkıyor. Yine bir önceki set değerinde ayarlamak için kolu yukarıya itmek yeterli.2- Yanlız bu sistem bende gaz pedalına sonuna kadar basınca iptal olmadı. Bu kısmı bir kaç kez denedim ne kadar gaza basarsam basayım iptal olmadı sistem ve hız limitini geçemedim. 3- Dönerken denemek için bir daha bastım ama devreye girmedi sistem, bir kaç kez bastım bastım olmadı herhalde kablosu yerinden çıktı dedim ama olayı sonradan anlayabildim. Sistem ışıklar yanıyorken devreye girmiyor. Giderken hava aydınlıktı ışıklar devreye girmemişti ve çok kolay çalışmıştı. Arabayı park edip ışıkları kapatınca, Auto konumunda kullanıyorum devamlı, düğmeye basınca sistem çalıştı. İlk mesajda Ümit Bey bahsetmişti bu durumu ama sadece bağlantı yaparken sanmıştım bu olayı. yada ben bir yerlerde yanlış yaptım Ümit Hocam bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Murat bey Ümit bey'e sormuşsunuz cevap vermekte kararsız kaldım.Şaka bir yana gaz pedalının altını kontrol edin paspas dip gazı engelliyor olabilir.
Murat bey selamYen sistemi güle,güle kullanın tekrar.Ben olayı fark etmedim ışıklar yanarken vs dediğinizi yani çünkü gecede denemiştim eşime göstermek için.Sanıyorum kablolarda bir temassızlık konusu var diye düşünüyorum.Speed limitor iptali için gaz pedalına sonuna kadar basınca diye Ahmet bey bahsetmişti ancak bende denedim bendede iptal olmuyor.sitemi basitçe CC kolunu kendinize çekerek CC iptal eder gibi edebiliyorsunuz........Lafı çok uzatmadan sadede gelirsek sizin araçta bir problem yok gaz pedalı iptal etmiyor ya CC on-off tuşu ile yada CC kolunu kendinize çekerek işlevi iptal edebilirsiniz.Selamlar.
Acaba 2 tane aynı renk açık yeşil olan kabloları mı bağlayacaktık ki? Gerçi siz denemişsinizdir.
Sakın!!!Onlar farlar açıldıgında tuş aydınlatması için.Sigortayı attırırsınız.
en başta boş olan var onu atlayıp yanındaki 2. ve 3. deliklere bağlanacak Murat bey.Benim araba evin önünde değil deneridm yoksa şimdi benimde aklıma takıldı ama yarın deneyeceğim belkide bende bir hata varYarını bekleyin.Selamlar
murat bey selambugün denedim falar yada parklar yanarken bendede devreye girmiyor.Daha önce fark etmemiştim.işlerden bakma fırsatım olmadı en kısa zamanda bakıp bağlantıda bir yanlışlık varsa düzelteceğim.Not:Ahmet bey ile bugün görüşme fırsatım oldu oda negatif uç yanlış yerde bağlı olabilir dedi.Şu anki bağlantının sisteme bir zararı yok ancak inceleyip tekrar bağlantıyı düzelteceğim.selamlar